Sony Xperia SP Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurdags

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wi-fi'de bi iyileştirme olmuş gibi ama kesin fikir için daha bir süre denemem lazım.

Stamina modda, ledlerin tekrar aramıza dönmesi de güncellemenin en güzel yanlarından.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Wi-fi'de bi iyileştirme olmuş gibi ama kesin fikir için daha bir süre denemem lazım.

Stamina modda, ledlerin tekrar aramıza dönmesi de güncellemenin en güzel yanlarından.

İkinci olanı açıklarmısınız acaba

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Eski sürümde stamina modu açıkken ekran kilitli durumda bildirim geldiğinde led bir kez yanıp sönüyordu şuan sürekli yanıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

wi-fi dışında batarya performansı nasıl değişiklik varmı 4.2 ye göre ?
Birden belli olmaz o biraz kullaninca fark ederim sonra yazarim :) dhdeki elemanların bazilari sarj su gibi gidiyor diyor ama bilemicem.

onurdags

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkinci olanı açıklarmısınız acaba

Bir önceki güncellemeyle; çağrı, sms, mail, whatsapp bildirimleri gibi bildirimler geldiğinde; eğer telefonu stamina modda kullanıyorsanız telefonun altındaki led ışık sadece bildirim geldiğinde 1 kez yanıp sönüyordu. Ama bu son güncellemeyle, bildirim geldiğinde led ışık 10-15 saniyede bir yanıp sönüyor ki telefonun altındaki bu led ışığın amacı da buydu zaten.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
elusive hocam siyah ekran sorunu çözülmüş mü bilgi verir misin

nezihidmrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler ram kullanımı ne alemde sizde. bir anormallik var mı? az sayıda uygulama çalışmasına rağmen 180 mb falan boşta

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Tek tapatalk açıkken ram 250-325 arasinda. Avustralya romunda iken yine çok az şey kullandığım halde 200 mb falan boştaydı ama gram kasılma yoktu. Yani suankinden bir farki yoktu. Eminim ki sizn telefonda da kasılma yok. önemli değil boşta ne kadar ram olduğu.
Hem güncellemeden sonra kapatıp açtınız mı hiç? Her zaman işe yarar kapat aç düzelir :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Kasmıyor zaten müdür kapat açmaya da gerek yok için rahat olsun ;)
Arkadaşın içi rahat etsin mesele o.

nezihidmrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyvallah kasma yokta işte gözüme çarptı bi kapatıp açayım :)

yigitk2834

Asistan
Reaksiyon puanı
0

arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşan var mı deli olacam bir türlü güncelleyemedim telefonu :cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Windows 8 veya 8.1 de sorun oluyor adamim. Update Service yi indirip Windows 7 uyumlu olarak aç öyle yükle.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Gerçi fark eden bişey yok Windows 7li pc bulup yapman lazım

yigitk2834

Asistan
Reaksiyon puanı
0
8.1 artık öyle yapıcaz teknoloji aldı başını gitti şu çektiğimiz çileye bak...

onurdags

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eski problemlerle karşılaşmadım şu ana kadar. led sorunsuz, gri ekrana denk gelmedim. Şu ana kadar tek karşılaştığım durum; sanki albümde gezerken fotoğraflar arasında geçişte hafif bi takılma oluyor gibi.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşan var mı deli olacam bir türlü güncelleyemedim telefonu :cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

sistemde java kurulu ve güncel olmalı sistem güncellemeleri varsa onları yapıp pc yeniden başlatın. Bende 8.1 kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler sp almayı düşünüyorum tek sıkıntı olduğunu düşündüğüm kamera. sizce diğer kamerası 8 mp olan telefonlardan iyi midir?

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Eski sürümde stamina modu açıkken ekran kilitli durumda bildirim geldiğinde led bir kez yanıp sönüyordu şuan sürekli yanıyor.

Birden belli olmaz o biraz kullaninca fark ederim sonra yazarim :) dhdeki elemanların bazilari sarj su gibi gidiyor diyor ama bilemicem.

Dedin ya ss ses kısma ile güç tuşu, bende olmadı hiçbişey demeden yeniden başlattı ve kaçlere denedim alamadım. Bu arada. Bende de ses kısıp -açarken görünmüyo

beyler sp almayı düşünüyorum tek sıkıntı olduğunu düşündüğüm kamera. sizce diğer kamerası 8 mp olan telefonlardan iyi midir?
Otomatik modda kötüde kendin ayarlayomca iyi :)

nezihidmrc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

almanı tavsiye ederim.özellikle 4.3 le birlikte telefon çok akıcı hale geldi.Kamerası da güzel tatmin edici yani ben memnunum :) yalnız siyah olanı almanı öneririm beyaz aldım yanlar soyulmaya başladımı hoş bir görüntü olmuyor siyahında göze çarpmaz heralde.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Evet alirsan siyah almani öneririm soyulursa fazla belli olmuyor.
Bu arada siyah kutucuk ile karşılaşan arkadaşlar sorun temalarda. Dün çözdük sorunu dhdeki elemanlarla. Bazi temalari seçince bug oluşuyor. Mesela craftsmanship temasinı seçince bug oluyor. Sadece onda değil başka temalarda da oluyor kaç tane tespit edemedim. Örneğin sci-fi temasinda bir sorun olmuyor. Tabi bu olduktan sonra temayi değiştirince yeniden başlatmaniz lazim sonra düzeliyor.
Yani telefonun yaziliminda sıkıntı yok. Tamamen temalarla alakalı bir durum. Daha başka problemlerle karşılaşan arkadaşlara önerim Update service ile yazilimi tekrar kurmalari.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Motiongraph ile çekilen Video lar nereye gidiyo ben bulamıyorum :(

yigitk2834

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çözdüm sorunu arkadaşın bilgisayarından halletim güncelledik telefonu..