goodolddays
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 202
İlk fotoğrafta çıkan araba simgesine basılı tutunca o noktaya navigasyon başlaması lazım. Bende basılı tutunca haata verip kapanıyo program. Sende ne durumda?
![]()
Böyle mi?
update center ile uğraşma al burdan indir kur upload ettim.Arkadaşlar albümü indirirken indirilemedi şeklinde bildirim alıyorum niçin böyle bir sorunoluyor yok mudur çözümü yardımlarınızı bekliyorum?![]()
gpu oluşturmaya zorlayıp hw katmanlarını devre dışı bırakınca yüksek ayarlarda güzel oynanıyor. sanki çok hafif bir titreme oluyor. varsa çoook az ya da bana öyle geliyor. o iki seçeneği işaretlemediğimde çok nadir hafif takılmalar oluyor. senden ricam önce gpu oluşturmayı işaretle sonra telefonu yeniden başlat. açılınca hw katmanlarını devre dışı bırak(önce işaretleyip kapatırsan telefonu, açıldığında işaretlenmemiş olur buraya dikkat.) daha sonra yüksek ayarlara alıp herhangi bir haritada yarışa gir. oyundan atmayan haritalardan biri işte. daha sonra titreme fark ediyor musun buraya yaz. büyük ihtimal yarış oyunu olduğu için bana öyle geliyor birde sen dene.çok hafif kasıyordu oda sürekli degil.rahatsız edici bir takılma yoktu yani
update center ile uğraşma al burdan indir kur upload ettim.
ALBÜM APK
gpu oluşturmaya zorlayıp hw katmanlarını devre dışı bırakınca yüksek ayarlarda güzel oynanıyor. sanki çok hafif bir titreme oluyor. varsa çoook az ya da bana öyle geliyor. o iki seçeneği işaretlemediğimde çok nadir hafif takılmalar oluyor. senden ricam önce gpu oluşturmayı işaretle sonra telefonu yeniden başlat. açılınca hw katmanlarını devre dışı bırak(önce işaretleyip kapatırsan telefonu, açıldığında işaretlenmemiş olur buraya dikkat.) daha sonra yüksek ayarlara alıp herhangi bir haritada yarışa gir. oyundan atmayan haritalardan biri işte. daha sonra titreme fark ediyor musun buraya yaz. büyük ihtimal yarış oyunu olduğu için bana öyle geliyor birde sen dene.![]()
gpu oluşturmaya zorlayıp hw katmanlarını devre dışı bırakınca yüksek ayarlarda güzel oynanıyor. sanki çok hafif bir titreme oluyor. varsa çoook az ya da bana öyle geliyor. o iki seçeneği işaretlemediğimde çok nadir hafif takılmalar oluyor. senden ricam önce gpu oluşturmayı işaretle sonra telefonu yeniden başlat. açılınca hw katmanlarını devre dışı bırak(önce işaretleyip kapatırsan telefonu, açıldığında işaretlenmemiş olur buraya dikkat.) daha sonra yüksek ayarlara alıp herhangi bir haritada yarışa gir. oyundan atmayan haritalardan biri işte. daha sonra titreme fark ediyor musun buraya yaz. büyük ihtimal yarış oyunu olduğu için bana öyle geliyor birde sen dene.![]()
eyvallah dostum teşekkür ederim .yarış oyunu olduğu için araba sarsılıyor vs diğer yerler de titiryor sanıyorum ben demek kidediklerini uyguladım dostum çatır çatır oynadımkasma,titreme vs olmadı sana öyle gelmiş
eyv sagolasın bu arada