S3'ümün Can Sıkıcı Şarj-Batarya Sorunu

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selamlar..
s3-android 4,1,2-
arkadaşlar bugün(29Kasım13) itibariyle s3üm bana kafayı yedirtmeye karar almış durumda..

-bundan 1hafta öncesinde telefonumun usb(orginal) kablosuyla bilgisayarıma bağladığımda şarj olduğunu fakat depolama olarak kullanamadığımı fark ettim..Yurt dışına çıkacağım için önemsemedim..

-lakin bu akşam ne orginal şarj aletiyle doğru dürüst şarj olmakta ne de bilgisayardan usb kablosuyla şarj olmakta..

-normal şarj aletini taktığımda ayrıca Sürücü Modunu ve SVoice'u açıp açıp kapatıyor deli gibi tekrarlıyor bunları.

-en büyük sorun ise şarj yarım saatte %60lardan %42 gibi bir seviyeye inerek deli gibi şarj yemeye başladı..durumun vahimiyetini siz anlayın artık :glare:..

pil tüketim grafiğine baktım(bi sorun var gibi)
Android System %17
Android OS %16
Screen %14
vs
vs

konuyla ilgili ne yapılabilir? sorun nedir? bilgisi olandan yardım önerilerini bekliyorum..

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Gene bir S3 faciası muhtemelen 1 sene sonrada s4 kullanıcıları konu açmaya başlıcaklar çeşitli sorunlarla neyse.

Muhtemelen bataryan ölmüş olabilir hani dizüstü bilgisayalarda ki gibi. Başka bi bataryayla deneme şansın var mı?

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gene bir S3 faciası muhtemelen 1 sene sonrada s4 kullanıcıları konu açmaya başlıcaklar çeşitli sorunlarla neyse.

Muhtemelen bataryan ölmüş olabilir hani dizüstü bilgisayalarda ki gibi. Başka bi bataryayla deneme şansın var mı?

zaten ben 4 5 aydır 2 batarya kullanıyorum..Universal şarj cihazında biri şarj olurken onu sonra dolunca-boşalınca diğerini kullanıyorum.. lakin 2 bataryada da sonuç aynı :S

PanxeR

Doçent
Reaksiyon puanı
5
şarj aletnde yani usb slotunda sorun olabilir. başka birşey de olabilir.

Bende de şöyle oluyordu cihazın şarjı çok çabuk bitmeye başlamıştı formatladım şuan cynogen son sürüm kullanıyorum sorun yok gayet iyi gidiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
valahha dostum s3 mını var ve acınası bır telefon acınası bır fırma aldıgıma alıcagıma pişman oldum ve dırek kutusundan cıkan şarj aletıde 2 ayda bozuldu gecen gun 3. şarj aletını aldım en yakın zamanda fırsat bulduğum anda değiştiricem bidaha da yüzümü dönmem eğer varsa imkanın direk değiştir derim :)gbcumb

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
1q3y.png

böyle görmemiştim mesela yukarıdaki şarj grafik eğrisini :S çok can sıkıcı

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
telefoncuya götürdüm
sorun anakart üzerindeki bir parçanın bozulmasından dolayı kaynaklanıyormuş..
ücret 90 tl