iPhone 5 İşte Böyle Olacak

anticor

Profesör
Reaksiyon puanı
16
iPhone 5 İşte Böyle Olacak

Uzun süredir hakkında onlarca haberin yapıldığı yeni nesil iPhone 5'e dair dolanan tüm bilgiler bu videoda bir araya getirilerek muhtemel cihaz animasyon şeklinde görücüye çıkarıldı.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Çıksada hekes rahat bi nefes alsa artık :) Ama resimdeki gibiyse orta kısmı yani beyaz gri tarzı bişey olursa ben almam şahsen.

Çünkü telefon alıyorsam eğer tip olarak o telefondan hoşlanmış olmam da gerekiyor. Şuan s3'teyim ama ciddi manada güzel bir tasarımla çıkarsa ve donanım olarak parasının hakkınıda verecek olursa(para konusunda uçuk bir fiyatla çıkacağından hiç şüphem yok) alırım bende.

Zira MaC OS X benim için çok ayrı bi yerde. IOS'uda kullanmak isterim tabikide. :wink:

i.am.kira

Asistan
Reaksiyon puanı
2
eğer resimdeki gibiyse apple için deniz bitmiş görünüyor. zira tasarım da hiç bir yenilik yok iphone 4 ile aynı. kopyacılıkla suçladığı samsung ise herbir jenerasyonda daha farklı bir dizayn ile geliyor. yani kendini geliştiriyor. apple ın samsungu neden dava ettiği belli oluyor.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ya şu adamların videolarına hastayım resmen salak yerine koyuyor insanları ekran genişleyince zaten otomatik olarak ekranda görüntülenecek alanda artacak :D şimdi görürsünüz ilk 4" ekranı bunlar keşfetmiş gibi gaza gelip tanıtım yapacaklar awesomeeeee diye :D

BEFEGA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Valla açıkça söyleyeyim tasarımı hoşuma gitti :) Fiyatı da makul olursa 4S'i satıp yeni çıkan iPhone'u almayı düşünebilirim :)

emre01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sizce ortlama ne kadar bir fiyattan piyasaya giriş yapar?

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Cep telefonluluğu kalmayacak bu meretlerin yakında :D

Vitrinler yeni bir kategoriye daha kavuşuyor :D ............ -> Cep Telefonu Çantaları :D :D

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Apple 3G ve 3GS'deki kasayı rafa kaldırdı sanırım.

Böyle olursa satar-satmaz felan unutun arkadaşlar. Özellikle 3GS kullanıcıları bekliyor bu telefonu.

Peynir-ekmek gibi satacak eminim...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Sola bundan daha iyidir yahu :D

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Pek beğenmedim aslında alıcan nokia 3310 telefonla football oynarsın basketbol istediğin yere fırlatırsın hatta gülle atma bile oynarsın hangi telefonda var bu özellikler :D

abdullahuysal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer animasyondaki gibiyse bir tek ekran farkı için değmez diye düşünüyorum

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tasarımını beğendim diyen arkadaş hangi tasarımı beğenmiş acaba? Olmayan tasarımı mı ?

Reaksiyon puanı
10,315
bişey dikkatimi çekiyor:

gs3 çıkmadan önce açılan kehanet konuları iphone5'in birkaç misli daha fazlaydı.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Daha kesinleşmemiş bir şey için "rezillik,ortada tasarım mı var" diyen akıllıları görüyoruz. Ah gerçi asıl rezillik çakmasını yapıp pazara sunmak sonra da dava kaybetmek.

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
cl7qr.jpg

Tasarım böyle olsun:)

istbne

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekran birazcik buyumus o kadar. Bir cacik yok anlayacaginiz. Simarik Apple'i felaket bekliyor. Kocaman telefon govdesi var ama ekran o govdeye kiyasla halen kucuk. Buton ve hoparlorun oldugu bolumde ekran olarak kullanilabilirdi. Degerli alanlar comertce israf edilmis yesinler tasariminizi sizin...

Daha kesinleşmemiş bir şey için "rezillik,ortada tasarım mı var" diyen akıllıları görüyoruz. Ah gerçi asıl rezillik çakmasını yapıp pazara sunmak sonra da dava kaybetmek.

Ne cakmasindan bahsediyorsunuz. Neleri ayniki cakmasi olsun. ABDnin cakma mahkemelerinin sacma karari. Apple yuvarlak koseli dikdortgen'e bile sahip cikip matematigi hayretler icinde birakmistir. Bugunku patent isleri iyice cigrindan cikmistir ve zirvalik halini almistir. Iyi bende keskin koseli dikdortgeni patentleyip sahipleneyim, annen evde bile boregini oyle kesemesin!!!