saygı gösterirsen saygı bulursun ... laf dalaşına girersen karsılık bulursun...
Hayırlı Geceler..
+1.
saygı gösterirsen saygı bulursun ... laf dalaşına girersen karsılık bulursun...
Hayırlı Geceler..
evrim bana göre de saçmalıktır.
ayrıca saçma bir konu üzerinde bu kadar tartışmak da pek mantıklı değildir.
bana göre saçma birşeyin niye saçma olduğunu ispatlamak zorunda değilim.
daha doğrusu kimse kimseye birşey ispatlamak zorunda değil.
başka sitelerde de müslümanlara ve islama bir sürü hakaret ediliyor.
onlar bu yüzsüzlüğü gösterebiliyorsa ben de bu hakareti yapanlara ve islama saldırmaya çalışanlara "sizin yaptığınız ve inandığınız şey saçma" deme hakkını kendimde görürüm.
başka sitelerde müslümanlara saldırılıyorsa bu sitenin suçu ne? bunu anlatamadık size, burda açmayın bu konuları diyoruz, hemen birisi atlıyor e ama insan maymundan gelmiyor ki... diye, sonra attığı taşı çıkar çıkarabilirsen, tartışma dediğin anda başlıyor sıralamaya...
neden 1.5 milyon yıllık bu yusufcu ve deniz yıldızı mutasyona , evrime uğramamış bi anlatın çok bilenler yada çok bildiğini sananlar söylesin hani hep diyosunuz ya bi bakç yüüz yılda olmaz yazımı okusun sonrada soruma cevap versin bi zahmet
al işte şekil 1.a) örnek vatandaş...
bu bi cevap değil adam gibi açıklaayıcı bi cevap istiyorum örnek vatandaş
hadi bay çok bilmiş zorla ıkın sıkın çıkar bi yumurta daha
bu bi cevap değil adam gibi açıklaayıcı bi cevap istiyorum örnek vatandaş
hadi bay çok bilmiş zorla ıkın sıkın çıkar bi yumurta daha
arkadaşım hangi kaynaktan aldın, yayınlanmış bilimsel makalesini getir üzerinde konuşalım tartışalım...
Ordovikyen devrine ait istiridye fosilleri; yaşayan istiridyelerden farksız.
Brezilya'daki Santana fosil yatağında bulunan 110 milyon yıllık balık fosilleri.
bensenden cevap istiyorum neden bunlar değişmemiş diyorum foto koydum sana sıkışınca neden bilimsel makale istiyosun neden sıkışınca böyle yapıyoun varsa verilicek bi cevabın söyle yoksa kabul et sus
bilimsel makale versem cevabın ne olurdu onu söyle yada vermesem ne olur
Ordovikyen devrine ait istiridye fosilleri; yaşayan istiridyelerden farksız. )
Brezilya'daki Santana fosil yatağında bulunan 110 milyon yıllık balık fosilleri.
cevap istiyorum needen değimemişler bukadar zormu bunun cevabını vermek
eger zorsa nasıl oluyoda basit bi soruya cevap vermekte zorlandığınız şeye buadar kolayllıkla nasıl inanıyosunuz :whistling: