centigrade
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 4
O kadar zor ki size derdini anlatabilmek...
Sizler önce saygılı olmasını öğrendiğiniz saygı da göreceksiniz fakat henüz bu nezakketten yoksunsunuz. Fakat "mazlum" olma zamanı gelince bunu da kimseye bırakmıyorsunuz.
Kimse "xxxx saçmalığı" diye başlık açıp yanlış bile olsa başka insanlar için önemli olan bir şeyi küçümseme haddinde değildir. Evrim olur, zevkler olur, Din olur, kültür olur. Bunu yapan kişi sonuçlarına da katlanmak zorundadır. Burası sizler tarafından sınırlandırılmış bir yer değil çünkü.
Daha fazla muhattap olmak istemiyorum. Ben açık ve net fikirlerimi söyledim siz işinize gelmediği için anlamamazlıktan gelip çarpıttınız ve hemen beni de Darwin'ci yapıverdiniz. Bu yaftalama merakınıza da çok şaşırıyorum.
Darwinci olun, dindar olun, ateist olun, ne olursanız olun ama önce insan olun.
Arkadaşım kendinle çelişiyorsun farkındamısın?
Hem milleti 'saygısız' diye nitelendirip 'saygısızlık' yapıyorsun.Hem savunmaya dahi çekindiğin bir konuyu savunmaya çalışıyorsun.Üstelik savunduğun konu bizi insanlıktan çıkartmaya ,atamızın maymun olduğunu idda etmesine rağmen herkesten önce insan olmasını istiyorsun
Galiba kavram kargaşası yaşıyorsun.Önce fikirlerini sağlam temellere dayandırıp sonra yorum yaparsan daha makbule geçecek.Çünkü burdan bakınca inan bana 'bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' deyimine tam uyuyorsun.
Ha bide muhatap alma meselen ayrı bir çelişki.
Muhatap almayacaksan forumda ne işin var?Muhatap olacaksın ki fikirlerini sunabilesin.Ne kadar çürük temellere dayandırmış olsanda...
'Bir deli bir kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış' lafının daha geçerliliğini yitirdiği evrim saçmalığı(bak bende saçmalık dedim) defalarca kez çürütülse de yine de bizim fosilleşmiş beyine sahip adı bilim kendi zulüm adamı olanlar tarafından günümüze kadar zoraki de olsa sürütülmekte.
Tabi Allah (c.c) tanımayan gafillerden de bu beklenir.Biz atamızın kim olduğunu gayet iyi biliyoruz.O 'na kimin ruh verdiğini de.
İsmini zikretmekte fayda olduğu kanaatindeyim.Hepimiz Adem (a.s) soyundan geldik.Kendisi Allah şahidim olsun ne maymundu ne de onunla bir bağı vardı.
Evrimi savunanlarında maymun olmadığını biliyoruz.Ancak bir inat uğruna maymun iştahlılık yapıp savunmaya devam ediyorlar.
Evrimin olmadığına en güzel örnek tıp ansiklopedilerinde mevcuttur.En ufak ayrtının dahi atlanmadığı insan doğumuna veya gözün nasıl ve ne şekilde oluşutğuna bakmak yeterlidir ibret almak isteyen için.
Hala bu bilimsel gerçekliklere rağmen inat edip evrim saçmalığına inananlara ise benim başka söyleyebileceğim şey şimdilik yok.
Tavsiyem sevdikleri meyveleri bol bol tüketmeleri ,zihinleri açılır belki.
Yaradanın mucizelerine kayıtsız kalmamak dileğiyle...