Davetiyeniz bir hafta süre ile geçerlidir.
O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermişKayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)
Bir kere davetiye yolladım daha yollamam. Yollayacak varsa da mani olmam![]()
şimdi de davet kodu geçersiz diyo çıldırcammmm
ya bana başka geçerli bir davet kodu gönderebilecek varmı allah rızası için e mailim erdem.cobanoglu05@hotmail.com
numantekinay@gmail.com gönderirseniz çok mutlu olurum![]()
ben de bir davetiye alabilirmiyim rica etsem yeahmen15@hotmail.com
turktorrent.eu davetiyesi varsa banada gönderebilirmisiniz, Şimdiden çok teşekkür ederim. hasanisci@mail.com
bir adet turktorrent davetiyesi var isteyene yollayabilirim
davetiye verilecek arkadaşa referans olduğumuz için lütfen düzgün kullansın bizi de zor duruma sokmayan bir arkadaş olsun lütfen
Arkadaslar sevketeroglu@gmail.com adresine de bir davetiye gondermeniz mumkun mudur acaba... Simdiden tesekkurler
Selam Arkadaslar mentalhands@gmail.com adresine de bir davetiye gondermeniz mumkun mudur acaba... Simdiden tesekkurler
kaldıysa ben de bitane rica edebilirmiyim molmuhammet@gmail.com
elinizde davetiye varsa turktorrent.eu için crazyboys_59@hotmail.com adresine bir davetiye rica edebilirmiyim.
bana da gönderebilirmisiniz. teşekkürler
mephistozcn@gmail.com
bir taneden ben alabilirmiyim lutfen ... rabilic@hotmail.com
Banada gonderir misiniz..
Kenancomlek@hotmail.com
kardeşim davetiye gönderirseniz çok sevinirim. mahmet1990@hotmail.com
kaldıysa sayet bir davetiyede ben alabilirimcagrigokce46@hotmail.com şimdiden teşekkürler
bir adet davetiyede ben rica edebilirmiyim. şimdiden teşekkür ederim... email: alem7012@hotmail.com
bir adet davetiyede ben rica edebilirmiyim. şimdiden teşekkür ederim... email: webhomemailsearch@gmail.com
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hasanisci@mail.com yollandi
adres yanlıssa mesaj at. @mail.com duymadım da. Gmail olmasın![]()
Kardeşim rica etsem banada yollar mısın davetiye şimdiden çok sağol mail: speedzodiac0@gmail.com