• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) bittorrent i mi utorrenti mi tavsiye edersiniz ?

iyi günler arkadaşlar rica etsem banada bir adet davetiye gönderebilirmisin torrent işlerinde acemiyim kurallarınızıda yazabilirsiniz kabulümdür email adresim :baddogpit2360@hotmail.com

merhaba arkadaşım uzun süredir arıyorum eğer elinde hala varsa rica etsem bana da gönderir misin?

armorby97@hotmail.com

TEKRAR ÇOOOOK TEŞEKKÜRLER

sırf bu davetiye için siteye üye oldum :D

Banada atabilirsen sevinirim.

hacidedeee@mynet.com

cbxl7.jpg

bi tane daha yollayabilirmisin ip hatası veriyor

Davetiyeniz bir hafta süre ile geçerlidir.

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :D Kayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)

ya benim internette sorun vardı davetiye geldi ama zaman aşımı oldu tekrar bir davetiye alabilirmiyim sorry..

TOI_GA@hotmail.com

Bir kere davetiye yolladım daha yollamam. Yollayacak varsa da mani olmam :D

Davetiye isteyip kayıt olmamanız gerçekten ayıp.

osmanaltun90@gmail.com bana da davetiye gönderebilir misiniz?

Kılıçmuhsin size davetiye yollamıs. Kaydolmadınız heralde neyse tüm torrent sitelerindende istemişsiniz.

Bu sebepden dolayı ben size davetiye yollamam..

Bakınız :D http://forum.shiftdelete.net/site-d...ent-eu-davetiye-dagitimi-128.html#post2150649

kanka_07@msn.com elinde davetiye kalan arkadas varsa rica ediyorum...

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : kanka_07@msn.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hurmaxxx@gmail.com yollandi

ben denemiştim ama hiç modemi kapalı bırakmamıştım kaç dakika kapalı kalmalı

bir de tüm komşularımdan denedim olmuyor

bir de son bişey tüm tarayıcıları temizlememe gerek varmı yoksa kullandığım yeterlimi

CCleaner ile bi temizlik yap yeterli olur. Kullandığın tarayıcıyı temizlemen yeterlidir.

yavuz kardeş allah senden razı olsun ustad. eyvallah sagoll..

Bişi daha sorucam Ben Burda indirme yukleme arasındakii hizayıı nasıl kuruycam ratio falan kaç olmasıı lazım bii kısa bii acıklama yaparsan valla cok tesekkur ederim.