Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cannac123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : crazyboys_59@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mephistozcn@gmail.com yollandi

E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : Kenancomlek@hotmail.com yolland

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mahmet1990@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : cagrigokce46@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : alem7012@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : webhomemailsearch@gmail.com yollandi

Mail adreslerine mail gelmeyen arkadaşlar buradan yazsın özelden davetiye kodlarını yollarım.

Bana gelmedi kenancomlek@hotmail.com bi bakabilir misiniz

efulimss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
siteye yeni üye oldum.
sınırsız internet bağlattım ancak torrent davetiyesi için herkes gibi ben de arayışların içine girdim. efulimss@hotmail.com adresime davet gönderecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar.Ben de davetiye alabilir miyim? Akcakayadogan@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : Akcakayadogan@hotmail.com yollandi

siteye yeni üye oldum.
sınırsız internet bağlattım ancak torrent davetiyesi için herkes gibi ben de arayışların içine girdim. efulimss@hotmail.com adresime davet gönderecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

elinizde varsa banada gönderebilir misiniz
nurulah.okur@adalet.gov.tr

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : nurulah.okur@adalet.gov.tr yollandi

visualize@hotmail.fr

davetiye alabilirsem, teşekkürler.

06angara1910

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi davetiye de bana gönderirseniz şimdiden teşekkür ederim msn_mevlut@hotmail.com

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
lutfen bana da bir davetiye yollarmısınız . pembemezarlik44@hotmail.com

Size davetiye gönderildi üye olmadınız. O sebeble tekrar yollamayacağım. Yollayacak arkadaslara bişe diyemem . Üye olmayana 2. davetiye harcamam.

(http://forum.shiftdelete.net/site-d...ent-eu-davetiye-dagitimi-244.html#post2450389)

turktorrent'e üye olmak istiyorum davetiye atabilir misiniz? (mail adresim ilkersevindik90@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ilkersevindik90@gmail.com yollandi