Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozankaynak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiyeniz bir hafta süre ile geçerlidir.

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :DKayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)

tamam proxyle hallederim teşekkürler

aid2809

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkür ederim şimdi kayit oldum ve emaili bekliyorum . size çok minnetdarim

BlueFall

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir davetiye de ben rica edecektim, gerekirse diğer torrent sitelerinden ratio gösteren ekran görüntüsü yollayabilirim.. suxukhamragmail.com

edit :arena tr isteyecektim yanlış gelmişim :bored:

trpr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana da davetiye yollarsanız çok sevinirim.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Bende bir davetiye alabilir miyim?
murat177@gmail.com

Şimdiden teşekkürler...

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : murat177@gmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : eko718@hotmail.com yollandi

elinizde davetiye mevcut mu acep
kadroguz@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : kadroguz@gmail.com yollandi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
banada gönderirseniz sevinirim regeditapp@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : regeditapp@hotmail.com yollandi

Merhaba;
Bende bir davetiye alabilir miyim?
osman.culha92@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : osman.culha92@gmail.com yollandi

merhaba
kolay gelsin bir davetiyede ben alabilirmiyim ademdepo@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ademdepo@gmail.com yollandi

aid2809

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
  • Y.Yavuz abi gözunü seveyim . mail yazdim cavab gelmiyor !! bana bir şans da ver şu adrese de davet ver aid2809@yandex.ru belke bu defe bextim getirer

cok rica edelim!!!!!!beni boş birakma

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
  • Y.Yavuz abi gözunü seveyim . mail yazdim cavab gelmiyor !! bana bir şans da ver şu adrese de davet ver aid2809@yandex.ru belke bu defe bextim getirer

cok rica edelim!!!!!!beni boş birakma

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : aid2809@yandex.ru yollandi Kardeşim dikkatli kayıt ol. acele etme 1 hafta süresi var. mail adresini kaydoluken yanlış yazma. Önemsiz kutusunuda kontrol et.

aid2809

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cok yasha kardeshim . Axir ki bashara bildim!!!! Teshekkurler!!!!!!