Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bende davetiye isteyebilirmiyim lutfen. yilbasi99@hotmail.com SAYGILAR...

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : yilbasi99@hotmail.com yollandi

bi davetiye de ben alabilir miyiiimm???
" modis400@hotmail.com "
şimdiden çook teşekkür ediyorum:)

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : modis400@hotmail.com yollandi

merhaba,
bir davetiye de ben rica edebilir miyim?
çok teşekkürler.

ayalcinsar@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ayalcinsar@gmail.com yollandi

turktorent davetiyesi gönderirmisiniz metegundogdu@hotmail.com teşekkürler

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : metegundogdu@hotmail.com yollandi

turktorrent.eu davetiyesi gönderirmisiniz fidelugur@hotmail.com teşekkürler.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : fidelugur@hotmail.com yollandi

merhaba kolay gelsin bir davetiyede benim alabilmem mümkünmüdür acaba emregokmen87@gmail.com çok teşekkürler çok sevinirim..

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : emregokmen87@gmail.com yollandi

emre.gokmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok ama çok teşekkürler

gelen link'e tıklıyorum fakat Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! uyarısı alıyorum daha önce arkadasımın accountu kullanmıstım kısa bir süre ve bu süre zarfında cok kez modemi acıp kapadım bu uyarıyı nasıl geçeceğim acaba?:S

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
çok ama çok teşekkürler

gelen link'e tıklıyorum fakat Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! uyarısı alıyorum daha önce arkadasımın accountu kullanmıstım kısa bir süre ve bu süre zarfında cok kez modemi acıp kapadım bu uyarıyı nasıl geçeceğim acaba?:S

Davetiyeniz bir hafta süre ile geçerlidir.

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :DKayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)

merhaba bir davetiyede ben de alabilirmiyim acaba fbkadir_97@hotmail.com şimdiden çok teşekkürler...

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : fbkadir_97@hotmail.com yollandi

Kolay Gelsin... turktorrent.eu davetiyesi gönderirmisiniz. Buraksenol66@hotmail.com
Şimdi'den Teşekürler.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : Buraksenol66@hotmail.com yollandi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kardeşım yukarda sıra bekleyen ark lar var. secmece yapmayalım ltfn sırayla gonderınıs davetiyeleri pc başında bekliyoruz okadar saat soradan qelenlere atıyorsunuz ayp oluyor ltfn hak yemeyelım yıceksenıs beklemeyelım davetıye...

ilk önce belirtmek isterim ki burada mail adresi veren herkese benim gönderme gibi bir zorunluluğum yok. Farkettim böyle anlaşılmış. Hadi benim işim bu olmus olsun. davetiye isterken " 3gundur pcme format atamıorm ltfn :( " bi cümle kullanmıssın buda beni düşündürdü ve demekki arkadas siteye üye format atacak fakat ratio sorunu yüzünden atamıyor. Üye olan bi şahsada göndermeye gerek yok. Yoksa insan neden davetiye alamadan format ataması ???? Kısacası

Size davetiye gönderme mecburiyetim yok burası isteyen üyelerin davetiyeleri istedikleri ile paylaştığı bir forum konusu :D

Saygılar.

ozankaynak@outlook.com

davetiye gönderirseniz sevinirim.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ozankaynak@outlook.com yollandi

bir davetiye de ben rica etsem

musti38@gmail.com

teşekkürler şimdiden

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : musti38@gmail.com yollandi

Daha yeniki email'i yanlış yazmışım lütfen bu adrese yollayın :D

underpl@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : underpl@hotmail.com yollandi

Varsa Bir Davetiyede Ben Alabilirmiyim?
mehmet_kalkir@hotmail.com Şimdiden Teşekkürler

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mehmet_kalkir@hotmail.com yollandi

Merhaba,
by_carissma@hotmail.com adresine 1 adet davetiye gönderebilir misiniz?
Teşekkürler.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : by_carissma@hotmail.com yollandi

serdar04

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk önce belirtmek isterim ki burada mail adresi veren herkese benim gönderme gibi bir zorunluluğum yok. Farkettim böyle anlaşılmış. Hadi benim işim bu olmus olsun. davetiye isterken " 3gundur pcme format atamıorm ltfn :( " bi cümle kullanmıssın buda beni düşündürdü ve demekki arkadas siteye üye format atacak fakat ratio sorunu yüzünden atamıyor. Üye olan bi şahsada göndermeye gerek yok. Yoksa insan neden davetiye alamadan format ataması ???? Kısacası

Size davetiye gönderme mecburiyetim yok burası isteyen üyelerin davetiyeleri istedikleri ile paylaştığı bir forum konusu :D

Saygılar.

tm kardesm sen böle hak yemye devm et bişe demıorm

Joqer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :DKayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : fbkadir_97@hotmail.com yollandi

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : Buraksenol66@hotmail.com yollandi

bu link msn e gelmiyormuydu bana link gelmedide bu arada çok teşekkürler

bu link msn e gelmiyormuydu bana link gelmedide bu arada çok teşekkürler

ya çok pardon özür dilerim orada size benim msn adresim yollandı dimi :D çok özür dilerim ilk okuduğumda anlayamadım şimdiden çok teşekkürler

aid2809

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,uzur dilerim amma davet varsa bana da birini yollasaydinizbenicol amma coook mutlu edersiniz. Adresim aid2809@gmail.com. Rica ederim. Plizz!!!!!!!

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
merhaba kolay gelsin bir davetiyede ben alabilirmiyim?
Şimdiden teşekkürler.
ozgur.oz@msn.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ozgur.oz@msn.com yollandi

Merhaba,uzur dilerim amma davet varsa bana da birini yollasaydinizbenicol amma coook mutlu edersiniz. Adresim aid2809@gmail.com. Rica ederim. Plizz!!!!!!!

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : aid2809@gmail.com yollandi

ozankaynak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
y.yavuz abi davetiye için çok teşekkür ederim fakat tıklayınca bu ıp üzerinden daha önce kayıt olunmuştur diyor ben kayıt olmadığıma eminim acaba davetiyesiz kayıt olunuyormuydu önceden? çünkü şu ana kadar hiç hatırlamıyorum davetiyeli bir siteye kayıt olduğumu?
teşekkürler tekrardan

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
y.yavuz abi davetiye için çok teşekkür ederim fakat tıklayınca bu ıp üzerinden daha önce kayıt olunmuştur diyor ben kayıt olmadığıma eminim acaba davetiyesiz kayıt olunuyormuydu önceden? çünkü şu ana kadar hiç hatırlamıyorum davetiyeli bir siteye kayıt olduğumu?
teşekkürler tekrardan