• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

| Tektorrent.net | Davetiye Dağıtımı

Mümkünse bir Adet torrent Davetiyesi alabilirmiyim

3194.jpg

Adres : closer_08@mynet.com

davetiye yollayan arkadaslara davetiye gönderdikleri icin tesekkür ederiz. Yanliz davetiye isteklerinde siralamaya dikkat edilirse daha iyi olur. benden önce bekleyen 3 kisinin mesaji vardi, benden sonrada davetiye istekleri gelmis. ama malesef siralar atlatilmis benden sonraki arkadasa verilmis. ilgilenen arkadaslarin dikkatine- Davetiye varsa ben bekliyorum hala. muratmahir92@yahoo.com

davetiye yollayan arkadaslara davetiye gönderdikleri icin tesekkür ederiz. Yanliz davetiye isteklerinde siralamaya dikkat edilirse daha iyi olur. benden önce bekleyen 3 kisinin mesaji vardi, benden sonrada davetiye istekleri gelmis. ama malesef siralar atlatilmis benden sonraki arkadasa verilmis. ilgilenen arkadaslarin dikkatine- Davetiye varsa ben bekliyorum hala. muratmahir92@yahoo.com
dostum haklısın ama davetiye gönderirken ben mesaj sayısına bakıyorum. sırf davetiye için üye olanlar var!

---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:03 ----------

emegine teşekürler bende alabilirmiyim
gönderdim :)