Arkadaslar turktorrent.eu davetiyesi olan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Mail adresim: ulbuszey43@hotmail.com
Sa. admin ve tüm kullanıcı arkadaşlarım turktorrent.eu adresinde üyeliği varsa bi davetiye rica edebilirmiyim.lütfen ihtiyacım var.davetiye kodu ve davetiyeye gönderirseniz çok mutlu edersiniz...İlgilenirseniz ​çok mutlu edersiniz.iyi günler...
Sa. admin ve tüm kullanıcı arkadaşlarım turktorrent.eu adresinde üyeliği varsa bi davetiye rica edebilirmiyim.lütfen ihtiyacım var.davetiye kodu ve davetiyeye gönderirseniz çok mutlu edersiniz...İlgilenirseniz ​çok mutlu edersiniz.iyi günler...adresim adnan-cansu@hotmail.de
Bende turktorrent.eu için davetiye isteyecektim olursa çok sevinirim, her şey için çok teşekkürler![]()
Daha önce davetiye istemiştim gönderildi yazmışsınız gelmemiş, tekrar yollayabilirmisiniz, eposta adresim:xxmaanxx@gmail.com
şimdiden teşekkür ederim.
rica etsem mehmetkoc89@gmail.com adresine turktorrent davetiyesi gönderebilir misiniz?yardımcı olursanız sevinirim.
iyi günler...
merhaba bana da davetiye gönderebilir misiniz?
merqurial.07@gmail.com
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : unalgunaygfb@gmail.com yollandi
Yavuz hocam davetiyen için çok teşekkür ederim fakat gelen linke tıkladığımda
site açılıyor fakat şöyle bir uyarı alıyorum
"Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!"
modemi bir kaç kez restartladım fakat hala aynı uyarıyı veriyor acep ne yapsak fikrin var mı?
O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermişKayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)
pysco.lorenzo@gmail.com adresine bir davetiye gönderirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşım Eğer mümkünse turktorrent davetiyesi yollayabilirmisin? apostosis@gmail.com Uzun zamandır arıyordum. Şimdiden teşekkur ederim.
Şimdi ne yapıcam gmailime gelmedi bir şey![]()
merhaba banada davetiye kodu yollarmısınız ?
1 Allah rızası almak ne kadar güzeldiryollayan kişiden şimdiden Allah razı olsun hep upluoad yapıcam
![]()
" akin2611@mynet.com "