Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alpseman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende turktorrent.eu için davetiye isteyecektim olursa çok sevinirim, her şey için çok teşekkürler :)

starss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce davetiye istemiştim gönderildi yazmışsınız gelmemiş, tekrar yollayabilirmisiniz, eposta adresim:xxmaanxx@gmail.com
şimdiden teşekkür ederim.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sa. admin ve tüm kullanıcı arkadaşlarım turktorrent.eu adresinde üyeliği varsa bi davetiye rica edebilirmiyim.lütfen ihtiyacım var.davetiye kodu ve davetiyeye gönderirseniz çok mutlu edersiniz...İlgilenirseniz ​çok mutlu edersiniz.iyi günler...

Sa. admin ve tüm kullanıcı arkadaşlarım turktorrent.eu adresinde üyeliği varsa bi davetiye rica edebilirmiyim.lütfen ihtiyacım var.davetiye kodu ve davetiyeye gönderirseniz çok mutlu edersiniz...İlgilenirseniz ​çok mutlu edersiniz.iyi günler...adresim adnan-cansu@hotmail.de

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : adnan-cansu@hotmail.de yollandi

Arkadaslar turktorrent.eu davetiyesi olan varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Mail adresim: ulbuszey43@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ulbuszey43@hotmail.com yollandi

Bende turktorrent.eu için davetiye isteyecektim olursa çok sevinirim, her şey için çok teşekkürler :)

özel mesaj ile yollandı

Daha önce davetiye istemiştim gönderildi yazmışsınız gelmemiş, tekrar yollayabilirmisiniz, eposta adresim:xxmaanxx@gmail.com
şimdiden teşekkür ederim.

gönderildi,Kayıt olmadınız şahsen tekrar yollamam. Ama burada üyelerin hepsi davetiye dağıtabiliyor. verecek varsa da şimdiden hayırlı olsun.

Veledul_Maraz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : unalgunaygfb@gmail.com yollandi

Yavuz hocam davetiyen için çok teşekkür ederim fakat gelen linke tıkladığımda
site açılıyor fakat şöyle bir uyarı alıyorum
"Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!"

modemi bir kaç kez restartladım fakat hala aynı uyarıyı veriyor acep ne yapsak fikrin var mı?

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yavuz hocam davetiyen için çok teşekkür ederim fakat gelen linke tıkladığımda
site açılıyor fakat şöyle bir uyarı alıyorum
"Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize!"

modemi bir kaç kez restartladım fakat hala aynı uyarıyı veriyor acep ne yapsak fikrin var mı?

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :D Kayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)

Veledul_Maraz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :D Kayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)

Yavuz Çok saol geçmişi temizleyince resledim bu sefer üyelik ekranına geldim fakat şimdide kullanıcı adı kriterini geçemiyorum kullanıcı adı kısmında ne yazsam "
Kullanılabilecek Karakterler: (a-z), (A-Z), (0-9)" uyarısı çıkıyor kafayı yedim gece gece yazmadığım kombinasyon kalmadı :D

ommerk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bir adet turktorrent davetiyesi var isteyene yollayabilirim
davetiye verilecek arkadaşa referans olduğumuz için lütfen düzgün kullansın bizi de zor duruma sokmayan bir arkadaş olsun lütfen

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
pysco.lorenzo@gmail.com adresine bir davetiye gönderirseniz sevinirim.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : pysco.lorenzo@gmail.com yollandi

Banada gönderebilir misiniz rica etsem?

karahan.sarioglu@gmail.com

Teşekkürler :)

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : karahan.sarioglu@gmail.com yollandi

Merhaba arkadaşım Eğer mümkünse turktorrent davetiyesi yollayabilirmisin? apostosis@gmail.com Uzun zamandır arıyordum. Şimdiden teşekkur ederim.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : apostosis@gmail.com yollandi

akin2611

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba banada davetiye kodu yollarmısınız ?
1 Allah rızası almak ne kadar güzeldir :) yollayan kişiden şimdiden Allah razı olsun hep upluoad yapıcam :)
" akin2611@mynet.com "