Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

expendabls

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar görmüş oldugunuz kodu girin üye olun acil olun abi kodu geçrli olabilmesi içib 1 gün kaldı kod şu(1da39b662132a659799932028000c266) www.turktorrent.eu sitesine grin kaydı heman yaptırın şansınız<a acil ama kim kapars :)

TOI_GA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiyeniz bir hafta süre ile geçerlidir.

O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermiş :D Kayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin ve tekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun. Yada proxy i iyi biliyorsanız proxy değiştirip deneyin.(Proxy den anlamıyorsanız bulaşmayın.)

Bir kere davetiye yolladım daha yollamam. Yollayacak varsa da mani olmam :D

demek bir kere :D

ecerco99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi de davet kodu geçersiz diyo çıldırcammmm

ya bana başka geçerli bir davet kodu gönderebilecek varmı allah rızası için e mailim erdem.cobanoglu05@hotmail.com

ecerco99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
toıga kardeşim biliyosan cevap verirmisin kafayı yicem kaç gündür uğraşıom

zozeidon sende daetiye kodu geçersiz hatası verdimi

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
şimdi de davet kodu geçersiz diyo çıldırcammmm

ya bana başka geçerli bir davet kodu gönderebilecek varmı allah rızası için e mailim erdem.cobanoglu05@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : erdem.cobanoglu05@hotmail.com yollandi

numantekinay@gmail.com gönderirseniz çok mutlu olurum :)

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : numantekinay@gmail.com yollandi

ben de bir davetiye alabilirmiyim rica etsem yeahmen15@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : yeahmen15@hotmail.com yollandi

turktorrent.eu davetiyesi varsa banada gönderebilirmisiniz, Şimdiden çok teşekkür ederim. hasanisci@mail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hasanisci@mail.com yollandi

adres yanlıssa mesaj at. [MENTION=8462]mai[/MENTION]l.com duymadım da. Gmail olmasın :D

ilkayveben

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turk eu torrent davetiyiniz varsa paylaşırmısnız ilkayveben@hotmail.com teşekkürler..

bir adet turktorrent davetiyesi var isteyene yollayabilirim
davetiye verilecek arkadaşa referans olduğumuz için lütfen düzgün kullansın bizi de zor duruma sokmayan bir arkadaş olsun lütfen

merhaba bir davetiyede ben alabilrmiyim teşekkürler ilkayveben@hotmail.com

merhaba arkadaşım bir davetiyede ben alabilirmiyim teşekkürler ilkayveben@hotmail.com

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
elinizde davetiye varsa turktorrent.eu için crazyboys_59@hotmail.com adresine bir davetiye rica edebilirmiyim.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : crazyboys_59@hotmail.com yollandi

bana da gönderebilirmisiniz. teşekkürler
mephistozcn@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mephistozcn@gmail.com yollandi

bir taneden ben alabilirmiyim lutfen ... rabilic@hotmail.com

E-Posta Adresi geçersiz, çünkü sistemizde kayıtlı durumda

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : Kenancomlek@hotmail.com yolland

kardeşim davetiye gönderirseniz çok sevinirim. mahmet1990@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : mahmet1990@hotmail.com yollandi

kaldıysa sayet bir davetiyede ben alabilirim :) cagrigokce46@hotmail.com şimdiden teşekkürler

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : cagrigokce46@hotmail.com yollandi

bir adet davetiyede ben rica edebilirmiyim. şimdiden teşekkür ederim... email: alem7012@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : alem7012@hotmail.com yollandi

bir adet davetiyede ben rica edebilirmiyim. şimdiden teşekkür ederim... email: webhomemailsearch@gmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : webhomemailsearch@gmail.com yollandi

Mail adreslerine mail gelmeyen arkadaşlar buradan yazsın özelden davetiye kodlarını yollarım.

Jay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Mümkünse ben de bir davetiye alabilir miyim?

.nnffss@mynet.com.

:flowers: