- Reaksiyon puanı
- 16,127
hayır Turkcell fişini çekti o paket yurt dışında çalışıyor artık...
Yeni bir şey var mı
kardeş ben de bekliyorum acillllYeni bir şey var mı
kardeşim bu nasıl oluyor ya bi el atsanaaBen kullaniyorum suan sıkıntı yok
merhaba hangi tarifeyi ya da paketi kullanıyorsunuz? bi anlatır mısınız lütfennben halen hakiki sinirsiz kullaniyorum, hemde yurtdisi paketi almadan, ama isin sirrini cözdüm galiba, ben 5 hat almistim, hepsindede sinirsiz calisiyordu, ama taki Telefonu acip kapattigimda artik calismiyordu, 1 subat beri böyle oldu, bir turkcell hattim halen sinirsiz calisiyor, ama o cihazimi 3 aydir hic kapatmadim, sürekli evde elektrikte sarja bagli 3 aydir hicbir zaman sökmedim prizden, eger Telefonu birkere bastan baslatirsan o son sansim da gidecek, malesef suanda hicbir cözüm yok. vallahi bu cok süper idi, hemde upload hizi 49 Mbit/s süper oluyordu, acikcasi parali Fiber lerden bile iyiydi ve fiber den daha hizliydi, bir efsane gibi geldi gecti malesef
Sana nasil ulasicazBayi aracılığıyla sizi sınırsız pakete üye yapıyorum. Faturasız hat olduğu için herhangi bir ek ücret ödemezsiniz. Sadece 45 Tl karşılığında paketiniz her ay yenilenir. Tek sefere mahsus işlem ücreti olarak 40 tl alıyorum.
Sıkça Sorulan Sorular
1)İnternet sınırlı mı 1-2 gb kullandıktan sonra hız düşer mi veya kesilir mi?
-Internet gerçek anlamıyla sınırsızdır. Kota yoktur 500 gb indirseniz dahi hız düşmez, kesilmez.
2)Vpn mi? Yoksa başka bir program falan mı?
-Vpn ya da başka bir program değildir. Normal mobil verinizi açarak sınırsız interneti kullanacaksınız.
3)Hızı nasıldır?
4.5g destekleyen hattınız ve cihazınız varsa 4.5g hızında da kullanabilirsiniz. Her operatörün internetinde olduğu gibi bulunduğunuz yere göre hızınız değişebilir.
4)Kapanır mı?
-Hayır kapanmaz yasal paketle yapılıyor.
Forumda bu konunun benzerini(Vodafone sınırsız internet) aylar öncesinde açmıştım ve baya ilgi görmüştü. Vodafone abone alımına kapandı ancak eski aboneler hala sınırsız internete devam ediyor. Turkcell sınırsız net kanpanyası başladı. Güven açısından diğer açtığım konuyu inceleyebilirsiniz.
Çalışmaartik olmuyor dedim ya , ama yaptigim su , sirrimi anlatayim, önce yeni 1GB aldim 22 TL ye, sonra 2.9 TL ye 1GB BiP Data aldim, böylece hiz kisitlamasi kalkiyordu, ama simdi olmuyor, BiP bile olmuyor artik, Turkcell tamamen kapatmis artik, hakkim olan BiP bile olmuyor artik. vay canina.... ama bir ay 800GB yaptim....
---- Mesajlar birleştirildi ----
ama yinede deneybilirsin olan en fazla 25 TL lirana olur....
Işe yaramadıdedigim gibi, ben halen kullaniyorum sinirsiz interneti, ama cihazimi kapatip acarsam veya simkarti cikartirsam benim de is biter, yani sonuna kadar cihaz acik kalmasi lazim, zaten elektrik kesilse bile 5-6 saat gider cihaz kapanmadan, böylece hep acik tutmam lazim cihazi, internet gitmesin diye.... ayrica ayda sadece 25 TL ödüyorum
4 Şubat'a kadar kullandım, kota hız sıkıntısı yoktu. Alternatif olsa alıp kullanacağım. Bitti malesef. 3 ayı dolduramadım...güzel güzel kullandık. yeni yöntem falan varsa paylaşılırsa sevinirim. son mesajı zaten çözemedim![]()
4 Şubat'a kadar kullandım, kota hız sıkıntısı yoktu. Alternatif olsa alıp kullanacağım. Bitti malesef. 3 ayı dolduramadım...
1 GB İnternet Paketi (Faturasız) + YURT DIŞI (25₺) = yok
Yeni 1 GB + YURT DIŞI (25₺) = yok
Eko 1 GB + YURT DIŞI (25₺) = yok
Uçuran 2 GB Paketi + YURT DIŞI (25₺) = yok
3 Ay 250 MB İnternet + YURT DIŞI (25₺) = yok
Yeni 2 GB + YURT DIŞI (25₺) = yok
![]()