thaar150
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Bu sınırsız mı?
Paket kotası bittikten sonra kullanım hızı 1 kbps'ye düşürülür ve aşım ücreti yansıtılmaz.Bu sınırsız mı?
Şuan oluyomuBayi aracılığıyla sizi sınırsız pakete üye yapıyorum. Faturasız hat olduğu için herhangi bir ek ücret ödemezsiniz. Sadece 45 Tl karşılığında paketiniz her ay yenilenir. Tek sefere mahsus işlem ücreti olarak 40 tl alıyorum.
Sıkça Sorulan Sorular
1)İnternet sınırlı mı 1-2 gb kullandıktan sonra hız düşer mi veya kesilir mi?
-Internet gerçek anlamıyla sınırsızdır. Kota yoktur 500 gb indirseniz dahi hız düşmez, kesilmez.
2)Vpn mi? Yoksa başka bir program falan mı?
-Vpn ya da başka bir program değildir. Normal mobil verinizi açarak sınırsız interneti kullanacaksınız.
3)Hızı nasıldır?
4.5g destekleyen hattınız ve cihazınız varsa 4.5g hızında da kullanabilirsiniz. Her operatörün internetinde olduğu gibi bulunduğunuz yere göre hızınız değişebilir.
4)Kapanır mı?
-Hayır kapanmaz yasal paketle yapılıyor.
Forumda bu konunun benzerini(Vodafone sınırsız internet) aylar öncesinde açmıştım ve baya ilgi görmüştü. Vodafone abone alımına kapandı ancak eski aboneler hala sınırsız internete devam ediyor. Turkcell sınırsız net kanpanyası başladı. Güven açısından diğer açtığım konuyu inceleyebilirsiniz.
maalesef hayır hocamŞuan oluyomu
benim bilgim var.. o herif güvenilir yani harbiden yapıyor ama işte hocam işlem ücreti beni çok aşıyor öğrenci adamım ve eminim o adamın içerde birkaç adamı var bu kadar hızlı açık bulamaz kesinlikle adamı varvodafone da 1000 dk 1000 sms sınırsız internet yapan bi eleman var. bu yöntemle ilgili bilgisi olan var mı acaba?
100 tl işlem ücreti istiyor adamKim yapiyo bu vodefondaki ayarı irtbata nasıl geçeriz
Peki kardeşim adama nasıl ulaşırız100 tl işlem ücreti istiyor adam
benim bilgim var.. o herif güvenilir yani harbiden yapıyor ama işte hocam işlem ücreti beni çok aşıyor öğrenci adamım ve eminim o adamın içerde birkaç adamı var bu kadar hızlı açık bulamaz kesinlikle adamı var
Paketleri özelden iletir misin hocam100₺ sınırsız internet yapan arkadaşa ulaştım. Ayda 39₺ karşılığı iki paket ile vodafone sınırsız olduğunu fakat sadece antepte denediklerini, şehir dışında denemediğini belirtti.
Ben de deneyebileceğimi söyledim ve yöntemi satın aldım.
Sonuç hüsran. Çalışmadı. Ben İzmir'deyim. Antepte çalışıp çalışmadığı konusunda da bir kesinlik olduğunu düşünmüyorum bana sadece bugüne ait speedtest iletti.
Varsa çözüm önerisi olan sunabilir, iyi günler.
başka deneyen var mı acaba sonuç nedir ?
Bu mudur paketler? Başka deneyen?
Sayın Jova, herşeyi doğru yaptığından emin misin? Bana Türkiye'nin heryerinde oluyor dedi de, ondan soruyorum. Bu iki pakede ek olarak kendisi bir işlem daha yaptığını söyledi bana.
Sevgili arkadaşlar Nasıl yaptığınızı bana da yollar mısınız
Nasıl oluyormus biri bana söyleyebilirmi
Yapan var burada akcakale şanlıurfada bana yapacak yapan da varİnanmadım kusura bakmayın
Yapan var burada akcakale şanlıurfada bana yapacak yapan da var
Ben yaparımŞuan için bir şey yok gibi.
Varsa yöntemi olan iletişime geçebilir, ücreti mukabilinde.
Ben yaparımbenim bilgim var.. o herif güvenilir yani harbiden yapıyor ama işte hocam işlem ücreti beni çok aşıyor öğrenci adamım ve eminim o adamın içerde birkaç adamı var bu kadar hızlı açık bulamaz kesinlikle adamı var
Ben yaparım sana senin bana iyliğin çok dokundu istersen yaparımDevletin lisans verdiği bir operatörden yine lisans verdiği başka bir operatöre numara taşıma başvurusu yaptım. Taşıma sonrası vergi almıyorlarsa, numara taşınabilirliğini kaldısınlar ki "vergi konusunda duyarlı vatandaşlar" rahatsız olmasınlar. Ben kimseye benden vergi alma demedim.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Tamam hemen taşıma başvurusunu geri çekiyorum. Telefonumuda faturasıyla birlikte aldığım yere en kısa zamanda teslim edeceğimBen nasıl bir hata yaptım çok özür dilerim
Ben yaparım sDevletin lisans verdiği bir operatörden yine lisans verdiği başka bir operatöre numara taşıma başvurusu yaptım. Taşıma sonrası vergi almıyorlarsa, numara taşınabilirliğini kaldısınlar ki "vergi konusunda duyarlı vatandaşlar" rahatsız olmasınlar. Ben kimseye benden vergi alma demedim.
Tamam hemen taşıma başvurusunu geri çekiyorum. Telefonumuda faturasıyla birlikte aldığım yere en kısa zamanda teslim edeceğimBen nasıl bir hata yaptım çok özür dilerim
ben yaparımvodafone da 1000 dk 1000 sms sınırsız internet yapan bi eleman var. bu yöntemle ilgili bilgisi olan var mı acaba?
Ben yaparım sDevletin lisans verdiği bir operatörden yine lisans verdiği başka bir operatöre numara taşıma başvurusu yaptım. Taşıma sonrası vergi almıyorlarsa, numara taşınabilirliğini kaldısınlar ki "vergi konusunda duyarlı vatandaşlar" rahatsız olmasınlar. Ben kimseye benden vergi alma demedim.
ben yapıyorum sınırsız internetVar mı böyle bi tarife bastıralım parayı. Aylık 100tlye kadar sinirsiz bi paket olsa alacağız. Sizcede bu kadar pahalı ve sınırı olması saçma değil mi