HÜDHÜD
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 6,550
izlemedeyim, paket hala kullanılabilir mi?
Korkutucu, bitti mi acaba artık? Kendi adıma cumartesi öğrenebileceğim.Arkadaşlar bugün paketi yenilemek için self servise girdim bu hatayı aldım. Bi kaç saat geçtikten sonra defalarca tekrar denedim yine aynı hatayı aldım, yardımcı olabilecek ya da bi bilgisi olan biri var mı?
Korkutucu, bitti mi acaba artık? Kendi adıma cumartesi öğrenebileceğim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Galiba bitti bu iş
Haftalık Cep Net - Vodafone Forum
Millet yıllarca kullanır biz geçince 1 ayda biter şanssızlıkVodafone tüm paketleri falan baştan güncellemiş, az önce baktım sadece 5-6 tane internet paketi kalmış
Ters köşe yaptı bildiğin, internetsiz kaldım
Bi ay kullanabildim sadece beMillet yıllarca kullanır biz geçince 1 ayda biter şanssızlık![]()
Yıllar oldu amavodofone bilerek yapmıştır, önce müşteri çekeyim demiştir sonra efsane yaratırım ve zamanı geldiğinde iptal ederim![]()
paket ya da tarife adını söleseniz bi yoluna bakarız inşAllah.Turkcelldede var sinirsiz ama nasil yapiliyor bilmiyorum bende var 2. Ayina girdi manyak bisey 4 gb 3-4 dkda indiriyor![]()
![]()
Millet yıllarca kullanır biz geçince 1 ayda biter şanssızlık![]()
Ooo çok iyiPaket vodofone yanımda uygulmasında aktif ve satılıyor bilginiz olsun.![]()
![]()
Ooo çok iyi
@osnakli paketi yakın zamanda mı satın aldın? Yani şu anda paket alınabiliyor mu?
Beyler şimdi oluyor mu olmuyor mu? Turkcell diyen arkadaş bir yol göster gözünü seveyim, web işi ile uğrasıyorum yenı tasındıgımız yerde alt yapı yok 1 aydır!!! 519 TL fatura geldı ınternet yuzunden acılen cozmem lazım su ıcı bılen bırısı benı aydınlatsın lütfen 0541 723 70 79 gözünü seveyim arasın biri yahu
519 tl fatura çok fazla, içeriği nedir?
Vodafone faturalılarda; paketsiz günlük 7 tl data kullanırsan, ilave ücret ödemeden gün boyu interneti sınırsız kullanmana sistem izin veriyor. Öyle bile yapsan aylık 210 tl'ye gelir.
Bende haftalık cepnet yerine BÜYÜK SEÇİM 1GB yazıyor ilginç. Hangi tarifeyi kullanıyorsunuz?Paket vodofone yanımda uygulmasında aktif ve satılıyor bilginiz olsun.![]()
![]()
Zaten gözükmemesi gibi bir sorun yok. Paketi alırken hata alıyor insanlar, benim daha bitmediği için denemedim daha.
Bende haftalık cepnet yerine BÜYÜK SEÇİM 1GB yazıyor ilginç. Hangi tarifeyi kullanıyorsunuz?
@__kadıköyRAP__ bende online self sevisin masaüstü sürümünde 6TL'ye cepnet gelmiş bir daha kontrol eder misin belki sana da gelmiştir.
10ay önce hattımı taşıdım her yer indirim tarifesi.![]()
telefonu sarja tak![]()
Şarj başetmiyor ki[emoji23][emoji23][emoji23]
ben 19 tl ye sınırsız internet olduguna inanmıyorum acıkcası
iphone kaç o
aynen
Kardeş bende faydalanmak istiyorum ne yapabilirimBayi aracılığıyla sizi sınırsız pakete üye yapıyorum. Faturasız hat olduğu için herhangi bir ek ücret ödemezsiniz. Sadece 19 Tl karşılığında paketiniz her ay yenilenir. Tek sefere mahsus işlem ücreti olarak 50 tl alıyorum.
Sıkça Sorulan Sorular
1)İnternet sınırlı mı 1-2 gb kullandıktan sonra hız düşer mi veya kesilir mi?
-Internet gerçek anlamıyla sınırsızdır. Kota yoktur 500 gb indirseniz dahi hız düşmez, kesilmez.
2)Vpn mi? Yoksa başka bir program falan mı?
-Vpn ya da başka bir program değildir. Normal mobil verinizi açarak sınırsız interneti kullanacaksınız.
3)Hızı nasıldır?
4.5g destekleyen hattınız ve cihazınız varsa 4.5g hızında da kullanabilirsiniz. Her operatörün internetinde olduğu gibi bulunduğunuz yere göre hızınız değişebilir.
4)Kapanır mı?
-Hayır kapanmaz yasal paketle yapılıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 23558