nader11neu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 37
Bende var 21 lira kesiyor aylik sinirsiz vodafoneben 19 tl ye sınırsız internet olduguna inanmıyorum acıkcası
Bende var 21 lira kesiyor aylik sinirsiz vodafone
Var diyip yapacak halleri yok heralde yok diyecekler ayrica o pakete alim kapandi diye biliyorum paketi devam edenlerde sknti yok kapanmiyorVodafone yi aradım ve böyle bir şeyin olmadığını öğrendim
Var diyip yapacak halleri yok heralde yok diyecekler ayrica o pakete alim kapandi diye biliyorum paketi devam edenlerde sknti yok kapanmiyor
Sende yok dogru bende var kardesimYok öyle bir paket
Devam ediypr mu cevap verebilir misin?Bayi aracılığıyla sizi sınırsız pakete üye yapıyorum. Faturasız hat olduğu için herhangi bir ek ücret ödemezsiniz. Sadece 19 Tl karşılığında paketiniz her ay yenilenir. Tek sefere mahsus işlem ücreti olarak 50 tl alıyorum.
Sıkça Sorulan Sorular
1)İnternet sınırlı mı 1-2 gb kullandıktan sonra hız düşer mi veya kesilir mi?
-Internet gerçek anlamıyla sınırsızdır. Kota yoktur 500 gb indirseniz dahi hız düşmez, kesilmez.
2)Vpn mi? Yoksa başka bir program falan mı?
-Vpn ya da başka bir program değildir. Normal mobil verinizi açarak sınırsız interneti kullanacaksınız.
3)Hızı nasıldır?
4.5g destekleyen hattınız ve cihazınız varsa 4.5g hızında da kullanabilirsiniz. Her operatörün internetinde olduğu gibi bulunduğunuz yere göre hızınız değişebilir.
4)Kapanır mı?
-Hayır kapanmaz yasal paketle yapılıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 23558
Paket adı ne?Sende yok dogru bende var kardesim
Hala aktif mi yapiyormusunuzBayi aracılığıyla sizi sınırsız pakete üye yapıyorum. Faturasız hat olduğu için herhangi bir ek ücret ödemezsiniz. Sadece 19 Tl karşılığında paketiniz her ay yenilenir. Tek sefere mahsus işlem ücreti olarak 50 tl alıyorum.
Sıkça Sorulan Sorular
1)İnternet sınırlı mı 1-2 gb kullandıktan sonra hız düşer mi veya kesilir mi?
-Internet gerçek anlamıyla sınırsızdır. Kota yoktur 500 gb indirseniz dahi hız düşmez, kesilmez.
2)Vpn mi? Yoksa başka bir program falan mı?
-Vpn ya da başka bir program değildir. Normal mobil verinizi açarak sınırsız interneti kullanacaksınız.
3)Hızı nasıldır?
4.5g destekleyen hattınız ve cihazınız varsa 4.5g hızında da kullanabilirsiniz. Her operatörün internetinde olduğu gibi bulunduğunuz yere göre hızınız değişebilir.
4)Kapanır mı?
-Hayır kapanmaz yasal paketle yapılıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 23558
Yeni uye alnımına hala açık mıBlackberry devam ediyor cepnet bitmiştir.
Bende Yapabilir miyim kardesBende var 21 lira kesiyor aylik sinirsiz vodafone
iyide hadi yapalım desem cvp yok insanları boş yere ne ümitlendiriyorsunuzKardeş bende faydalanmak istiyorum ne yapabilirim
Bende istiyorum sınırsız internetpaket yasaldır ve şikayet etme gibi bir durum söz konusu değildir. parayı bana değil vodafone 19 tl yatırarak paketi devam ettireceksiniz. vodafone'ye para ödüyorsunuz yasal olmayan bişe yok bi paket bu sonuçta
Nasıl yapıyorsunuz sınırsız intermeriMVodafone aylık 19 tl olan internet abone alımına kapanmıştır. Ama eski aboneler internet kullanımına hala devam etmektedir. Şuanda aktif olan kampanyamız Turkcell sınırsız 45 Tl’dir. İlgilenenler özelden ulaşabilir.
Özelden yazdım.Nasıl yapıyorsunuz sınırsız intermeriM
Bunun yerine Turkcell sınırsız internet şuan alınabilir.izlemedeyim, paket hala kullanılabilir mi?
bilgi alabilir miyim?Özelden yazdım.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bunun yerine Turkcell sınırsız internet şuan alınabilir.