Ben kullaniyorum suan sıkıntı yok
Bana hafta içi 1gb verdi cumartesi pazar girsem kontör gidermi acaba
Bana hafta içi 1gb verdi cumartesi pazar girsem kontör gidermi acaba
Ben yapacam peki ilk başta hangi paketi almalıyım yoksa ikisini birliktemi almalıyım yani 1gb olanı alayım bitsin sonra 100mb yurtdışı paketinimi alayım yoksa öncelik yurtdışı paketimi yanıtlarsan sevinirim teşekkürler...Farkındamısın ? Defalarca sordun önceki mesajları okursan, kullanıcı adlarını takip edersen cevabı yazdım...
Ben yapacam peki ilk başta hangi paketi almalıyım yoksa ikisini birliktemi almalıyım yani 1gb olanı alayım bitsin sonra 100mb yurtdışı paketinimi alayım yoksa öncelik yurtdışı paketimi yanıtlarsan sevinirim teşekkürler...
Kardeş yanlıl yapmışsın sen iptalini yapmışsın senin müşteri hizmetleri ile görüşüp iade istiyorum demen gerekiyorturkcell çamura yatıyor iptal ettim iade filan yok...
Ekli dosyayı görüntüle 32804
Peki hangisini ilk başta alayımöncelikle belirteyim konuyu açan kişi paketin nasıl yapıldığını ilk mesajda belirtmemiş, bu yüzden konuya gelenler diğer sayfalara bakmadan son mesajları okuyor. Bu sayfadan bir kaç sayfa öncesi (yılbasından evvel) 20 araliktan sonra paketi yenileyenler hız kısıtına girdikleri için kullanamıyor. Bunları göze alıp 22+25 =47 lirayı riske atarım diyorsan yapacagın paketler yurtdısı avantaj100mb ve yenı1gb... Konuya ait ilk sayfalarda yazilan mesajları oku nasıl yapıldığını yazmışlar... salı günü benimki bitiyor yenileneceği belli değil...
Peki hangisiniöncelikle belirteyim konuyu açan kişi paketin nasıl yapıldığını ilk mesajda belirtmemiş, bu yüzden konuya gelenler diğer sayfalara bakmadan son mesajları okuyor. Bu sayfadan bir kaç sayfa öncesi (yılbasından evvel) 20 araliktan sonra paketi yenileyenler hız kısıtına girdikleri için kullanamıyor. Bunları göze alıp 22+25 =47 lirayı riske atarım diyorsan yapacagın paketler yurtdısı avantaj100mb ve yenı1gb... Konuya ait ilk sayfalarda yazilan mesajları oku nasıl yapıldığını yazmışlar... salı günü benimki bitiyor yenileneceği belli değil...
Kardeş halen devam ediyor mu4,5g ihalesinde harcadıkları çıkmamış ondan sinekten yağ çıkartçaklar zengin olan bu fakir olsa ne yapar?
--- Gönderi Güncellendi ---
yeni 2gb sınırsız ve ay100mb olunca da oluyor benim ki.
Seninki halen devam ediyor muikisini de alıyorsun ilk ay100mb 2200 a gönder sonra yeni2gbinternet 2222 e gönder şeklinde...
Yeni 1gb paketini alsam yeter miSeninki halen devam ediyor mu
Yeni 1gb alsam yeter miparasal sorun oldu iptal ettim kredi ayarlayan kişi 50 Lira yükletmiyor...
Merhaba kardeş ben paketeri nasıl yapmalıyım ilk önce hangi paketi almalıyımEkli dosyayı görüntüle 30447
Suanda full sinirsiz kullaniyorum bugun gidip turkcelden hat aldim sonra paketleri yaptim 114 megabit hiz aliyorum evdn tekirdag merkez tesekkurler paylasim icin bu isin taktigi asımsiz paketlerdeki acıklardan kaynaklariniyor biran once tekrarlanan pakedi alin turcel isin farkinda olmali hazir kart satisini durdurmus
Merhaba paket halen geçerlimiPaketi yaptım. Bakalım ne olacak
Beyler her ay hangi paketi elimle yenilemeliyim ikisini de mi?
4.5G 2 diş ile 2.5 mpbs aldığım odamda (vodafone)
Turkcell 4.5G tek diş ile şu sonucu aldım.
Vodafone pişmanlıktır arkadaşlar.
Ekli dosyayı görüntüle 30566
Muhtemelen suan sinirsiz net olmadigini idrak edene kadar durmayacakDurur musun ????
Merhaba günaydın bugun ayın 17 si sizin paket ayın 16sında bitecekti benim full paketi olduğu için alamıyorum ayın 20sine kadar acaba siz tekrar alackmısınız bu paketi eğer alırsanız sonucu benimle paylaşırsanız sevinirim teşekkürler...öncelikle belirteyim konuyu açan kişi paketin nasıl yapıldığını ilk mesajda belirtmemiş, bu yüzden konuya gelenler diğer sayfalara bakmadan son mesajları okuyor. Bu sayfadan bir kaç sayfa öncesi (yılbasından evvel) 20 araliktan sonra paketi yenileyenler hız kısıtına girdikleri için kullanamıyor. Bunları göze alıp 22+25 =47 lirayı riske atarım diyorsan yapacagın paketler yurtdısı avantaj100mb ve yenı1gb... Konuya ait ilk sayfalarda yazilan mesajları oku nasıl yapıldığını yazmışlar... salı günü benimki bitiyor yenileneceği belli değil...
çalışmıyorBen yapmıştım olmamaya başlamıştı hala oluyor mu ki?
Turkcell sınırsız internet
Tum sitelerde anlatımı var para vermeyin.
*YURTDISI INTERNET* yazıp *2200* yollayın
*AY100MB* yaz *2200* yolla *25 TL*
*YENI 1GB* yaz *2222* yolla *20 TL*
Bu gerçek mi ?