Turkcell Kotasız Sınırsız İnternet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
hayır Turkcell fişini çekti o paket yurt dışında çalışıyor artık...

Zohanwwwww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bnde bu açığı kullanıyordum Ocak itibari yeniledim ama internetim gitti çözüm bulan varmı acıl yardım

mahmut70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son düzenleme:

rubarovan21

Profesör
Reaksiyon puanı
320
Böyle şeylerin peşinden koşmayın boşuna internet bu kadar hayatınızın parçası olmasın.

Muhammed2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben halen hakiki sinirsiz kullaniyorum, hemde yurtdisi paketi almadan, ama isin sirrini cözdüm galiba, ben 5 hat almistim, hepsindede sinirsiz calisiyordu, ama taki Telefonu acip kapattigimda artik calismiyordu, 1 subat beri böyle oldu, bir turkcell hattim halen sinirsiz calisiyor, ama o cihazimi 3 aydir hic kapatmadim, sürekli evde elektrikte sarja bagli 3 aydir hicbir zaman sökmedim prizden, eger Telefonu birkere bastan baslatirsan o son sansim da gidecek, malesef suanda hicbir cözüm yok. vallahi bu cok süper idi, hemde upload hizi 49 Mbit/s süper oluyordu, acikcasi parali Fiber lerden bile iyiydi ve fiber den daha hizliydi, bir efsane gibi geldi gecti malesef

mahmut70

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben halen hakiki sinirsiz kullaniyorum, hemde yurtdisi paketi almadan, ama isin sirrini cözdüm galiba, ben 5 hat almistim, hepsindede sinirsiz calisiyordu, ama taki Telefonu acip kapattigimda artik calismiyordu, 1 subat beri böyle oldu, bir turkcell hattim halen sinirsiz calisiyor, ama o cihazimi 3 aydir hic kapatmadim, sürekli evde elektrikte sarja bagli 3 aydir hicbir zaman sökmedim prizden, eger Telefonu birkere bastan baslatirsan o son sansim da gidecek, malesef suanda hicbir cözüm yok. vallahi bu cok süper idi, hemde upload hizi 49 Mbit/s süper oluyordu, acikcasi parali Fiber lerden bile iyiydi ve fiber den daha hizliydi, bir efsane gibi geldi gecti malesef
merhaba hangi tarifeyi ya da paketi kullanıyorsunuz? bi anlatır mısınız lütfenn

---- Mesajlar birleştirildi ----

hattın birini hemen taşıyıcam çünkü

Son düzenleme:

Muhammed2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
artik olmuyor dedim ya , ama yaptigim su , sirrimi anlatayim, önce yeni 1GB aldim 22 TL ye, sonra 2.9 TL ye 1GB BiP Data aldim, böylece hiz kisitlamasi kalkiyordu, ama simdi olmuyor, BiP bile olmuyor artik, Turkcell tamamen kapatmis artik, hakkim olan BiP bile olmuyor artik. vay canina.... ama bir ay 800GB yaptim....

ama yinede deneybilirsin olan en fazla 25 TL lirana olur....

Son düzenleme:

Asim1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bayi aracılığıyla sizi sınırsız pakete üye yapıyorum. Faturasız hat olduğu için herhangi bir ek ücret ödemezsiniz. Sadece 45 Tl karşılığında paketiniz her ay yenilenir. Tek sefere mahsus işlem ücreti olarak 40 tl alıyorum.

Sıkça Sorulan Sorular

1)İnternet sınırlı mı 1-2 gb kullandıktan sonra hız düşer mi veya kesilir mi?

-Internet gerçek anlamıyla sınırsızdır. Kota yoktur 500 gb indirseniz dahi hız düşmez, kesilmez.

2)Vpn mi? Yoksa başka bir program falan mı?

-Vpn ya da başka bir program değildir. Normal mobil verinizi açarak sınırsız interneti kullanacaksınız.

3)Hızı nasıldır?

4.5g destekleyen hattınız ve cihazınız varsa 4.5g hızında da kullanabilirsiniz. Her operatörün internetinde olduğu gibi bulunduğunuz yere göre hızınız değişebilir.

4)Kapanır mı?

-Hayır kapanmaz yasal paketle yapılıyor.

Forumda bu konunun benzerini(Vodafone sınırsız internet) aylar öncesinde açmıştım ve baya ilgi görmüştü. Vodafone abone alımına kapandı ancak eski aboneler hala sınırsız internete devam ediyor. Turkcell sınırsız net kanpanyası başladı. Güven açısından diğer açtığım konuyu inceleyebilirsiniz.
Sana nasil ulasicaz

thaar150

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
artik olmuyor dedim ya , ama yaptigim su , sirrimi anlatayim, önce yeni 1GB aldim 22 TL ye, sonra 2.9 TL ye 1GB BiP Data aldim, böylece hiz kisitlamasi kalkiyordu, ama simdi olmuyor, BiP bile olmuyor artik, Turkcell tamamen kapatmis artik, hakkim olan BiP bile olmuyor artik. vay canina.... ama bir ay 800GB yaptim....

ama yinede deneybilirsin olan en fazla 25 TL lirana olur....
Çalışma

Muhammed2020

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dedigim gibi, ben halen kullaniyorum sinirsiz interneti, ama cihazimi kapatip acarsam veya simkarti cikartirsam benim de is biter, yani sonuna kadar cihaz acik kalmasi lazim, zaten elektrik kesilse bile 5-6 saat gider cihaz kapanmadan, böylece hep acik tutmam lazim cihazi, internet gitmesin diye.... ayrica ayda sadece 25 TL ödüyorum

thaar150

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
dedigim gibi, ben halen kullaniyorum sinirsiz interneti, ama cihazimi kapatip acarsam veya simkarti cikartirsam benim de is biter, yani sonuna kadar cihaz acik kalmasi lazim, zaten elektrik kesilse bile 5-6 saat gider cihaz kapanmadan, böylece hep acik tutmam lazim cihazi, internet gitmesin diye.... ayrica ayda sadece 25 TL ödüyorum
Işe yaramadı

derman01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Turkcelli 2 senedir iyi somurdum bu sinirsiz netle

Ama suan normal olmuo sadecece salla kazandan haftaici 1 gb gelio onla bide 22 tllik 1 gb paktiyle sadece haftasonu cumartesi pazar sinirsiz oluo tahminimce turkcel bi aylik gece filan paketi cikarsa gunduz sinirsiz olur suan zaten komple braktim turkceli iyde somurdum zatn 2 sen ilktel 96 kb dusen 25 liralik hizkisiti kakiodu simdi bi yeni 1 gb oda bitti simdilik bi

bu kaldi bi haftaici var

Ama suan normal olmuo sadecece salla kazandan haftaici 1 gb gelio onla bide 22 tllik 1 gb paktiyle sadece haftasonu cumartesi pazar sinirsiz oluo tahminimce turkcel bi aylik gece filan paketi cikarsa gunduz sinirsiz olur suan zaten komple braktim turkceli iyde somurdum zatn 2 sen ilktel 96 kb dusen 25 liralik hizkisiti kakiodu simdi bi yeni 1 gb oda bitti simdilik bi

bu kaldi bi haftaici var

Son düzenleme:

ksk_35.5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel güzel kullandık. yeni yöntem falan varsa paylaşılırsa sevinirim. son mesajı zaten çözemedim :)

etanyeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
güzel güzel kullandık. yeni yöntem falan varsa paylaşılırsa sevinirim. son mesajı zaten çözemedim :)
4 Şubat'a kadar kullandım, kota hız sıkıntısı yoktu. Alternatif olsa alıp kullanacağım. Bitti malesef. 3 ayı dolduramadım...

ksk_35.5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de 9 una kadar kullandım.telefon yanlışlıkla kapanınca açıldığında olay bitmişti maalesef.İnş turkcell için yeni yöntemler bulunur çok iyi oluyordu.

Ebuhafsa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet bende 14.subata 2018 e kadar kullandim, sonra aniden kesildi...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
hoşik,pinti uncle vanayı kapattı BTK aşımsız paket olucak 128kbps olucak kararını dinlemiyor...

ksk_35.5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turksell bacım bu sayede beni kazanmıştı ama maalesef aramıza kara kedi girdi.Yeni bi yöntem çıkmaz ise üzülerek ilişkimizi noktalamak zorunda kalıcam. Umarım yetenekli arkadaşlar yeni yöntem bulurlar da burada paylaşarak bizi sevindirirler.

jova

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Olmayan yöntemler;

INSTAGRAM (10₺) paketi + YENI 1GB (22₺) + YURT DIŞI (25₺) paketi yapmayınız. Instagramı kullanamıyorsunuz, sınırsıza düşmüyor.
YENI 1GB yerine YENI 2GB (27₺) paketi yaparsanız veya hem 1GB hem de 2GB yaparsanız yine sınırsıza düşmüyor.
YENI 1GB + GNC FULL 4GB (35₺) alıp sabah kullanıp gece kullanmayıp (dolayısıyla hız kısıtını aşıp) sadece gündüz kullanayım derseniz yine olmuyor. Bu iki paket birlikte yapılamıyor.

Biz bunları denedik, sonuç nafile. Başka önerisi olan yazabilir. Veya denemesinden yine sonuç alamayan varsa yazabilir. Biz de böylece aynısını yeniden denememiş oluruz.

thaar150

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
1 GB İnternet Paketi (Faturasız) + YURT DIŞI (25₺) = yok
Yeni 1 GB + YURT DIŞI (25₺) = yok
Eko 1 GB + YURT DIŞI (25₺) = yok
:rolleyes::mad:

Uçuran 2 GB Paketi + YURT DIŞI (25₺) = yok
3 Ay 250 MB İnternet + YURT DIŞI (25₺) = yok
Yeni 2 GB + YURT DIŞI (25₺) = yok

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Son düzenleme:

jova

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bilgilendirme için teşekkürler. Fakat olaya biraz yanlış taraftan bakıyorsun. Şimdi bizim istediğimiz iki olay var.

1- Sınırsız kotalı internet
2- Sınırsız hızlı internet (4G hızı)

Sınırsız kotalı internet olayını biz YENI 1GB - 2GB vs. paketler ile sağlıyoruz. Fakat hız düşümüne uğradığı için kullanamıyoruz. Yani sınırsız hızlı olmuyor.
Sınırsız hızlı olması için de yurt dışı paketi alıp hız engelini kaldırıyorduk. Ta ki biz yurt dışına çıkıp bu paketi bitirene kadar. Haliyle yurt dışına da çıkmadığımız için sınırsız hızda kullanıyorduk. Artık bu paket hız kısıtını kaldırmadığı için zaten kullanamıyoruz şuanda.

GNC FULL Paketi ile YENI 1 GB paketi yapabilseydik eğer hız aşımını kaldırmış olacaktık, 2GB gece - 2GB gündüz internetimizin gündüz kısmını bitirip gece paketini bitirmeyerek 06:00 - 22:00 arası sınırsız kotalı ve sınırsız hızlı internete sahip olacaktık.

Yani yapmanız gereken yurt dışı paketi ile değil de YENI 1GB paketi ile kombinasyonlar oluşturmak ve hız aşımını kırmaya çalışmak.
Bildiğimiz yöntem ancak bu şekilde iyileştirilebilir veya yeni yöntemler aranıp bulunabilir.

1 GB İnternet Paketi (Faturasız) + YURT DIŞI (25₺) = yok
Yeni 1 GB + YURT DIŞI (25₺) = yok
Eko 1 GB + YURT DIŞI (25₺) = yok
:rolleyes::mad:

Uçuran 2 GB Paketi + YURT DIŞI (25₺) = yok
3 Ay 250 MB İnternet + YURT DIŞI (25₺) = yok
Yeni 2 GB + YURT DIŞI (25₺) = yok

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
ben 1gb paketi iptal ettim düzenli gelen 22liran uçtu aç gözlülük yaptın trtcell bacım 3in biri alırsın artık.

ksk_35.5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eminim turksell abla bizim için bi açık kapı bırakacaktır baya düzenli müşterisi var çünkü. Bakalım o kapıyı kim keşfedecek de bizlere yol gösterecek?

Zohanwwwww

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yoga vpn ile internet bedeva yapılabiliyo ama tek sıkıntı bazen gidiyo 2 gün sonra geliyo facebook WhatsApp tweter google choreme uc browser ile film izleme var ama dedim gibi bazen kesinti oluyor 2 gün internetsiz kalıyorum sonra yeniden geliyo bunun sebebi nedir arkaşlar hızıda fena değil fotoraftaki gibi

Ekli dosyalar

• 526FCF35-5327-4C9A-B4D5-6E7FA5A862B8.png
    526FCF35-5327-4C9A-B4D5-6E7FA5A862B8.png
    179.4 KB · Görüntüleme: 761

hi-guys

Asistan
Reaksiyon puanı
74
Yoga vpn ile hangi paketi kullanıyorsunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...