TTNET Müşteri Hizmetleri Şikayet ! Bilgisayar (7/24) Açık Kalsın Bekleyin Bizi !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
efem ben ınternetı cektırelı 2 ay oldu ama bı turlu sıfreyı alamdaım ev telefonundan arıorum ama mesgul ınternet arcagıyla alım dıorum oda oluyor sımdı dıyeceksınız abone oldugun yere gıt ıste ısteyemmem ben koyde yım onun ıcın zırt pırt sehre ınemıyorum bana yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
internetim bir haftedır yok müşteri hizmetini arıyorum meşgul çıkıyo. ben bu kadar da sorumsuzluk görmedim. paramızı yatırıyoruz 3 gün sonra net açılıyor. internet böyle devam ederse kesilirse hep neti kapatcam.

wipex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hatunun adı aklında ise git şikayet et ses kaydını alip incelesinler sonra git birde hakaretten dava aç :)

ALLAH ttnet kullananlara ttnetten kurtulmayı nesip etsin..

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ula ttnet seni toprak kabul etmeyecek:)

cavusoglu0208

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gün SDN günüm, konuyu başdan aşaya okudum bir çok arkadaşımız gerçekden mağdur olmuş bir çoğuda sırf geyik olsun diye saçma sapan cümleler ile forum kirliliği oluşturmuş.

Arkadaşlar bakın ben 2000 yılından itibaren bireysel internet kullanıcısıyım. Bu yaşadığınız problerin bir kısmı alt yapıdan, bir kısmı müşteri bina lokasyonundan, bir kısmıda müşteri techizatından kaynaklanıyor ve en önemlisi karşınıza çıkan kişinin eğitimsiz olmasından kaynaklanıyor.

Sizlere sağlam bilgiler vermek isterim;

1. ilk önce daire içinde modeme gelen kablonuz üzerinde ek bulunmasın hatta eğer imkanınızı var ise gelecekde ihtiyac duyacağınızda bina girişindeki ankastreden modeme kadar CAD7 kablo yani iletken oranı yüksek bir kablo kullanın ve hattın ucundaki modem veya router ve diğer PC cihazınızın kaliteli olmasını sağlayın.

(Bina Lokasyonu ve Ankastresi Müşteriye Ait Olduğu İçin Hiç Bir Şirket Bina İçini Yenilemez. Fiber Abonelik Olmadığı Sürece...)

2.Bu bağlantıyı sağladığınız halde eğer sorun ve problemleriniz devam ediyor ise hiç müşteri hizmetlerini aramaya gerek yok direk TELEKOM şirketinin birebir görüşeceğiniz müşteri temsilcisine gidiyorsunuz ve Yaptıklarınız aynen anlatıp alt yapınızın kontrol edilmesini belirten bir dilekçe ile başvuruyorsunuz.

Ve artık süper hız sizindir :)

Aynı sorunu yaşadım zamanında bulundum mahallede alt yapı yetersizdi. 3 ay sonra yenilendi ve 4 yıldır vdsl kullanıyorum :)

Yani atasözünde oldu gibi, cuvaldızı önce batıracaz ki daha sonra canımız acımasın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ttnet tarafından 05/11/2012 tarihinde tarafım aranarak 53 tl iade bedelim oldugunu bunun tarafıma iade edilecegi faturamı yatırmadıysam hesabımdan düşülecegi hakkında bilgi aldım 07/11/2012 tarihinde cep telefonuma yine tt net tarafından mesaj atılarak 88.5 tlne yapmam lazım ikisinide söyleyen borcum oldugunu yatırmadıgım takdirde hattımın kapanacagı yazıyordu şimdi iki sözüde söyleyen ttnet hangisine inanayım işleri bitene kadar herkesin ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm millleti kandırmaya bence hakkınız yok telefon acıyoruz size musterı temsılcısıne baglıyıcam diye saatlerce muzık dınletıyorsunuz gercekten cok ayıp yaptıgınız şey lanet olsun parayı almaya gelınce her ay alırsınız takır takır neden ısınızı duzgun yapmıyorsunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1Aralık 2012 den itibarengeçerli olmak üzere tarife ücretlerimizde düzenleme yapılacakmış. aylık 59 dan 63 e çıkarılacakmış eh bu kadar olur yani bu ne ya bu ne ya denetim bu kadarmı boş yuh yuh yuh

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cavusoglu0208 çok güzel yazmış. İnternet kopması yaşıyorsanız önce bina içi tesisat sonra modem vs. vs. kontrol edilir. 1 milyon tanede arıza kaydı oluştursan Telekom sana yolladığı sinyale bakar. Sinyalde bir sorun yoksa evin/binanın içindeki tesisattan abone sorumludur. Çağrı Merkezini saatlerce aradımda bağlanamadım diyenlerde fazla atmasınlar bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
10 dakkadır bekliyorum telefonu açan yok aldıgınız parayı hak edin önce..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı sey oluyodu taki gidip 4 portlu adsl alana kadar internet gidince kabloyu diger girise takıyotrum ve internette gezinmeye devam ediyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben sınırsız pakete üyeyim. ama her ay faturam artarak geliyor. neden?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim tarifemde neden deyişiklik yapıldı 10 ay 39 sonra 49 du bunun dışında hiçbir deyişiklik iatemiyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
40DK HATA BEKLEDIM acmasını bekledım cok sukur actılar baklantım gıdıyor dıyorum sorununuzu haledıyorum dıyor tam dedım haledıldı dedı tam dedım hergun aynı sorun sırf arayalım dıye musterı temsılcısıne dıye batırdınız mıletı sızın yuzunuzden 200 ytl faturam geldı bu hakmı allahtan revamı mıletı soyup sogana cevırdınız once bu sorunu gıderın aksı taktırde tuketıcı haklaarını arayayarak sızı kurumunuzdan dava acıcam yeter artık bukar ::::::::::::::???????????????? 0553 4762379 tel 1888205779 adl num:devil:aram

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
bana da mektup yollamış selam edip gözlerinde öperim diyor ayda 57tl deyip 63tl aldığım yetmedi 1 aralıktan sonra 70tl alacam diyor bende bu modemin şifresini kaldırıp bütün mahalleye bedava internet yayını yapmazmıyım nede olsa sınırsız yeni internetçi arıyorum haberleri ola.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arkadaş bu "SDN Okuru" olayı nedir ya. Kaldırın şu saçma sapan uygulamayı. Kimin yazdığını göremez olduk.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefon nu 212 2138206
ınternet no:1899000785
Ad. CELAL EŞİCİ

Telfon ve ınternetimin faturaları aylardır gelmıyor. Lütfen adresime (GÜNCEL ESKİ ADRES) veya yolladığım mail le faturalarımın gönderilmesini rica edeceğim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm beyler biz sınırsızdan sınırlıya geçişte ne kadar para ödersin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 haftadır internetim gidip gelyo 2 dk giremedik internete çözüm bulun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
müşteri hizmetlerinin sayın iş bilmezleri telefonlara cevap vermeye bile tenezzül etmiyo sabahtan beri telefon başındayım ama hala görüşme sağlamış deilim madem cevap vermicekler bu 4440375 nolu telefon hattı ne işe yarıo çok merak ediorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
artık sinirden modemi parçalıycam elbet bu sözleşme biter bidaha ttnet alanın..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
internetim sürekli kopuyor müşteri hizmetlerini aradım defalarca ama sorunum hala aynı devam ediyor rica ediyorum sorunumun biran önce halledilmesini istiyorum yoksa kapattıracagım internetimi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ttnet aş. maduriyetimin giderilmesinde emeği geçen değerli çalışan'ınız sayın mustafa beye (6558) teşekkürlerimi sunar çalışma larında hak ettiği yere gelmesini allahtan temenni ederim saygılarımla murat dilbaz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben böyle bir firma görmedim ya tamı tamına 15 dk oldu müşteri hizmetlerini arıyorum cvp veren yok bu ne kadar vurdum duymazlık bu nasıl bir terbiyesizlik ya madem bu hizmeti veriyorsunun ilgilenin arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sesimizi duyan fln cıkmaz kardeşim net gıdıp gelıo nlamadım bu işiben ya bi de tavsıye edıolar tt neti bn etmıyorum on dk bi internet gıdıyor ya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:w00t:derler kardeşim derler karınları tok senin internetın varmış yokmuş calışmış çalışmamış onların umurundamı ki aybaşında cebinde paranı alıyorlarmı sen ona bak