Ps 5 için televizyon önerisi

Erdemtpbs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, PS5 aldım yeni bir televizyon almayı düşünüyorum. TCL 55C745 modelini düşünüyordum fakat QLED OLED Mini LED tartışması kafamı çok kurcaladı. Kullandığım 50inc Samsung televizyon en az 10 yıllık hiçbir sıkıntısı yok sadece internet erişimi fazla yavaşlamaya başladı. Uzun yıllar kullanabileceğim görüntü kalitesi iyi PS5'te oyunlarda sıkıntı çıkartmayacak panel hangisidir? Tavsiye alabilir miyim?

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,961
Merhaba, PS5 aldım yeni bir televizyon almayı düşünüyorum. TCL 55C745 modelini düşünüyordum fakat QLED OLED Mini LED tartışması kafamı çok kurcaladı. Kullandığım 50inc Samsung televizyon en az 10 yıllık hiçbir sıkıntısı yok sadece internet erişimi fazla yavaşlamaya başladı. Uzun yıllar kullanabileceğim görüntü kalitesi iyi PS5'te oyunlarda sıkıntı çıkartmayacak panel hangisidir? Tavsiye alabilir miyim?
Bende sizin gibi 10 sene belki de daha fazla Samsung lcd tv kullandım, android box ile de kullanmaya devam ediyordum. Yeni tv almak istedim ben tercihimi oled tv den kullandım çok da memnunum. TV de içerik tüketmek aşırı zevkli.

Kalenderadam

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Hayırlı olsun