TTNET Destek Artık ShiftDelete.Net Forumunda !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FIRTINA_SEM

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba,

• Türk Telekom, 8 Mbps limitsiz internet kullanıcısıyım. Yapmış olduğum ''hız testi'' sonucunda, 1,66 olarak görülmüştür. Türk Telekom Müşteri Hizmetlerini, 09.01.2011 saat: 15:00 konu ile ilgili aradığımda, bulunduğum semtin santrali ile ilgili olduğunu (yani alt yapısının tam anlamı ile 8Mbps'e uygun olmadığının) yuvarlak bir konuşma ile bu cevabı aldım.

• Bunun dışında 2011 Ocak itibari ile başlayan Türk Telekom Telefonunuzu görüşmeye kapatıp, İnternet'inizi kullanmaya yönelik sorduğumda, Telefonu kapata bileceğimizi lakin, İnternet ücreti olan 54,90 olan ücrete, +15 TL eklenerek bu yönde hizmet verebilirlermiş. Yani telefonunuzu kapatsanızda, TTNET bizlerden ödemiş olduğunuz İnternet ücretine +15 TL olarak yine (sabit ücret) bedelini alıyor.

• Türk Telekom'un reklamlarda insanlara çok cazip işler yapıyor görüyor ama madalyonun arka yüzü ise Müşterilerinin Memnuniyetsizliği ile karşılaşıyor. Telefonu kullanmadığım halde bizlerden +15 TL alması ne mantık? Kim kime hiç bir iş yapmadan cebinden sorgusuz, sualsiz, karşılığı olmadan çıkarıp 15 TL verir?

• Ayrıca, 24 aylık yapmış olduğu taahhütname tamamen TTNET'in kendi çıkarına olduğu ap açıktır. Müşteriyi tam kesin olarak kendisine bağlama yöntemidir. Açıkcası hiç şeffaf bir hizmet alamıyoruz. Fiyatlarını söyleyerek insanlara tarife altında sattıkları halde, bir kaç ay geçmiyor tarife özellikleri ve fiyatları değişiyor. Bu insanlar bu tarifeleri seçerken kendi maddi imkanlarına göre değerlendirip bu yönde bir alış veriş içine giriyorlar ama TTNET bir kaç ay sessiz kalıp değişikleri ile insanları aldatıyor, resmen soyuyor!

• Özel bir kuruluş olabilir ama insanları bu kadar kullanmasına Devlet'in müsaade etmeside hoş değil. Bunları göz önüne alan hiç bir Devlet yetkilisi yok mu?

Sonuna kadar katılıyorum haklısın arkadaşım :thumbup::thumbup::cool:

aloo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel bir hizmet yerinde kullanılsa ttnet te gerekli özeni gösterse baya iş çıkaracak gibi

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
bir hafta önce yalın internet başvurusunda bulundum herşey hazır ama hala internet bağlanmadı!!!! sorun ne

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bir hafta önce yalın internet başvurusunda bulundum herşey hazır ama hala internet bağlanmadı!!!! sorun ne

Merhaba, size ulaşabileceğimiz bir telefon numarasını özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz.

Teşekkürler.

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
2ocakta 1mbit sınırsızın hızından yılıp artık 1mbitin altına düşmesinde nooolursa olsun diyerek 8mbite geçtim...
Firefoxda sekmelerde 1farmville,1gmail,SDN anasayfa ve birde gazete yüklenmeye çalısırken max hızım 90 ila 110kb arası gidip gelmekte...
Lakin(bu kelime çok hoş:lol: ) speedtestlerde hızım 6,24 ila 7,6mbit arasında çıkmakta...
FTP'den birşeyler indirdiğim taktirde yüksek hızlara ulaşabilmekteyim...
Yani yüksek hıza sahibim ama tam kullanamıyorum gibi birşey...
Gözlemimi debian tabanlı Crunchbang statler(bir tür linux:devil2:)'ın masaüstündeki sistem kaynaklarını gözleyen Conky uygulamasına aşağıdaki kodları ekleyerek yaptım;

Kod:
Down: $alignr${downspeed wlan0} ${alignr}${downspeedgraph wlan0 8,60 F57900 F57900}
Up: $alignr${upspeed wlan0} ${alignr}${upspeedgraph wlan0 8,60 F57900 FCAF3E}
Konuyla ilgili fikri olan arkadaş varmı?

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Allahı var ne zaman mesaj atsam en kısa sürede geri dönüş aldım ama hala sorunum hallolmadı malesef

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
bağlantı sorunumuz halloldu teşekkürler

fiprovet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ttnet hızım yerlerde geziyor 8 mb kadar olan tarifeyi kullanıyorum ama yılbaşından sonra hızım yerlerde bu konuda yardımınızı bekliyorum .

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,163
Bana da mesaj yolladıktan 3 saat sonra geri döndüler.. Ttnet'in telefondan görüştüğüm müşteri hizmetleri sorularımı yanıtlayamazken sağolsun ttnetDestek her soruma cevap verdi.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Online İşlemlere ne zaman girebiliriz. Tek şifre saçmalığı delirtiyor adamı...

emre162

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba TTnetdestek.Size bir sorum olacak.Dün hattımızın bağlı olduğu telefonu arayıp babamla konuşup tarife değişikliğine ikna etmişsiniz.Kullandığımız tarife 2limitsizdi.Yeni geçirdiğiniz tarife ise NETLİMİTSİZ profesyonel. İş yerleri için alan adı ,eposta servisleri gibi hiç kullanmayacağım servisleri olduğu gibi ,aldığım hizmetinde kalitesini düşürmüşsünüz.Evimde interneti kullanan sadece benim ,babam takip etmiyor böyle şeyleri ve bu yaptığınıza fırsatçılık denir.Destek birimine mesaj attım umarım geri dönersiniz.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba TTnetdestek.Size bir sorum olacak.Dün hattımızın bağlı olduğu telefonu arayıp babamla konuşup tarife değişikliğine ikna etmişsiniz.Kullandığımız tarife 2limitsizdi.Yeni geçirdiğiniz tarife ise NETLİMİTSİZ profesyonel. İş yerleri için alan adı ,eposta servisleri gibi hiç kullanmayacağım servisleri olduğu gibi ,aldığım hizmetinde kalitesini düşürmüşsünüz.Evimde interneti kullanan sadece benim ,babam takip etmiyor böyle şeyleri ve bu yaptığınıza fırsatçılık denir.Destek birimine mesaj attım umarım geri dönersiniz.

Merhaba, en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olacağız. Teşekkürler.

---------- Post added at 11:53 ---------- Previous post was at 11:52 ----------

Online İşlemlere ne zaman girebiliriz. Tek şifre saçmalığı delirtiyor adamı...

Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımıcı olabiliriz. Teşekkürler.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
bugün ben de destek talep ettim bakalım ne olacak sonucu :D hayırlısı ne ise o olsun.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Hayırlı olsun Hakkı Bey, kaç mbps alacaksınız?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
En az 16 mb istiyorum bakalım. Umarım hattım bunu kaldırabilir. Kaldıramazsa kaldırırlar diyerek iğrençlikte son noktayı da koyuyorum sayın Paramore.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Sen nereden biliyosun? Ofiste soylemiyosun burdan yaziyosun :)

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hattım 8mbiti destekliyor diyerek ilk çıktığı zaman NETLİMİTSİZ'e geçtim. 1 yıl kadar sonra hızım kademeli olarak düşürülmeye başlandı. her noluyor diye aradığımda hattınız bu kadarını destekliyor fazlasını verirsek kopma yaşarsınız dediler. en son 1mbite kadar indirdiler.hergün arayınca 2ye çıkaralım bundan daha fazlası olmaz dediler. eyvallah dedim ama artık 2mbit de alamıyorum. 10 dakikada bir kopuyor net. santralden eve geldiler santraldeki herşeyimi değiştirmişler ama yine aynı. en son binadaki telefon tesisatınızı yenileyin dediler. kim çözecek şimdi benim derdimi ?

Ice_Sh@dow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende hattımın 16 Mbps destekleyip desteklememesini sordum bakalım ne zaman cevap gelir...

dostname

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hattım 8mbiti destekliyor diyerek ilk çıktığı zaman NETLİMİTSİZ'e geçtim. 1 yıl kadar sonra hızım kademeli olarak düşürülmeye başlandı. her noluyor diye aradığımda hattınız bu kadarını destekliyor fazlasını verirsek kopma yaşarsınız dediler. en son 1mbite kadar indirdiler.hergün arayınca 2ye çıkaralım bundan daha fazlası olmaz dediler. eyvallah dedim ama artık 2mbit de alamıyorum. 10 dakikada bir kopuyor net. santralden eve geldiler santraldeki herşeyimi değiştirmişler ama yine aynı. en son binadaki telefon tesisatınızı yenileyin dediler. kim çözecek şimdi benim derdimi ?

Bende sitelere girememe sorunum yüzünden ulaşmıştım ttnetdestek e.Telefonda derdimi anlattım.Hızımdan çok memnunum sakın hızımı düşürmeyin dedim istanbul müşteri hizmetlerinden arayan arkadaşa.
Bana dediki öyle birşey söz konusu değil hattınızın değerleri normal düzeyde 16 mbit hızı sorunsuz bir şekilde alırsınız.

Arıza kaydımı oluşturup il telekoma yollamıs.İl telekomdan arayan arayan arkadaşlar sorunumu çözemedi ve 16 mbit i destekleyen hattımın hızını 6 mbit e düşürdüler.
Bende telekomu aradım dedim böyle böyle neden hızımı düşürüyorsunuz.Hattınız desteklemediği için felan diye zırvaladılar.
Bırakırmıyım peşlerini telekoma bizzat gittim kopma yaşanırsa yaşansın hızımı 8 mbit yapın dedim.Şuan canavar gibi çalışıyor 900 le download yapıyorum.
Yani onların desteklemiyor demelerine pek inanma.Hız vermemek için her türlü yalanı söylerler.

empati2001

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hattım 1 mb sınırsız. 54 tl geldi bu ay. Nedeni ise 3 .2 tl gecikme zammı fatura son ödeme tarihi 28 ocak geçen hafta mail adresime geliyor. ve 0.85 tl tivibu aboneliği. tivibu abonesi olmuşum nasıl olduğunu ben de merak ediyorum.

TrBlade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullandığım paket netlimitsiz 8mbps fakat hızım 1mbps ye sabitlenmiş ama her ne kosulda olursa olsun modemin alması değer 8192 civarı olmalı tabi olumsuz şartlardan dolayı download hızım düsük olabilir ama modem in web arayüzünden baktıgımda 8192 yi görmem lazım paketime göre ama bn 1020 alabiliyorum hızımın tekrar 8192 ye yükseltilmesini istiyorum

lazerboy

Profesör
Reaksiyon puanı
7
TTNETDestek'ten iletişime geçmelerini istedim yardımcı oldu aradılar bekliyorum çözülecek mi diye :) Benim sorunum da 3-4 gündür hızımın aşırı derecede düşmüş olması.Normalde canavar gibi 950yi görüyordum.Arıza kaydı oluşturdular bekliyorum.

eoktay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar ben bişeyi merak ediyorum buralarda bir yerde de sanırım ttnet in elemanı varmış belki o cevap verir.biz 24 ay sözleşme yapmadık mı ttnet ile sözleşme yaparken ilk 6 ay 19.99 tl sonra 49.99 tl ödeneceğini söylemişlerdi.neden zamdan sözleşmesi olan kullanıcılarda etkileniyor?

EBB

Doçent
Reaksiyon puanı
2
TTNet'in hizmetinden hiç memnun değilim.. SDN yönetimine diyeceğim yok ama TTNetten hayır beklemiyorum..

Al Arabi

Profesör
Reaksiyon puanı
43
5 gündür ttnet'i hem arayarak hem de mail atarak hızımın 1 mb düştüğünü söylememe rağmen hiçbir arıza kaydı işlemi yapılmadı. Bu nedir şimdi? 6 Mb internetle sağlıklı bağlanıyordum. Ne oldu da hızım 1Mb düştü diye sorduğumda biz size 1 ile 8 mb arası hız verme taahhüdünde bulunduk ve siz 1mb internet aldığınız için bizim açımızdan sorun yoktur gibi muhteşem bir cevap aldım(!) Ttnet destek mod'undan yardım ve destek bekliyorum.

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
5 gündür ttnet'i hem arayarak hem de mail atarak hızımın 1 mb düştüğünü söylememe rağmen hiçbir arıza kaydı işlemi yapılmadı. Bu nedir şimdi? 6 Mb internetle sağlıklı bağlanıyordum. Ne oldu da hızım 1Mb düştü diye sorduğumda biz size 1 ile 8 mb arası hız verme taahhüdünde bulunduk ve siz 1mb internet aldığınız için bizim açımızdan sorun yoktur gibi muhteşem bir cevap aldım(!) Ttnet destek mod'undan yardım ve destek bekliyorum.
ü

birazdan otomatik mesaj gelir:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...