Karadeleler
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bu santraller nerde oluyo yav hiç rast gelmedim, hep uzak ya da yakın olduğumuzu duyuyoruz ama??
"Santrale uzak olmak" da ilginç bir konu mesela. TTNet'in elemanlarından kullanıcı hızlarını mümkün olduğunca indirmesini istediği bir gerçek heralde artık. Nerden bilebiliriz biz aslen kaç Mbit hız alacağımızı? Mesela "santrale uzaksınız, 3mbitte sabitliyorum" sizi diyor müşteri temsilcisi arkadaş, peki ben hattımdan 3Mbitten daha yüksek hız alamayacağımı öğrenebilir miyim bir şekilde?
ne yardımı yapacak bunlar reklam kokan hareketler ..............ttnet desteğin sesi soluğu kesildi.ilk zamanlar çok çalıştı,şimdi de yılllık izne ayrıldı galiba! bir işe yaramayacaksa bizlere neden mesaj yazdırılıyor? sayfa kilitlensin veya tamamen kaldırılsın.
merak ediyorum,en son hangi tarihte herhangi bir arkadaşımızın sorununu halletti? bir ayı geçiyor mesajlarıma cevap alamıyorum.
Ttnetdesteke ne kadar tesekker etsem azdir hizimi yükseltmeleri için o kadar uğraşmıştim bir türlü yükseltmemişlerdi, sagolsun arayarak en azindan 4 mbite yükselti