TTNET Destek Artık ShiftDelete.Net Forumunda !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trbyx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba 25 30 gündür hafta içi akşam üstü saat 5 gibi en geç saat 8 de modemin İnternet ışığı kırmızıya dönüyor ve gece 1 gibi İnternet bağlantım geri geliyor bu süre içresinde modemin adsl ışığı yeşil, internet ışığı kırmızı yanmakta hafta sonları aynı sorun gündüz saatlerinde de olmakta.

çatıya direkten gelen kalın kabloyu pencereden içeri sokup modeme bağladım sorun çözülmedi
evde sinyal bozabilecek telsiz telefon vb kullanılmıyor
zyxel 669wt1-v3 modem kullanıyorum
picatel modem denedim bir fark yok

gel gelelim kul yapısıdır bozulur ancak ben bu arızanın çözülmesi için defalarca çağrı merkezinizi aradım 2 defa şikayet kaydı ve bir sürü arıza kaydı oluşturdum bulunduğum yerde (izmir-kınık) bulunan telekom ekibinden mithat beyi onlarca kez aradım ancak hala bir çözüm yok ve artık sizin portunuzu değiştirdik hattınızı kontrol ettik ancak bir sorun bulamadık cevabını alıyorum. adsl iptal işlemi için çağrı merkezinizi aradım ve" efendim mutlaka yarın çözülecek" deyip insanın gazını alıp bir günlüğüne polyana gibi gezdiriyorlar oh yarın çözülecek diye. Bu mailimi alan arkadaşım allah rızası için bir ilgilen ve olmayacak bir şey ise bana kısa bi maille dönmen

adsl hizmeti aldığım telefon numaram (bu hatta telefon bağlantım yok sinyal bozma ihtimaline karşın): 0232 688 06 25
iletişim için cep numaram 0542 428 94 44

CieM

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba Isparta/Uluborlu 2.Etap Toki evlerinde oturuyorum adsl kablosunu duvardan alıyorum. Yaklaşık bir hafta önce 8mbs internet bağlattık. Fakat ilk günden beri hız testleri yapıyoruz gördüğüm değerler gerçekten paramın hiç karşılığı değil. 0.82 ve genelinde daha aşağısına kadar iniyor. TTNET'e mail attım fakat dönmediler hala bekliyorum. Böyle devam ederse kapatmaktan başka hiç bi çarem yok. 1mbs bile çekemiyorken neden 8mbs ücreti ödeyeyim.
5313472420 üyelik numarası.. Yetkililerin kontrol etmesini ve hafta içi 16:20'den sonra bu numara ile irtibata geçmesini rica ediyorum.

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olacağız. Teşekkürler.

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

TTNET destek sadece sosyal medya kullanıcılarına özel bir hizmettir. Her türlü soru ve şikayetinizi ttnetdestek[MENTION=59927]ttnet[/MENTION].com.tr adresine göndermeniz durumunda en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz.
..................,,,,,,,,,,,,, satandart yazılar.......,,,,,,,,,,,

OnLy67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayırlı olsun inşllah cewaplar hızlı bir şekilde gelir.

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Ö.M yoluyla derdimizi anlattık bizde bakalım.. İnşallah yardımcı olursunuz...

hallo

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar e fatura kampanyası sonuçları ne zaman açıklanacak?

mmtself

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fiber internetimiz olduğu halde 3g ye geçmeyi düşünüyor müsünüz diye arayan TTNET 'e teşekkürler

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
HOOOOPPP HOOOP bu neyin nesi yaa.Burası Türkiye.Alooooooo.

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
yolunu şaşırmış arkadaş ama olsun yeni üyelere böyle bir hizmetin varlığından haberdar etmiş oldu ..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Türkçe yazda anlayalım efendi.Bak ben Türkçe yazıyorum aşağıda okuda gör.Bakalım anlayabiliyormusun.

Uyarmış arkadaşlar seni aynı mesajı 3 kere yazmışsın.Senin gibi zeka fakirlerine göre değil buralar.

Anladın mı?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Onun bir bot olduğunu anlamıyor musun sen? :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
O da seni anlayıp cevap verecekti onu mu düşünüyorsun? :)

Rapor edin böyle durumlarda.

yadigartbaykal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, 1 haftadır deli oldum, iş bilmezler olunca daha fazla eziyet çekiyorum.
8 mbite kadar limitsiz ttnet abonelğim var son 1 hafta ya kadar 1.1 mb indirme hızına kadar ulaşıyordum fakat son 1 haftadır, sürekli kopmalar yaşıyorum ve hızım 50 kb de kadar indir. 40 mb lık dosyayı indiremiyorum 20. dakikada kopuyor. TTNET müşteri hizmetlerine telefon açtım kayıt oluşturdular 3 gün önce aradılar buradaki müdürlükten internetiniz var mı dediler?!!! var deyince sorun yok o zaman arıza kaydını kapatıyoruz dedi ben de tabi tartıştım adamlar hız düşüklüğünden şikayetim var hiç gelip de bir bakmadan nasıl yaparsınız felan dedim adam anlamadı bilmiyor çünkü. Neyse sizden yardım bekliyorum en azından adamları yönlendiririm.
düne kadar hızım 0.7'yi gösteriyordu bugün baktığımda sürekli oynak bir ibre gördüm.
aşağıda bilgilerim var;
Abonelik Bilgilerim:
Ekli dosyayı görüntüle 7293

Modemimin arayüzündeki bağlantı bilgileri:
Ekli dosyayı görüntüle 7292

TTnet hız testindeki hızım: İnanır mısınız ibre 1 ve 2.5 arasında araba moto ibrresi gibi gidip geliyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 7294

yadigartbaykal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada apartmanın ana kutusuna baktığımda kutunun kabloların içindeki adaptörlerin hepsi yapış yapış olmuştu. Onunla ilgisi var mıdır?
Ayrıca kota ile de sorunum yok şu anda 17 gb civarı

ozanyazar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2011'İN SON MESAİ GÜNÜ 30-ARALIK'TA telefon+internet almak için TTNET bayiğine başvurdum.
Önce reklamlara güvenip "Akşam 7'den Sabah 7'ye" kampanyasının 2011'de telefon hattı alanları kapsamadığına dair söylentiler çıktı, hala doğrusunu bilemiyorum.

Sonra kısa sürede açılacağını söyledikleri sabit telefonum cepten aramadan gelen ekibin/yakınlarda oluduğumuz halde cepten aramadan geri gitmeleriyle bir tülü açılmadı, sonunda çarşamba akşama doğru açıldı. ( Sonuçta 2012'nin 4'ünde açıldı ama formları 30-Aralıkta imzaladığım için Akşam ev telleri bedava arama hakkım olmayacak sanırım, ve yine sanırım böyleyse yeni hattımı iptal ettirip yeniden başvurmak zorunda kalacağım)

Daha sonra internet haftası dolduğu halde bağlanmadı. Kimse de irtibata geçmedi. 444'lü numaradan "Başvurunuz henüz görünmüyor sistemde" denirken sonunda formu teslim ettiğiniz bayi ile görüşün değildi. bayinin verdiği numaraya hiç cevap verilmeyince tekrar gittim. "Formunuzu bulamıyoruz" dediler. Aynı gün imzaladığım kağıtlardan ev telefonu için olanı hemen halletmişler ama internet için olanı kaybetmişler. Gittim başka bayiden tekrar başvurdum. Bu arada evi aramış önceki bayi formunuzu bulursak göndereceğiz, bulamazsak tekrar gelip başvuru yapacaksınız demiş. Yani bulamadık dedikleri formu gönderirlerse de iş karışacak...

Diğer bayinin sabah 9'da açılacak dediği internette halen açılmadı bir türlü, sistemde sorun var dediler. Ama faturaların ilk başvuru gününe göre düzenlenip gönderilmesinde bir sorun çıkacağını sanmıyorum.

hkaracan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi çalışmalar. benim ttnetten aldığım 3g modemim 3 gündür internete bağlanmıyor. ışığı sürekli yeşil yanıyor ve internete bağlanmak istediğimde bağlantı hatası veriyor. daha önce gerek 3g gerek edge ile bağlanmış olmama rağmen böyle bi sorun olmamıştı. evim eskişehir/eskibağlar'da. yardımcı olursanız çok makbule geçecek.

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hepsi hikaye.. Yani yalan. Shiftdelete.net forumda açtığım "TTNet Müşterilerini Aldatıyor Millet!" konusunda, en son yazdığım yazıyım. TTNet ttnetdestek[MENTION=59927]ttnet[/MENTION].com.t e-posta adresine gönderdim. Bir cevap alamadım. Daha önce bir iki defa bu e-posta adresine e-posta gönderdim. Fakat en son gönderdiğim yazıma ki, konuda da yazdım, cevap alamadım. Teessüflerimi bildiririm.

SIRDAR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Facebook Twitter FriendFeed Google Plus+

BTK, TTNet’e 248 bin lira para cezası kesmiş. Oh Olmuş. Zaten TTNet ve Türk Telekom kötü ve az hizmet, çok para anlayışı ile çalışıyor. TT'nin önündeki Türk kelimesinden rahatsızlık duyuyorum. Bu kelimenin kaldırılması lazım, bence...

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
eğer 3g bağlantı isteklerimi karşılasa şu saatte idip 20 yıllık telekom aboneliğiimi derhal kapattırırım ki düşünmeye başladım...

Turkflowers

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fiber internetin reklamı dönüyo ama bölgemizde , yok ne zaman geleceğide belli değil , fiber net de durumlar nendir bu konuda da bir açıklama olursa seviniriz

avlankı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
siz inanıyormusunuz tt netin adı geçen yerlerden uzak durmanızı size ancak tazsiye ederim adamın başına fıkragibi olaylar geliyor arkadaşlar ttnet ve telekomda:) adamlar bire bir bişey yapamıyorlar uzaktan yardım yapacaklar dikkatedin üstünüze faturavarsa ek masraf çıkarmasınlar aynı banadediklerigibi cam açıksa ikikatı fatura gelir :)))))))

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Facebook Twitter FriendFeed Google Plus+

BTK, TTNet’e 248 bin lira para cezası kesmiş. Oh Olmuş. Zaten TTNet ve Türk Telekom kötü ve az hizmet, çok para anlayışı ile çalışıyor. TT'nin önündeki Türk kelimesinden rahatsızlık duyuyorum. Bu kelimenin kaldırılması lazım, bence...

248 bin ne ya 1 milyon dolar kesmesi lazımdı :hammer:

Megaohm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TTNet fiberde adil kullanım kotası olmayan sabit paket varmıdır? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...