TTNET Destek Artık ShiftDelete.Net Forumunda !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ttnet destekten bende bi yardım talebinde bulunmak istiyorum sorunum şu netlimitsiz 8mb tarifesinden kullanmaktayım download hızım hiçbir zaman bırakın 8mb,1mb bile olmuyor bu konuda bi kaç defa aradım ttneti ama halen beklemekteyim ttnet destek olarak bi yardımcı olurmusunuz..

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
ttnet destekten bende bi yardım talebinde bulunmak istiyorum sorunum şu netlimitsiz 8mb tarifesinden kullanmaktayım download hızım hiçbir zaman bırakın 8mb,1mb bile olmuyor bu konuda bi kaç defa aradım ttneti ama halen beklemekteyim ttnet destek olarak bi yardımcı olurmusunuz..

arkadasim 8 megabit hiz demek 1 megabayt hiz demektir. Bu pakettede yogunluk hat durumu gibi nedenlerle tam hiz alamayabilirsiniz. Yani normal bir durumdasiniz yanlis anlamadiysam.

sereg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebook Twitter FriendFeed Google Plus+

BTK, TTNet’e 248 bin lira para cezası kesmiş. Oh Olmuş. Zaten TTNet ve Türk Telekom kötü ve az hizmet, çok para anlayışı ile çalışıyor. TT'nin önündeki Türk kelimesinden rahatsızlık duyuyorum. Bu kelimenin kaldırılması lazım, bence...

o kestiği ceza ttnetin yıllık gelirinin 10.000 de 1 i,yani halkın btk ya ve ttnete olan tepkisini azaltmak ıcın uydurulmus bır kılıf,al gulum ver gulum hesabı..anladınız sız benı :)
madem btk ttnet'e ceza kesıp goz actırmıyor,soylermısınız bana 7 mılyona yakın ttnet adsl musterısınden bırı dahı memmun degılken fıyatlardan hızlardan ve kotalardan,bu kadar ınsanı soyuyerken ve zulum yapıyorken,ttnetın cok cok agır cezalar ve yaptırımlar altında kalması gerekırken,btk neden susuyor,neden dogru duzgun bır yaptırım ya da ceza vermıyor ttnetın aklını basına getırıcek?ben vereyım cevabı:al gülüm ver gülüm

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
bugun adsl yi iptal ettiricem ne yapmam gerek ? direkt telefon la destek hattini arasam olurmu?

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
direkt telekom binasına git yada müşteri hizmetlerini ara iptal için elemanla konuş...

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
yaw gittim ama 30 ndan once olmaz diyorlar 50 tl lik faturada lımıt asımıdan 80 tl gelmiş adaletsizler..

grezimonk

Profesör
Reaksiyon puanı
261
yaw gittim ama 30 ndan once olmaz diyorlar 50 tl lik faturada lımıt asımıdan 80 tl gelmiş adaletsizler..

o nasıl bir uygulama? resmen soygun mümkünse modemi sök 30'na kadar bekle... faturayı şişiremesinler...

bazlambac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar Ben 3 yıldır net limitsiz paket kullanan bir ttnet müşterisiyim.Bu yaz 01 temmuz 2012 ile 01 eylül 2012 tarihleri arasında adsl hattımı bursa inegölden Ankara Şereflikoçhisardaki babamların adresine taşımak istiyorum. 2 ay boyunca orada olacağım için geçici olarak durdurmadan yazında kullanımda olmasını istiyorum. Böyle bir hak vardı bildiğim kadarıyla ama nereye müracaat etmem gerekiyor ve nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
Şimdiden teşekkür ediyorum

Timbaland

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm bartın civarında cöktü ınternet ya ttnet hicde iyidegil

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
@TTNETDestek Hem internet bağlantısı yok, port hala diye ttnet sayfasına yönlendirliyorum hem de müşteri hizmetleri cevap vermiyor.

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION]

bununla ilgilenmenizi istiyorum !!!

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@TTNETDestek TTNET'in verdiği kablolu modemi kullanıyordum. Geçen hafta Laptop için kablosuz modem satın alıp kurulunmu yaptım. Bir seyahat için 3-4 gün İstanbul dışına çıkıp geldiğimde evdekiler internette sürekli düşme olduğundan bahsetti. Kontrol ettiğimde sürekli internet düşüyor. Bazen birkaç saat sorun yok sonra yeniden iki dakikada bir düşüyor ya da sınırlı servis diyor. Sınırsız internet paketi kullanıyorum. TTNET'i arayıp defalarca arıza kaydı verdim fakat değişen birşey olmadı. İki-üç gün sonra yeniden aradığımda arıza kaydı off olmuş fakat düzelen birşey yok. İki kez teknisyen rica ettim o da gelmedi. Bütün kabloları yenilediğim halde sorun düzelmedi. Binadan olabileceğini söylüyorlar. Binadaki kimsenin böyle bir sorunu yok. Katta sorun var diyelim o halde hiç girememem lazım fakar bazı saatler giriyor. Kablolar sorunlu denemez hepsi değişti. Hatta kablosuz - kablolu olarak da ayrı ayrı bağlanmayı denedim ama internet bağlantım hiçbir şekilde yok. Bugün son kez aradım. Yarın bir teknisyen gelmez ya da çözülmezse TTNET'i iptal ediyorum. Sözleşmem yeni bitti ve iyi ki yenilememişim.

(UYDUNET, TTNET altyapısı kullanmıyordu değil mi?)

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı direkt mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

tursoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@TTNETDestek TTNET'in verdiği kablolu modemi kullanıyordum. Geçen hafta Laptop için kablosuz modem satın alıp kurulunmu yaptım. Bir seyahat için 3-4 gün İstanbul dışına çıkıp geldiğimde evdekiler internette sürekli düşme olduğundan bahsetti. Kontrol ettiğimde sürekli internet düşüyor. Bazen birkaç saat sorun yok sonra yeniden iki dakikada bir düşüyor ya da sınırlı servis diyor. Sınırsız internet paketi kullanıyorum. TTNET'i arayıp defalarca arıza kaydı verdim fakat değişen birşey olmadı. İki-üç gün sonra yeniden aradığımda arıza kaydı off olmuş fakat düzelen birşey yok. İki kez teknisyen rica ettim o da gelmedi. Bütün kabloları yenilediğim halde sorun düzelmedi. Binadan olabileceğini söylüyorlar. Binadaki kimsenin böyle bir sorunu yok. Katta sorun var diyelim o halde hiç girememem lazım fakar bazı saatler giriyor. Kablolar sorunlu denemez hepsi değişti. Hatta kablosuz - kablolu olarak da ayrı ayrı bağlanmayı denedim ama internet bağlantım hiçbir şekilde yok. Bugün son kez aradım. Yarın bir teknisyen gelmez ya da çözülmezse TTNET'i iptal ediyorum. Sözleşmem yeni bitti ve iyi ki yenilememişim.

(UYDUNET, TTNET altyapısı kullanmıyordu değil mi?)

Download Stream değeriniz muhtemelen 10 değerinin altına düşüyor. Bu yüzden hattınızda kopmalar yaşıyorsunuz. Şikayetinize ilişkin TTNET'i aradığınız takdirde hızınızı Türk Telekom öncelikle size sağlanan maksimum hızı düşürecektir. (8mbit kullanıyorsanız 6mbite düşüreceklerdir vs.) Israrcı olup itirazınızda diretirseniz, bina girişi ve saha dolabı hız testi talep ederseniz daha sağlıklı netice elde edebilirsiniz kanısındayım. Talebiniz yine de yerine getirilmiyorsa BTK'ya şikayet edin. Sorununuz çözülecektir.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,124
Ttnet destek ile olan projemiz sonlanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...