ttnet destekten bende bi yardım talebinde bulunmak istiyorum sorunum şu netlimitsiz 8mb tarifesinden kullanmaktayım download hızım hiçbir zaman bırakın 8mb,1mb bile olmuyor bu konuda bi kaç defa aradım ttneti ama halen beklemekteyim ttnet destek olarak bi yardımcı olurmusunuz..
Facebook Twitter FriendFeed Google Plus+
BTK, TTNete 248 bin lira para cezası kesmiş. Oh Olmuş. Zaten TTNet ve Türk Telekom kötü ve az hizmet, çok para anlayışı ile çalışıyor. TT'nin önündeki Türk kelimesinden rahatsızlık duyuyorum. Bu kelimenin kaldırılması lazım, bence...
siz dua edin turkcell tekel degil. baska bir sey demiyorum.
yaw gittim ama 30 ndan once olmaz diyorlar 50 tl lik faturada lımıt asımıdan 80 tl gelmiş adaletsizler..
uydunet'in birkaç paketi işimi görüyor araştırdığım kadarıyla. başka ttnet altyapısı kullnmayan firma önerileriniz var mı?uydunet bağimsiz sanirim
@TTNETDestek TTNET'in verdiği kablolu modemi kullanıyordum. Geçen hafta Laptop için kablosuz modem satın alıp kurulunmu yaptım. Bir seyahat için 3-4 gün İstanbul dışına çıkıp geldiğimde evdekiler internette sürekli düşme olduğundan bahsetti. Kontrol ettiğimde sürekli internet düşüyor. Bazen birkaç saat sorun yok sonra yeniden iki dakikada bir düşüyor ya da sınırlı servis diyor. Sınırsız internet paketi kullanıyorum. TTNET'i arayıp defalarca arıza kaydı verdim fakat değişen birşey olmadı. İki-üç gün sonra yeniden aradığımda arıza kaydı off olmuş fakat düzelen birşey yok. İki kez teknisyen rica ettim o da gelmedi. Bütün kabloları yenilediğim halde sorun düzelmedi. Binadan olabileceğini söylüyorlar. Binadaki kimsenin böyle bir sorunu yok. Katta sorun var diyelim o halde hiç girememem lazım fakar bazı saatler giriyor. Kablolar sorunlu denemez hepsi değişti. Hatta kablosuz - kablolu olarak da ayrı ayrı bağlanmayı denedim ama internet bağlantım hiçbir şekilde yok. Bugün son kez aradım. Yarın bir teknisyen gelmez ya da çözülmezse TTNET'i iptal ediyorum. Sözleşmem yeni bitti ve iyi ki yenilememişim.
(UYDUNET, TTNET altyapısı kullanmıyordu değil mi?)
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı direkt mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.
@TTNETDestek Ben işyerim net4 başlangıç paketi kullanıyorum. Kota 15 gb oldu. Fatura en fazla ne kadar gelir?