TTNET Destek Artık ShiftDelete.Net Forumunda !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
quote_icon.png
Punisher Nickli Üyeden Alıntı
Sırf bu konuyu gördüm ve üye oldum. Benim şöyle bir sorunum var yaklaşık 3 yıldır ttnet kullanıyorum 1 ay bile faturalarımı aksatmadım santrale yakınlğın 600-700 metre 3 yıldır son sürat hız alıyordum yaklaşık 2-3 hafta önce arıza kaydı yaptırdım daha sonra internetimi 2 mbite sabitlediler. defalarca aramama rağmen santral modem altyapı bahene edildi. çevremdeki herkes son sürat hızdan faydalanırken ben 2 mbit hızla internet kullanıyorum. ve sürekli kampanyalar için aranıyorum. TTnet teknik destekteki çalışanlar sorunumu dinlemeden direk suçu altyapıya modeme santrale atıyorlar ve derdimi dinlemiyorlar bu durumdan çok rahatsızım zaten yüksek ücret ödüyoruz bari internet hızımızı kullanalım. yetkililerden yardımcı olmalarını bekliyorum ]

Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz.
Teşekkürler.

İşte kardeş sana cevap vermiş, :D :D Gülermisin, ağlarmısın:crying::crying:

WaylandIZMIR

Asistan
Reaksiyon puanı
69
42 saattir internetim yok
destek adresine mail attım, bakalım çözebilecekler mi...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ben Dün Akşam Mail Attım Ama Şu saat İtibariyle Geri Dönüş Yapan Olmadı !

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
ben istanbul ümraniye aşağı dudulluda oturuyorum.vdsl2 kullanabilirmiyim?
online işlem merkezine yıl sonunda ulaşamadım.zararımızı neden karşılamıyorsunuz?
ilk defa fark ettim,kotalı internetinde adil kullanım kotası varmış.buna ne diyeceksiniz?(örn:6gb kotalı net kullanıyorsak ve 11 gb ı geçersek hız düşüyor)
4gb,6gb kotalı internetleriniz var.neden 8-10 gibi kotalı seçenekler sunmuyorsunuz?
tivibu ayrı bir olay zaten.neden görüntü kalitesi yüksek değil?ayrıca bir çok kanal çekmiyor bile.ben kanalların kendi sitelerinden online olarak izlesem veya tivibu üyesi olsam nasıl bir fark oluyor?

cevap alamayacağımı biliyorum.diğer yorumların tamamını okudum.ama hiç değilse ilk soruyu cevaplayında geçeceğimiz tarifeye şekil verelim bari.

bizler için önemli,sizler için önemsiz NOT:aldığınız her hak edilmeyen kuruş inşallah tüm çalışanlarınızdan fitil fitil çıkar.hakkımı helal etmiyorum ;) ben aylık 8-10 gb arası kullanan birisiyim.netlimitsiz tarifesi bana şu anda en uygun olanı.yaklaşık 55 lira ödeyeceğim ve ek olarak 20 lira ve üzeri telefon faturası var.bunlara ek 15 gb kota var.ben en aşağı 75 lira vereceğim ve aldığım hizmete bakın...

barankaynak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben istanbul ümraniye aşağı dudulluda oturuyorum.vdsl2 kullanabilirmiyim?
online işlem merkezine yıl sonunda ulaşamadım.zararımızı neden karşılamıyorsunuz?
ilk defa fark ettim,kotalı internetinde adil kullanım kotası varmış.buna ne diyeceksiniz?(örn:6gb kotalı net kullanıyorsak ve 11 gb ı geçersek hız düşüyor)
4gb,6gb kotalı internetleriniz var.neden 8-10 gibi kotalı seçenekler sunmuyorsunuz?
tivibu ayrı bir olay zaten.neden görüntü kalitesi yüksek değil?ayrıca bir çok kanal çekmiyor bile.ben kanalların kendi sitelerinden online olarak izlesem veya tivibu üyesi olsam nasıl bir fark oluyor?

cevap alamayacağımı biliyorum.diğer yorumların tamamını okudum.ama hiç değilse ilk soruyu cevaplayında geçeceğimiz tarifeye şekil verelim bari.

bizler için önemli,sizler için önemsiz NOT:aldığınız her hak edilmeyen kuruş inşallah tüm çalışanlarınızdan fitil fitil çıkar.hakkımı helal etmiyorum ;) ben aylık 8-10 gb arası kullanan birisiyim.netlimitsiz tarifesi bana şu anda en uygun olanı.yaklaşık 55 lira ödeyeceğim ve ek olarak 20 lira ve üzeri telefon faturası var.bunlara ek 15 gb kota var.ben en aşağı 75 lira vereceğim ve aldığım hizmete bakın...

Ben cevap vereyim ttnet hiç zahmet etme :D
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz.
Teşekkürler.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ben Bu Konuyu TTDESTEK Konusu Sanıyordum

Ama TTNET'e Beddulara Yakınmalar Hakaretler Var Sadece !

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
ben cevap vereyim ttnet hiç zahmet etme :d
merhaba, cep ve adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olabiliriz.
Teşekkürler.

:biggrin::biggrin::biggrin: sanırım böyle bir cevap gelicek.gelirse tabii.neyse artık.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
cep ve adsl numarasını özel mesajla atanlar arasında sorunu çözülenler oldumu ?
olduysa bizi de bilgilendirin
belkide arkadaş hizmet veriyordur bizim haberimiz olmuyordur

(umut fakirin ekmeği)

emre85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya şu konunun içine edildi afedersiniz. yardıma ihtiyacı olanlarda arada kaynıyor. adam işini yapıyor gidin başka yerde küfür edin. sorunumuz var belki bi faydasını görücez şurda. konunun yarısı saçma sapan gereksiz mesajlar.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
ya şu konunun içine edildi afedersiniz. yardıma ihtiyacı olanlarda arada kaynıyor. adam işini yapıyor gidin başka yerde küfür edin. sorunumuz var belki bi faydasını görücez şurda. konunun yarısı saçma sapan gereksiz mesajlar.
Yardım eden adam, bu kötü sözleri kaale alır yardım eder, sen bize laf edeceğine ttnete söyle, bak bakalım yardım eden oldumu.

emre85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adamdan ne istiyorsunuz. saçma sapan konuşmayın. belki sorunumu çözecek. adam ne yapsın tarifeleri o mu hazırladı. çalışan personel işte.
buraya küfür edince ne oluyor yani. zaten millet ancak böyle internetten tepki verir. iş gerçek bir tepkiye gelince ortada kimseyi bulamazsın.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
adamdan ne istiyorsunuz. saçma sapan konuşmayın. belki sorunumu çözecek. adam ne yapsın tarifeleri o mu hazırladı. çalışan personel işte.
buraya küfür edince ne oluyor yani. zaten millet ancak böyle internetten tepki verir. iş gerçek bir tepkiye gelince ortada kimseyi bulamazsın.
Taman kardeş sen devam et, inşallah sorunun en yakın zamanda hallolur

Punisher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgilerimi özel mesaj ile gönderdim geri dönüş bekliyorum. geri dönüş olur ve sorunum çözürlüse buradan yazıcam arkadaşlar iyi günler.

Ghost34

Profesör
Reaksiyon puanı
2
cumartesi günü hızımı 16 mbps'e kadar olan tarifeye çevirdikten sonra internetim gitti yaklaşık yarım saat önce aradılar ve şimdi internetim geldi fakat modemde gözüken hızım 6574 kbit sariyerde oturuyorum santral büyükdere de .. adsl2+ olarak gözüküyor hattım modem üzerinde tekrardan arasam mı ttneti ? yoksa bir dahaki ayi bekleyip tekrar 8 mbit mi yaptırsam

eyvaan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yav hiç söyleme 1 hafta önce 7 mbits si görüyordum ne olduysa 4 mbits se sabitlemişler hey desdek bişey yap bozuk plaklık yapma

eyvaan

Asistan
Reaksiyon puanı
4

---------- Post added at 20:06 ---------- Previous post was at 19:52 ----------

hizmet no 4262137114
hızım 1 hafta önce 800/8190 idi şimdii ise 799/4092 not 1 ocakta 16 mbits e geçtim bu hızı istiyorum

Featuring

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sende yalan çıktın destek... ben daha ne diyim...

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
ttnet gerçek anlamıyla nezaman internet hizmeti verecek...bizi süründürmeden ???

nick99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telekomu tam anlamıyla satamadılar..%100 onların olduktan sonra ancak 2 mb hızı kotasız verebilecekler :D

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
yorumlara gül gül öldüm :D:D:D

özet şu: Bu arkadaş, ttnetle biz arasında iletişim sağlayamaz. Bu bariz bir durum. Sadece bir görevli. Verilen cevaplar bunu gösteriyor.

Bir eleştirim ise sdn ye tabiki. üzülerek söylüyorum Sdn eskisi gibi değil. bana kimse şunu demesin: "Beğenmiyorsun kardeşim terket burayı." Benim ilk üye olduğum forum sdn ve en çok takıldığım yer burası. Durum böyle giderse...

Forum yönetimi biliyordu bu durumu. böyle bir başlıkla çözülecek bir durum değil bu. İşte anladınız artık durumu...

Bir şey daha dikkatimi çekti. zam ile ilgili yorumlara hiç cevap verilmemiş.ç Mantıklı bir cevap istiyorum.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Zam konusunda TTNet destek size nasıl bir açıklama yapabilir ki arkadaşlar. Bunları üst merciler belirliyor. Fiyat konusundaki şikayetleriniz için yapabileceği en fazla şey görüşlerinizi üst kademeye aktarmak olacaktır.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
Zam konusunda TTNet destek size nasıl bir açıklama yapabilir ki arkadaşlar. Bunları üst merciler belirliyor. Fiyat konusundaki şikayetleriniz için yapabileceği en fazla şey görüşlerinizi üst kademeye aktarmak olacaktır.

diğer konularda da yardımcı olmuyor
henüz sorunu çözülen yada sorunu hakkında işlem yapılan birine raslamadık
bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Ben boşuna demiyorum, görünen köy klavuz istemez diye. Anlayan anladı

---------- Post added at 09:41 ---------- Previous post was at 09:41 ----------

diğer konularda da yardımcı olmuyor
henüz sorunu çözülen yada sorunu hakkında işlem yapılan birine raslamadık
bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
Katılıyorum arkadaşa, cevap bekliyoruz

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
ben gönderdim öm ile sorunumu 2 gün sonra aradılar soracaklarımı sordum anlaştık kapattık bende şaşırdım bu olaya :)

Qbilay

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaslar.

TTNET in daha iyi hizmet ve destek adi altinda acmis oldugu bu konunun samimiyetine kesinlikle inanmiyorum. Evet teknoloji kesinlikle sorunsuz degildir. Mutlaka problemler olacaktir sorun cikacaktir veya kullanicinin memnun olmadigi hizmet/fiyat sikayetleri olacaktir. Amacin sikayetlerin burada cevaplanarak herkesin yararlanabilmesidir. Ama TTNetDestek ismindeki bir "robot" surekli telefon ve adsl numaranizi verin biz size ulasacagiz diyor. Neden gerekli aciklamayi buradan yap(a)miyor? Daha once bu adreste ttnet ilse yasamis oldugum problemi aktarmistim. Sen bir ay boyunca musteri hizmetlerini ara derdini teknik bilgisi olmayan musteri temsilcilerine anlatmaya calis ve elinde koca bir hic olsun baktin olmayacak sikayet sitesine yaz ve 3 gunde sorunun duzelsin. Neymis telefon numarami veya adsl numarami birakacakmisim, sonra ben sikayeti yazayim yetkili benim yazdigim sikayet sira geldiginde geri arayacak ben tekrar sikayetimi bir daha anlatacagim gecin artik bunlari daha kisa zamanda kaliteli hizmet vermaya vaslayin TTNET!!!

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
koca SDN den ttnet destek tek beni aradı sanırım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...