- Konuyu başlatan
onair
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
Hele 1. buluşmayı yapalım, gerisi gelir zatem şirine 

memik yanık burada mı ??? Ben hayranıyım diyebiliim ilk windows kitabımda onun ismi vardı. 15 yaşında okumuştum tanışmak inş nasip olur....Elmacik dedi ki:Beste, senden başka bir ziraatçi var (darklady), o da geçen programa katılacağını söylemişti. Buna da katılır artık. Katılmazsa okuluna baskın yaparız, yerini biliyoruz nasılsa. Başka da kız yok sanırım. (Düzenleme: Bir "red sonja" varmış"Varsa da belli etmiyor.
Bu arada evet ben de Adana'dayım.
Veritabanımızn söylediğine göre profilinde Adana'yı işaretlemiş olan 12 adet üyemiz var. Tabi işaretlememiş olanlar da olabilir. (Benim gibi, ya da yazarlarımızdan Memik Yanık gibi. Dolayısıyla ben bu 12 üye arasında değilim.)
İşte o 12 üye:
cathlack
onair
By_uck02
dead_ghost
red sonja
from_hell_
FATAL1TY01
malkavian
Be5tE
dejavu01
nights
salvador01
Bu üyelerimize özel mesaj ile ulaşacağım.
Elmacik dedi ki:Evet, Memik Yanık SDN'ye katkısı olan bir yazarımız. Anasayfada ve forumda programlama derslerini SDN'ye özel yazıyor.Ayrıca kendisi Adana'daymış.
![]()
onair dedi ki:Ghost sen nerelerdesin ya?
polyo dedi ki:Hep çömez bu Adana'lılar.1-2 mesaj atmışlar.
orhan_34 dedi ki:istanbuldan gelmek istesem ne zaman ve ne şekilde gelebilirim açıklarsanız sevinirim.
Be5tE dedi ki:troy abicim gelirse gelirim![]()
gel troy geel
Elmacık tarih ii olmuş gidilirse menderese gidilirbende gelmeye çalışcam en azından azıcık uğrarım ???
*SiRiNe* dedi ki:Yaw temmuz da yapın bende gelimmm dediydimmm yaaa bensiz buluşma düşünemiyorum![]()
dead_ghost dedi ki:Be5tE dedi ki:troy abicim gelirse gelirim![]()
gel troy geel
Elmacık tarih ii olmuş gidilirse menderese gidilirbende gelmeye çalışcam en azından azıcık uğrarım ???
azıcık uğramak nasıl yaa bestepart time tanışma merasimimi olur
![]()
ben anlamam yaaa herkes orda olmalı valla oyun bozarımBe5tE dedi ki:*SiRiNe* dedi ki:Yaw temmuz da yapın bende gelimmm dediydimmm yaaa bensiz buluşma düşünemiyorum![]()
temmuzda kesin yapalım hakanda gelcek bi günlüğüne yaparız sen takma
dead_ghost dedi ki:Be5tE dedi ki:troy abicim gelirse gelirim![]()
gel troy geel
azıcık uğramak nasıl yaa bestepart time tanışma merasimimi olur
![]()
ama napimmmm hakanla msn de konuşmam lazımm (S) (S)
elmacıkkkk :$ :$![]()
![]()