Sdn Adana Buluşması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan onair
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Hele 1. buluşmayı yapalım, gerisi gelir zatem şirine :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Memleketlerin en güzelidirr ayıptır demesiii

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Lady, sende gelirsin inşallah ^^

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Eee arkadaşlar gelen yok mu? Valla o zaman ben Elmacık' ın yanına çay içmeye gideceğim bilesiniz.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Elmacik dedi ki:
Beste, senden başka bir ziraatçi var (darklady), o da geçen programa katılacağını söylemişti. Buna da katılır artık. Katılmazsa okuluna baskın yaparız, yerini biliyoruz nasılsa. Başka da kız yok sanırım. (Düzenleme: Bir "red sonja" varmış") Varsa da belli etmiyor. :) Bu arada evet ben de Adana'dayım.

Veritabanımızn söylediğine göre profilinde Adana'yı işaretlemiş olan 12 adet üyemiz var. Tabi işaretlememiş olanlar da olabilir. (Benim gibi, ya da yazarlarımızdan Memik Yanık gibi. Dolayısıyla ben bu 12 üye arasında değilim.)

İşte o 12 üye:

cathlack
onair
By_uck02
dead_ghost
red sonja
from_hell_
FATAL1TY01
malkavian
Be5tE
dejavu01
nights
salvador01

Bu üyelerimize özel mesaj ile ulaşacağım.
memik yanık burada mı ??? Ben hayranıyım diyebiliim ilk windows kitabımda onun ismi vardı. 15 yaşında okumuştum tanışmak inş nasip olur....

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Evet, Memik Yanık SDN'ye katkısı olan bir yazarımız. Anasayfada ve forumda programlama derslerini SDN'ye özel yazıyor. :) Ayrıca kendisi Adana'daymış. :)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Elmacik dedi ki:
Evet, Memik Yanık SDN'ye katkısı olan bir yazarımız. Anasayfada ve forumda programlama derslerini SDN'ye özel yazıyor. :) Ayrıca kendisi Adana'daymış. :)

kendisi foruma katılıyor mu? katılıyorsa nick öğrenebilir miyim ilk kitabı okuduğumda sayın memik için ne büyük adam dünyanın en zeki adamı falan demiştim içimde kaldı kendisi ile tanışmak isterim...

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Memik YANIK ile tanışmak için Adana buluşmamıza beklerim diyeceğim ama sen Trabzon'dasın sanırım. Elmacık, Memik Beyle görüştün mü? Son durum nedir?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Memik Yanık da dahil Adanalı olduğunu bildiğimiz tüm üyelerimize ulaştım. Gerçi biraz geç oldu ama olsun, güç olmasın. Geç ulaştığım için henüz hiç birinden cevap gelmedi tabi.

Düzenleme: Memik Yanık'ın forumdaki üye adı gerçek adıyla aynıdır. Bugüne kadar 35 mesajı mevcuttur, foruma dersler yazmak için katılıyor çoğunlukla ve en son giriş tarihi 2 Mayıs (5 gün önce).

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ney buuuu adanalıyıkkk dayanışmasmı bensiz tanışma kaynaşma olmamalı yaww :D

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ghost sen nerelerdesin ya?

onair

Profesör
Reaksiyon puanı
7
abi topla ekibi :D haber bekliyorum senden. Msn mi biliyorsun zaten

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
11 Mayıs anneler günü :) Hem kızda yok. Ben o size katılamıcam :(

polyo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hep çömez bu Adana'lılar.1-2 mesaj atmışlar.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
polyo dedi ki:
Hep çömez bu Adana'lılar.1-2 mesaj atmışlar.

Şimdi bu mesajı senin gibi çömez bir üyenin atması tuhaf değil mi? :P Yoksa bu bir şaka mı? :| Sen de katılsana, neredesin Adana'da ?

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ya sanırım bu hafta sonu pazar düşünülmüş.öteki pazar olsa daha etkili olmazmı yani gelecek olanlar fazla olur bence herkesin daha iyi haberi olur kendini ona göre ayarlar ;) katılım fazla olursa daha iyi olur bence diğer hafta pazar olsun bi mahsuru yoksa

orhan_34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
istanbuldan gelmek istesem ne zaman ve ne şekilde gelebilirim açıklarsanız sevinirim.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Evet arkadaşlar, bir üyemiz de davetimize cevaben anneler gününü sebep göstererek tarihin uygun olmadığını söylemişti. Demek ki biz SDN'yi annemizden çok düşünmüşüz. :P [red]Şu halde etkinliğimizi haftaya erteliyoruz.[/red] Yani Mayıs ayının 17 veya 18nci gününe. Katılmak isteyen arkadaşlar, Cumartesi veya Pazar olması, etkinlik yeri ve etkinlik programı hakkında görüşlerini belirtirlerse memnun oluruz. Zira İstanbul buluşmasında tüm SDN ekibinin İstanbul'da olması gibi bir artımız yok bizim, ondan dolayı büyük bir etklinlik planımız yok, biz daha çok doğaçlama etkinleşmeyi tasarlıyoruz. :D Fikri olan varsa söylesin.

Bu arada Troy'u da yüksek ihtimalle gelemeyeceğini bilerek de olsa davet ettim. Kendisiyle geçenlerde bir Adana ziyareti sırasında görüştük ama diğer üyeler de görmek istiyorlar. :P

Buradan bir kez daha dile getiriyorum, gel Troy gel, ılık süt iç, ata bak, topu tut!

orhan_34 dedi ki:
istanbuldan gelmek istesem ne zaman ve ne şekilde gelebilirim açıklarsanız sevinirim.

İstanbulda olup da İstanbul buluşmasına gitmedin mi? Çok şey kaybetmemişsin sayılır, en azından yer olarak, Adana da güzeldir çünkü. :) İstanbul'dan Adana'ya uçakla 69-199 YTL arasında bir ücretle 1,5 saat gibi kısa bir zamanda gelebilirsin. Ne kadar erken alırsan bileti, o kadar ucuz olur. Otobüsle gelmek istersen fiyatlar 50-70 YTL arasında ve yolculuk 12 saat sürüyor. Trenle gelmek istersen fiyatlar 30-80 arasında (yataklı-yemekli oluşuna göre değişken) ve yolculuk yaklaşık 18-22 saat arasında sürebiliyor. Her üç durumda da planını bana bildirirsen seni karşılar gerekirse kalacak yer ayarlayabilirim.

Herkese sevgiler..

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
troy abicim gelirse gelirim :P :) gel troy geel :D

Elmacık tarih ii olmuş gidilirse menderese gidilir :P bende gelmeye çalışcam en azından azıcık uğrarım ???

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Yaw temmuz da yapın bende gelimmm dediydimmm yaaa bensiz buluşma düşünemiyorum :P

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Be5tE dedi ki:

Elmacık tarih ii olmuş gidilirse menderese gidilir :P bende gelmeye çalışcam en azından azıcık uğrarım ???

azıcık uğramak nasıl yaa beste :D part time tanışma merasimimi olur :D

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Beste kırdın bizi. Önce başka başka kızlar gelirse gelirim diyordun, şimdi Troy gelirse gelirim diyorsun. Troy senin bildiğin kızlardan değil. :P

Gelemez diye düşünüyordum ama sanırım güzel bir tesadüf olacak ve kendisi göç yollarının Adana'ya tekabül etmesinden dolayı bir ara gök yüzünde seyredilebilecek.

Şirine, zaten onair kamusal alanda topluma açık yerde buluşalım güvenli olsun, önce tanışalım diyor. :P Yani Temmuz'da yaşıyor olursak ve hala Adana'daysak, tekrar buluşuruz. Böylece zaten tanışmış olacağımız için daha iyi bir buluşma olur.

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
İyi be iyi tamam bi buluşunda sizleri de tanıyalım biz yeterince deşifre olduk :D :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
*SiRiNe* dedi ki:
Yaw temmuz da yapın bende gelimmm dediydimmm yaaa bensiz buluşma düşünemiyorum :P

temmuzda kesin yapalım hakanda gelcek bi günlüğüne yaparız sen takma ;)

dead_ghost dedi ki:
Be5tE dedi ki:

ama napimmmm hakanla msn de konuşmam lazımm (S) (S)

elmacıkkkk :$ :$ :D :P

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Be5tE dedi ki:
*SiRiNe* dedi ki:

temmuzda kesin yapalım hakanda gelcek bi günlüğüne yaparız sen takma ;)

dead_ghost dedi ki:
Be5tE dedi ki:

ama napimmmm hakanla msn de konuşmam lazımm (S) (S)

elmacıkkkk :$ :$ :D :P
ben anlamam yaaa herkes orda olmalı valla oyun bozarım :D

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
eniştenize sölerim ama 2 kız olsa süpper olucak yaa tek başıma :S
2 kız bulun gelim :D