RESMİ AÇIKLAMA! Türk Telekom'dan Yeni ADSL Hızları ve ADSL Fiyatları

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Eskiden 1mbit ve 4GB kotalı vardı. O zamanlar bile hemen doluyordu.
Şimdi 16mbps ve 5GB :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Size bişey söyliyimmi...
Bakın hızlara dikkat ederseniz hep KADAR var mesela 16megabite KADAR 32 megabite KADAR yani bu KADAR kelimesi demek oluyorki o hızların adı var kendi yok belki alırsınız demektir yanii....

FeeLiT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Adil kullanım adı altında belli miktarlarda download sonucu hızın 1 mbps düşürülmesi hiçde adil değil.

ahlatt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ttnetin hızına birilerinin bir şeyler tıkaması lazım...
kotasıza kota koymak aç insanın önünden yemeği çekmekle eş değerdir.

Name

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hızlarımızda aman aman değişme olacağını asla sanmıyorum , yılların ttnet kullanıcısıyım tecrübelerime güvenerek söylüyorum mesela ben asla 16 veya 8 mbit hızı rüyamda görürüm ;) ama parasını ödüyorum ne hikmetse ! ;)

kararda101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
100mbps hız veriyor ama 100gb limit koyuyor saçmalık öteye gitmeyen bir uygulama. benim şu anda hızım 4mbps olduğu halde 100gb den fazla çekim yapıyorum. o hızla 2 günde o kota dolar saçmalık başka bir şey değil.
Ayrıca şu anda 8mbps netlimitsi kullanıyorum benim bölgemde 4mbps den yukarıyı desteklemiyor. farzedelim ben 16 yada 32 mbps ye geçtim peki bnunu nasıl başaracak mevcut sistemde 8mbps hızı veremeyen bu yeni sistemde o hızlara nasıl çıkacak.
yada dalga geçecekler o paketlerden satın alıpta sorun yaşayınca müşteri hizmetlerini aradığımızda işine geliyorsa mı diyecekler. bana aynen böyle dediler işine geliyorsa 8mbps netlimitsizde kalırsın gelmiyorsa üyeliği iptal et. işte telekomun büyük dolandırıcılığı. ben bu göz abartma olayına inanmıyorum.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
zamanında ekonomi için "sayılardan oluşturulmuş bir karmaşadır. aslında temeli çok net olarak ele alındığında ekonomi piyasadaki insanların birbirine olan borcudur" diye bir tanım yapılmıştı. burada da aynısı yapılmış; sayılar sayılar sayılar hep ince kelimelerle bir köşesi kırpılmış sayılar. olduğumuz yerde durmak lazım.
bilgisayarcıların güzel sözü vardır. çalışıyorsa kurcalama :)

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Çok sağlam bir "ŞİKAYET" organizasyonu olmadığı sürece, biz sadece konuşuruz ve yine biz okuyup düşünürüz. Şimdi tekrar düşündüm de, çok iyi düzenlenmiş bir şikayet organizasyonu olsa bile, TTnet tek el de şu an. Birşey değişmez. Başka bir firma bu internet olayını kaliteli sunarsa, o zaman TTnet düzelime gider. Yoksa zor...

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Yalın ADSL i haber yapmadınız mı?Yoksa ben mi kaçırdım ? Yalın ADSL sonuçlandı artık verilebiliyor.
Fiyat mı ? 15TL Telefon alsak daha iyi.Kampanya ya katılmasan 14 lira geliyor...

Hocam bu tarifelere geçerken TTnet en az 1 hafta göçer.Sen rahatına bakarsın.Ayrıca Uydunet de yakında böyle bir yükseltme yapacak.Bu zibidileri bekliyordu...
Olacak tabiki...

Edit : Fiyat listesi
0313EDE51913988CB1_b.jpg

0213EDCE2013988CB0_b.jpg

0113EDB71713988CAF_b.jpg

00113EDA09A13988CAE_b.jpg

tam limitsiz göremiyorm

ilahiyatci

Doçent
Reaksiyon puanı
10
kaşla göz arasında kazığı s.ktular yani anlayacağınız. hadi ben 16 mb'e kadar - tt'nin kendini firavun yerine koyup sorgulanamayacağının garantiye alınımı yasası olarak görüyorum ben bu ifadeyi bu yüzden fitil oluyorum. - internet aldım. hızım da 2 mb. kim benim 14 mb'min hesabını soracak bu firavun kılıklı heriflerden kimse. yazıklar olsun ttnet.

cbuddy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ACAİP HEYECANLANDIM. Daha 1MB hızı bile adam gibi veremeyen, ADİL kullanım adı altında LİMİTSİZ olan tarifeleri bile limitlendiren bir KURUM'dan başka birşey beklenemez. O hızları inanın RÜYANIZDA görürsünüz. Ya da ya sabah erken saatlerde, ya da gece 3'den sonra BELKİ??? TTNET'in daha doğrusu Türkiye'Nin yurt dışı çıkışları o kadar yetersiz ki?? Bir de kendi adamlarına açık hat verdikleri için ADSL kullanıcıları sürünmek zorunda.
Hem fiyat olarak KORKUNÇ yüksek, hemde ADİL KULLANIM adı altında DÜNYA'da nerede ise hiçbiryerde kullanılmayan bir tarife getirdiler..Artık 1MB demiyorlar dikkat ederseniz. 1MB'e kadar oldu adı. LİMİTSİZİN..Limitsiz diye bir şey de kalmadı. Limitsizin kelime karşılığını da unuttular ve bizi yavaş yavaş alıştırıyorlar limitliye (ki böyle bir olay dünyada yok LİMİTLİ İNTERNET??) ADİL KULLANIM diye birşey icat ettiler.Kafalarına göre bir limit belirleyip, kullanıcıları sınırlandırıyorlar. AMA ADI LİMİTSİZ...Ya Türkçe bilmiyorlar (ki bilmiyorlardır yabancı şirket ne de olsa) ya da bizim ile alay ediyorlar..Biz de KURBANLIK KUZU gibi kabul ediyoruz. Tabii başka çare yok çünkü. Maalesef biz sustukça, biz kullandıkça, bu adamlar bizi daha da çok sömürecek.Ne kadar geri gittiğimizi şimdi size anlatayım;
İlk internet çıktığında,kablolu internet vardı ve hız 256MB idi. Almanya daha DIALUP kullanıyordu. Sonra Hükümet değişti. Şu andaki başbakanımız geldi. Telekom'u sattı. Satıncaya kadar da bir yatırım bile yapmadı. Sonra sattı.
Şimdi Almanya'da hız 25MB (hemde de her zaman sabit stabil 25MB yani gerçek hızı 25MB, bizimkilierin dediği gibi 25MB'e kadar değil) LİMİTSİZ (gerçek manada-ADİL KULLANIM filan diye birşey bilmiyorlar) fiyat 39€. Ama bu fiyata telefon konuşmaları dahil.Eğer isterseniz tabii. Daha düşük fiyatlı 5MB'den başlayan tarifeler de var.Mesela 5MB 19€.telefon konuşmaları dahil. Yani ülke içinde neresi ile konuşursan (VOIP) bedava....Yani aylık telefon ve ADSL maliyetiniz en az 19€. Nasıl kazıklandığımızı anlayın. Amerika ve İngiltere'yi söylemeyeceğim bile, hele Japonya'yı hiç.(Japonya'da hız 100MB EVET 100MB ve komik bir para ve gerçek 100MB)

Tarifler mi NASIL OLMUŞ?? tam bizi kazıklamak için hazırlanmış, ZAVALLI, talihsiz tarifeler.Bence ilk önce (keşki olabilse) en az 1-2 milyon kişi aynı anda ADSL'i iptal ettirebilse...bakın o zaman ne adil kullanım, ne KADAR laf oyunu kalır. Ama bizde birlik beraberlik yok ki?? BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN.

YAŞASIN....biz bu kafa ile daha çooookkk kazıklanırız...Durmayacaklar da...daha adil kullanımdan sonra limitli tarifeleri sabit hale getirip, limitsizleri tamamen kaldıracaklar. Yavaş yavaş yapıyorlarda. Limitsiz tarife kullananların ise belli bir kullanım süresinden sonra kafalarına göre hızlarını 1/3, 1/4 oranında sorgusuz sualsiz indiriyorlar. Ben deli olmuştum. Sonra baktım ki telekom hızımı ayarlamış. DÜŞÜRÜYOR. (ADSL 1MB limitsiz kullanırken)Şikayet ettim, log'lar alıp gönderdim. En sonunda 12 ay anlaşmam olmasına rağmen iptal ettirdim.Ettiremedim de..Bana borç çıkardılar. bende bana hizmet veremiyorsunuz diyip ödemedim. İptal de etmediler.Ben dilekçeyi verdim. Ama hizmet veremediklerini kabul etmediler. Benden anlaşmanın kalan parasını istediler. Bende ödemedim. Şimdi MAHKEMEDE. Son celsede. Beni haklı buldular. Hatta tazminat davası açma hakkım doğdu bana verdikleri zarardan dolayı.Şimdi de temyize gidiyor ttnet'İn avukatları.Ama sonuç değişmeyecektir. Mahkeme kararına göre, 12 ay boyunca ödediğim bütün ücretlerin iadesine karar verildi. Mağdur olmamdan ve tıkır tıkır ispat edebilememden dolayı. Ama bunu kaç kişi yapabilir? Kaç kişi benim gibi bilgisayar mühendisi? kaç kişi ttnet'i log'layabilir?? log'ları alabilir???hemde hiçbir itiraza imkan vermeyen şekilde.

Şimdi doğal olarak kablo internet kullanıyorum. ADSL mi?? TTNET mi?? TARİFLER mi?? Allah sizleri de kurtarsın demekten başka diyecek bir lafım yok.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
1 mbit ile aylık 30 gb'ı rahat buluyorum bu durumda 60 liralık 100 mbit'i alıp hiç download yapmamam gerekli.

acaba 1mbit sınırsızı neye çevirecekler ?

cbuddy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Size bişey söyliyimmi...
Bakın hızlara dikkat ederseniz hep KADAR var mesela 16megabite KADAR 32 megabite KADAR yani bu KADAR kelimesi demek oluyorki o hızların adı var kendi yok belki alırsınız demektir yanii....
Rica ederim arkadaşım, ADİL KULLANIM diyorlar işte...daha ne??? ADI VAR...YETMEZ mi?? adı üzerinde ADİL KULLANIM....(ama kime göre adil bak o tartışılır)
Siz hiç bu hızları ve lafları koyan ADAMLAR ile karşılaştınız mı?? konuşabildiniz mi? Onlar dünya'nın tepesinde oturup sadece bu tip oyunlar ile uğraşıyorlar. ASLA ULAŞAMAZSINIZ ve asla KONUŞAMAZSINIZ bile. Onlar HALKTAN DEĞİL. Onların 12 parmakları, 3 gözleri ve 5 ayakları var. Bilmiyorsunuz...Ben biliyorum...Avukatları ile çoook karşılaştık..daha da karşılacağız gibi.

---------- Post added at 09:37 ---------- Previous post was at 09:34 ----------

Hızlarımızda aman aman değişme olacağını asla sanmıyorum , yılların ttnet kullanıcısıyım tecrübelerime güvenerek söylüyorum mesela ben asla 16 veya 8 mbit hızı rüyamda görürüm ;) ama parasını ödüyorum ne hikmetse ! ;)

Valla arkadaşım ÖDEME..ben DAVA açtım ve şu anda temziye gitti TTNET'in avukatları. Hemde 12 ay sözleşmeli almıştım bir zamanlar. Ama şimdi 12 ayın parasını da bana geri ödeyecekler. Benim gibi 50-60bin kullanıcı olsa dava açsa, bak nasıl herşey düzelir. Ama biz millet olarak artık sırtımıza vurulup, lokmamızın alınmasına o kadar alışmışız ki?? bu normal geliyor...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
az önce smile'a mail attım 1mbit sınırsız ne olacak diye 3 dk içinde telefonla aradılar. henüz türk telekom onlara bir şey söylememiş değişiklikler hakkında. 1 ocağa nasıl yetiştirecekler merak ettim.

cbuddy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok sağlam bir "ŞİKAYET" organizasyonu olmadığı sürece, biz sadece konuşuruz ve yine biz okuyup düşünürüz. Şimdi tekrar düşündüm de, çok iyi düzenlenmiş bir şikayet organizasyonu olsa bile, TTnet tek el de şu an. Birşey değişmez. Başka bir firma bu internet olayını kaliteli sunarsa, o zaman TTnet düzelime gider. Yoksa zor...

Yani kısaca Böyle gelir, böyle gider...ŞİKAYET etmiyoruz ki? sadece aramızda birbirimiz ile konuşup, birbirimizi şikayet ediyoruz. ŞİKAYETİ olan adam, benim gibi gidip mahkeme açar. ŞİKAYET böyle olur. Yoksa ttnet size şikayetleriniz için özel bir yer mi açacak? kendileri ne yaptıklarını bilmiyorlar mı?? çalışanlar bilmiyor mu neler olduğunu??

---------- Post added at 09:44 ---------- Previous post was at 09:39 ----------

1 mbit ile aylık 30 gb'ı rahat buluyorum bu durumda 60 liralık 100 mbit'i alıp hiç download yapmamam gerekli.

acaba 1mbit sınırsızı neye çevirecekler ?

1MB hız alabiliyor musun?? merak ettim de?? Ben sadece o hızı günde 1-2 kere görüyordum. gerisi 25kb/s ile 75kb/s arası değişiyordu ki santral hemen yan sokağımda idi.Yani mesafe sorunum da yoktu?? kaç tane ELEMAN gelip baktı.Ama gelenlerin bilgisi var mı diye sorsana? Ne biliyorlar diye? tek bildikleri nerede ise heryerde aynı hız şikayeti olduğu..
İNSANLAR HAKEDİLDİKLERİ ŞEKİLDE YÖNETİLİRLERMİŞ. (çin atasözü bu arada ve bence çok doğru) Biz bu kafada devam ettikçe hergeçen gün daha kötü olacaktır.İnanın...

ozturkselcuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
16 MB'e kadar 5GB kotalı pakette 33TL diyor. Kota aşımı halinde gelebilecek en yüksek fatura nedir bilen var mı? 60-70 lirayı geçmiyorsa, kotasına falan bakmadan alınabilir aslında.

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
ACAİP HEYECANLANDIM. Daha 1MB hızı bile adam gibi veremeyen, ADİL kullanım adı altında LİMİTSİZ olan tarifeleri bile limitlendiren bir KURUM'dan başka birşey beklenemez. O hızları inanın RÜYANIZDA görürsünüz. Ya da ya sabah erken saatlerde, ya da gece 3'den sonra BELKİ??? TTNET'in daha doğrusu Türkiye'Nin yurt dışı çıkışları o kadar yetersiz ki?? Bir de kendi adamlarına açık hat verdikleri için ADSL kullanıcıları sürünmek zorunda.
Hem fiyat olarak KORKUNÇ yüksek, hemde ADİL KULLANIM adı altında DÜNYA'da nerede ise hiçbiryerde kullanılmayan bir tarife getirdiler..Artık 1MB demiyorlar dikkat ederseniz. 1MB'e kadar oldu adı. LİMİTSİZİN..Limitsiz diye bir şey de kalmadı. Limitsizin kelime karşılığını da unuttular ve bizi yavaş yavaş alıştırıyorlar limitliye (ki böyle bir olay dünyada yok LİMİTLİ İNTERNET??) ADİL KULLANIM diye birşey icat ettiler.Kafalarına göre bir limit belirleyip, kullanıcıları sınırlandırıyorlar. AMA ADI LİMİTSİZ...Ya Türkçe bilmiyorlar (ki bilmiyorlardır yabancı şirket ne de olsa) ya da bizim ile alay ediyorlar..Biz de KURBANLIK KUZU gibi kabul ediyoruz. Tabii başka çare yok çünkü. Maalesef biz sustukça, biz kullandıkça, bu adamlar bizi daha da çok sömürecek.Ne kadar geri gittiğimizi şimdi size anlatayım;
İlk internet çıktığında,kablolu internet vardı ve hız 256MB idi. Almanya daha DIALUP kullanıyordu. Sonra Hükümet değişti. Şu andaki başbakanımız geldi. Telekom'u sattı. Satıncaya kadar da bir yatırım bile yapmadı. Sonra sattı.
Şimdi Almanya'da hız 25MB (hemde de her zaman sabit stabil 25MB yani gerçek hızı 25MB, bizimkilierin dediği gibi 25MB'e kadar değil) LİMİTSİZ (gerçek manada-ADİL KULLANIM filan diye birşey bilmiyorlar) fiyat 39€. Ama bu fiyata telefon konuşmaları dahil.Eğer isterseniz tabii. Daha düşük fiyatlı 5MB'den başlayan tarifeler de var.Mesela 5MB 19€.telefon konuşmaları dahil. Yani ülke içinde neresi ile konuşursan (VOIP) bedava....Yani aylık telefon ve ADSL maliyetiniz en az 19€. Nasıl kazıklandığımızı anlayın. Amerika ve İngiltere'yi söylemeyeceğim bile, hele Japonya'yı hiç.(Japonya'da hız 100MB EVET 100MB ve komik bir para ve gerçek 100MB)

Tarifler mi NASIL OLMUŞ?? tam bizi kazıklamak için hazırlanmış, ZAVALLI, talihsiz tarifeler.Bence ilk önce (keşki olabilse) en az 1-2 milyon kişi aynı anda ADSL'i iptal ettirebilse...bakın o zaman ne adil kullanım, ne KADAR laf oyunu kalır. Ama bizde birlik beraberlik yok ki?? BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN.

YAŞASIN....biz bu kafa ile daha çooookkk kazıklanırız...Durmayacaklar da...daha adil kullanımdan sonra limitli tarifeleri sabit hale getirip, limitsizleri tamamen kaldıracaklar. Yavaş yavaş yapıyorlarda. Limitsiz tarife kullananların ise belli bir kullanım süresinden sonra kafalarına göre hızlarını 1/3, 1/4 oranında sorgusuz sualsiz indiriyorlar. Ben deli olmuştum. Sonra baktım ki telekom hızımı ayarlamış. DÜŞÜRÜYOR. (ADSL 1MB limitsiz kullanırken)Şikayet ettim, log'lar alıp gönderdim. En sonunda 12 ay anlaşmam olmasına rağmen iptal ettirdim.Ettiremedim de..Bana borç çıkardılar. bende bana hizmet veremiyorsunuz diyip ödemedim. İptal de etmediler.Ben dilekçeyi verdim. Ama hizmet veremediklerini kabul etmediler. Benden anlaşmanın kalan parasını istediler. Bende ödemedim. Şimdi MAHKEMEDE. Son celsede. Beni haklı buldular. Hatta tazminat davası açma hakkım doğdu bana verdikleri zarardan dolayı.Şimdi de temyize gidiyor ttnet'İn avukatları.Ama sonuç değişmeyecektir. Mahkeme kararına göre, 12 ay boyunca ödediğim bütün ücretlerin iadesine karar verildi. Mağdur olmamdan ve tıkır tıkır ispat edebilememden dolayı. Ama bunu kaç kişi yapabilir? Kaç kişi benim gibi bilgisayar mühendisi? kaç kişi ttnet'i log'layabilir?? log'ları alabilir???hemde hiçbir itiraza imkan vermeyen şekilde.

Şimdi doğal olarak kablo internet kullanıyorum. ADSL mi?? TTNET mi?? TARİFLER mi?? Allah sizleri de kurtarsın demekten başka diyecek bir lafım yok.

Yazını uzun ve sıkılmadan hepsini okudum gerçekten haklısın birlik ve beraber olmak zorundayız. 100 mbit 100 gb tarife nasıl 99 tl olur yahu sen 100 de ona yazıklar olsun

paradox666

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya arkadaşlar merak ettiğim bi nokta var internet kafe açacak arkadaşlar acaba ne yapacak.. kota yetmez

MeOMaN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar biraz önce smile le baktım eski tarifeler duruyor acaba onlarda bu şekilde birşeyler yaparlarmı ?

Çünki bana 8 ze kadar dicek 5 vercek sonra zırt bırt kopcak yaşadığım sıkıntılar

EE hemde kotalı sonra 1 mg oda 1 mb bile olmayabilir bunu kaldıramam

Smile limtsiz paketlerine direk geçeceğim eğer böyle olursa

TTnet artık iyice cıvıttı

Kaybedeceği müşterini hesabını da yapmalı

Kaldıkı bu konuyu yakından izlediklerini bilgilerin şikayeterin onlara iletildiğinide düşünüyorum

Bence şikayet için birşeyler yapılmalı.

---------- Post added at 11:09 ---------- Previous post was at 11:05 ----------

Bu arada umarım yakın bir zaman içinde uydu net bizlerede hizmet vermeye başlar bakın tarifelere

tarifeler0208.png

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
VDSL2 100 Mbps'ye kadar 20 GB bu kampanya saçma 100 Mbps hızım olcak 20 gb kota yetmez :D 8 mbps ye kadar hızla atlık kotam 70 - 80 gb zaten :)

mgsmus

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Eski tarifeleri kullananlar ne olacak? Ben 512 kullanıyordum, hız artışıyla 2mbit olmuştu zamanında, sınırsız. Benim tarife aynen devam mı yoksa 512 den 2 ye çıktığı gibi bir artış olacak mı?

Ben de zorla kazığı yiyecek miyim?
Ben de zorla sınırlandırılacak mıyım?
Ben de zorla 8mbit kullanan arkadaşlarını sıkıntılarını yaşayacak mıyım?

ozgurfeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim bu tarifelerden anladığım, adil kullanım bahanesi altında herkesin bağlantılarını öyle yada böyle 1 Megabite düşürülmüş ve TTNET'in kaldırmayan altyapısına çözüm bulunmuştur. Herkese iyi kazıklanmalar...

hope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
16 MB'e kadar 5GB kotalı pakette 33TL diyor. Kota aşımı halinde gelebilecek en yüksek fatura nedir bilen var mı? 60-70 lirayı geçmiyorsa, kotasına falan bakmadan alınabilir aslında.

Eski sistem gibi olursa, 59x1,25=73,75 TL gelir en fazla. Ayrıca 50 GB'ı geçerseniz, hızınız yine 1 Mb'e düşer.

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
60-70 tl yi gözden çıkarıyorsan 5gb kota ile ne uğraşıyorsun,adsl2+ limitsiz(50 gb ten sonra hız 1 mb te düşer) 59 tl diyor,bu daha mantıklı değil mi?
Eski sistem gibi olursa, 59x1,25=73,75 TL gelir en fazla. Ayrıca 50 GB'ı geçerseniz, hızınız yine 1 Mb'e düşer.
arkadaşın dediği 5gb limitli abonelik,eğer limitli abonelikte kotayı aşarsanız fazladan para ödersiniz,hız sabittir. hız düşmesi sadece limitsiz aboneliklerde adil kullanım limiti aşıldığında yapılır.

hope

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın dediği 5gb limitli abonelik,eğer limitli abonelikte kotayı aşarsanız fazladan para ödersiniz,hız sabittir. hız düşmesi sadece limitsiz aboneliklerde adil kullanım limiti aşıldığında yapılır.
Yanılıyorsunuz, çünkü şuan 8 Mbps'ye kadar 4 ve 6 GB kotalı paketlerde bile, 15 GB'ı aşınca hız 512 Kb'e düşüyor.

Tüm NET Paketler için adil kullanım uygulanmaktadır. Aylık download (indirme) miktarı 15 GB'yi aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 512 Kbps olarak uygulanacaktır.. Detaylı bilgi için tıklayın.

http://www.ttnet.com.tr/web/230-1156-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_adsl/nedir_