RESMİ AÇIKLAMA! Türk Telekom'dan Yeni ADSL Hızları ve ADSL Fiyatları

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Oh bea 16 Mbit e geçebilirim. Şimdi bunlar resmi fiyatlar mı ? Bir numara olmaz demi ?

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Ya ben şimdi anlamadım. 1 mbit olmayacak mı artık?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Galina şu anki 1mbit sınırsız tarifesinden bahsediyor.

die4win

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi benim anlamadığım ben 1mbit Sınırsız kullanıyorum.Sınırsız tarifeler kalkıyor diyor Aylık 45 tl veriyorum bunlar ne olacak bu tarifeler bunlarla ilgili bir değişiklik yokmu anlayamadım baktım baktım bulamadım :F

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar habere de yazımış, bu paketler yeni yılda abone olacaklar için geçerli. Yani mesela ben de 8mbit sınırsız kullanıyorum 99tl. normalde orda böyle bir paket görünmüyor ve yeni yılda satışı yapılmayacak; ancak eski kullanıcılar aynen devam edecek. Sınırsızların kalkması çok çok iğrenç olmuş!!!

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Eski tarifeleri arıcaz galiba :)

hellbutcher000

Asistan
Reaksiyon puanı
1
8mbit 15 gb dan sonra 1 mbit olan tarıfedeyim aylık 49 ödüyorum e yılbaşından sonra kaç olacak o yazmıyor ? :) bu arada 25 gb olması süper olmş fiyatı nekadar acaba?

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
8 mbit 25 gb kota (adil kullanım zımbırtısı) nın fiyatı ne olacak.Sınırsız 1 mbit kullanıyorum 45 lira olan.Eğer hız 1 mbite düşecekse fiyat fark etmeyecekse geçebilirim?Bilgisi olan var mı?

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
4mbit gercek limitsizim tarife mi zorla degistirecekler mi? Birde gercek limitsiz olayi kalmaz ise aninda birakirim ttnet i isim olmaz. 100mbit internet veriyor 100gb kota veriyor ne anladim bundan. Benim 4mbit ile zaten 150gb altina inmiyor aylik kullanimim

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
bunlara kdv-ötv dahil mi??
pis.png
pis.png

polat1329

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi aranızda en şanslı benim herhalde :D ben 8mb netlimitsiz var 15 gb adil kullanım noktası var ve şunları söyleyem rapid hotfile gibi yerler hariç indirme hızım her zaman 890 900 arası gayet iyi 15 gbi yüz kere geçtiğim haldede hiç bir zaman hız düşmedi. Bir tek benmi seviyorum TTneti :D

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Şimdi aranızda en şanslı benim herhalde :D ben 8mb netlimitsiz var 15 gb adil kullanım noktası var ve şunları söyleyem rapid hotfile gibi yerler hariç indirme hızım her zaman 890 900 arası gayet iyi 15 gbi yüz kere geçtiğim haldede hiç bir zaman hız düşmedi. Bir tek benmi seviyorum TTneti :D
Yeni abone misin? :)

osmaniyeweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
demekki boşuna telefon açıp tarifeni değiştir demiyorlarmış 1 mbit kalmayacak artık başka ne beklenirki telekomdan

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
net bugün aşırı derece yavaştı bu ne böyle ya . İstanbul / Bahçelievlerde oturuyorum bide .

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
türk telekom'dan bazı yetkililer şunu diyor; "kötüye kullanan" var. ben de nasıl oluyor dedim. adamın sınırsız interneti var hep download yapıyor dediler. yeni yılda bu adamları engelleyeceğiz ve kotalı tarifelere yönlendireceğiz dediler. o nedenle sınırsız kullanımlar olmayacak dedi.

mjsamet

Asistan
Reaksiyon puanı
1
türk telekom'dan bazı yetkililer şunu diyor; "kötüye kullanan" var. ben de nasıl oluyor dedim. adamın sınırsız interneti var hep download yapıyor dediler. yeni yılda bu adamları engelleyeceğiz ve kotalı tarifelere yönlendireceğiz dediler. o nedenle sınırsız kullanımlar olmayacak dedi.

ben download yapamayacak isem internet kullanmanın ne anlamı var ki? Bence saçma bir düşünce olmuş....

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kötüye kullanım olayini pek anlamadim, simdi adi üstünde sinirsiz net alicam ve bunuda dünya ortalamasinin cok cok altinda bir hıza ve dünya ortalamasının cok cok üstünde fiyata alicam üstelik .. ee nabalım indirmeyelimmi isteyen istedigi kadar download yapar isin aci yani bunu söyleyen üst düzey yetkili! of of insanı ülkesinden sogutuyolar yemin ederim, ülkenin interneti kimlerin elinde cok aciklayici olmus tesekkürler..

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39

Biraz fazla abartyorlar sanki.