Ozgurky
Profesör
- Katılım
- 26 Nisan 2009
- Mesajlar
- 2,698
- Reaksiyon puanı
- 14
- Puanları
- 218
1 Mbps limitsiz var 49 liraya çıkıyormuş o da yuh ya. NETLİMİTSİZ'e mi geçsek ne yapsak 25 gB olmuş adil kullanım.
Santrale yakın olanlar son hız download yapsın o hız bize ulaşmadan düşmeye başlasın sizde bende aynı parayı vereyim ama siz daha hızlı kullanın.İyiymiş yav
TTnet in sitesinde de aynen böyle yazıyor.Hani nerde 50 mbit 100 mbit.Ayrıca değişen tek şey fiyatlara zam gelmiş1 Ocak 2011 tarihinden itibaren geçerli, TTNET ADSL ve VDSL2 paketlerindeki düzenlemeler
![]()
Sayın troy beyfendi.Hani nerde yeni tarifeler hani nerde indirimler.Hani 5 yıllık yayın hayatınızda bütün duyumlarınız doğru çıkmıştı.TTnet size bunları söyletip bizi kandırmak için para mı verdi.Katıldığınız toplantıda bunların hiçbiri söylenmedi mi?
TTNET Yeni Zammmı 1 Ocak 2011 den sonra yürürlüğr girecek hadi hayırlı olsun.
http://www.ttnet.com.tr/2011-bireysel-paket-duzenlemeleri
Benim soruma da cevap verseniz?Burada 8 megabit sınırsız internet sunulmuş. Fiyat da 10 TL artmış sanırım. Eski fiyat 99 TL idi. Yeni fiyat 109 TL olmuş.
Türk Telekom, "ISP'ler kendileri bu seçeneği farklı fiyatlarla dahil edebilirler" demişti.
TTnet in sitesinde de aynen böyle yazıyor.Hani nerde 50 mbit 100 mbit.Ayrıca değişen tek şey fiyatlara zam gelmiş
Önümüzdeki kampanyanın akibeti belli oldu.Allahim yarabim soyliyecek bir sey bulamiyorum artik bunlara 8 mbits limitsiz kullaniyorum 99 TL idi onada Ocak 2011 den itibaren zam geliyomus 109 TL oluyomus bunlar nedir abicim alikesen baskoparan midir nedir ? Turkiye bir hukuk devleti diyoruz diyoruz adamlarin onune hic bir kurum hic bir yargi organi gecemiyor nasil bir ulke olduk biz boyle! Millet olarak bize cok sey dusuyor ancak ne yazikki biz zamanin gencleri TEMBELİZ!
zamanla güncelliyorlar, türk telekom yalan söyleyecek değil ya![]()
>>8 mps 25gb lık olanın fiyatı verilmemiş bilen varmı fiyatını??