markette ihtiyaç duyacağın herşey var. bende lumia 925 kullanıyorum
market eskiye oranla iyi ama ben discovery elite derimBu iki telefon arasında kaldım ama Lumia biraz daha hoşuma gitti Wp işletim sistemi nedeniyle ancak market konusunda sıkıntılar varmış telefonu almaktan vazgeçircek kadar kötü mü marketi?
Discovery Elite sakın ve sakın alma bende var telefonu alalı 3-4 ay anca oluyor cebimde çatladı telefon üstelik cebimde bişe olmamasına rağmen ucuz diye almayın general mobileyi aldırtmayın üstelik yazılımı berbat para biriktirip seneye WP ya da iOSlu telefon alacam Lumia 1320 alabilirsin iyi bir tercihtirBu iki telefon arasında kaldım ama Lumia biraz daha hoşuma gitti Wp işletim sistemi nedeniyle ancak market konusunda sıkıntılar varmış telefonu almaktan vazgeçircek kadar kötü mü marketi?
bir wp kullanıcısı olarak sana sormak istiyorum sence market kullanışsız mı?KEsinlikle wp almasın bnce bnde android komşumuzda vardı wp bnde ara sıra donma oluyor onda sıkıntı yok sıfr donma kasma
dostum androidi tabiri caizse pok götürüyor çok saçma salak uygulamalar var ben para biriktirip iosa geçecem sırf bu nedenden ve androidin şişmesi yüzünden elite kullanıcısıyım oyun performansı harika fakat yazılım geride kalıyor gerçekten berbat üstelik telefonun malzemesi de berbat benim ekran çatladı iyi düşün derim ben olsam senin yerinde illa android istiyorsan LG G2 bak derim ama android dediğim gibi stabil bir işletim sistemi değil çabuk şişiyor WP ve iOS stabil 512 mb ramde bile akıcı çalışabiliyor lakin 512lik android çok kasma yapar çok takılma yaşar yani diyeceğim o ki işletim sistemi de önemli faktör telefon alırken..bir wp kullanıcısı olarak sana sormak istiyorum sence market kullanışsız mı?
Ben zaten androidten Vazgeçtim artık şu an lumia 1520 ile 930 arasında kaldım bu iki telefon arasında bi önerin var mı?dostum androidi tabiri caizse pok götürüyor çok saçma salak uygulamalar var ben para biriktirip iosa geçecem sırf bu nedenden ve androidin şişmesi yüzünden elite kullanıcısıyım oyun performansı harika fakat yazılım geride kalıyor gerçekten berbat üstelik telefonun malzemesi de berbat benim ekran çatladı iyi düşün derim ben olsam senin yerinde illa android istiyorsan LG G2 bak derim ama android dediğim gibi stabil bir işletim sistemi değil çabuk şişiyor WP ve iOS stabil 512 mb ramde bile akıcı çalışabiliyor lakin 512lik android çok kasma yapar çok takılma yaşar yani diyeceğim o ki işletim sistemi de önemli faktör telefon alırken..
Lumia 930 gerçekten harika olmuş Eğer büyük ekran seviyorsan 1520'yi normal orta boyut ekran seviyorsan 930 öneririm şahsen ben olsaydım 930 alırdım çünkü 1520 cebime zor sığardı ya da ekran büyüklüğünden telefon zarar görmeye meyillidir daha çabuk çizilir çatlar bu yüzden iki telefon arasında fazla donanım farkı yok sanırsam http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Nokia-Lumia-1520-vs-Nokia-Lumia-930Ben zaten androidten Vazgeçtim artık şu an lumia 1520 ile 930 arasında kaldım bu iki telefon arasında bi önerin var mı?