Nokia Lumia 1320 vs GM Discovery Elite

AssasBerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu iki telefon arasında kaldım ama Lumia biraz daha hoşuma gitti Wp işletim sistemi nedeniyle ancak market konusunda sıkıntılar varmış telefonu almaktan vazgeçircek kadar kötü mü marketi?

hisbilisim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lumia 820 kullanıyorum 20 gün dür telefonu hiç kapatmamışım yani ne kilitlenme ne de donma olmuyor windowsphone da sana lazım olan elzem uygulamaların varsa bilmem ama ihtiyacın olacak her şey var markette

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
markette ihtiyaç duyacağın herşey var. bende lumia 925 kullanıyorum

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Bu iki telefon arasında kaldım ama Lumia biraz daha hoşuma gitti Wp işletim sistemi nedeniyle ancak market konusunda sıkıntılar varmış telefonu almaktan vazgeçircek kadar kötü mü marketi?
market eskiye oranla iyi ama ben discovery elite derim

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Discovery Elite sakın ve sakın alma bende var telefonu alalı 3-4 ay anca oluyor cebimde çatladı telefon üstelik cebimde bişe olmamasına rağmen ucuz diye almayın general mobileyi aldırtmayın üstelik yazılımı berbat para biriktirip seneye WP ya da iOSlu telefon alacam Lumia 1320 alabilirsin iyi bir tercihtir

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
KEsinlikle wp almasın bnce bnde android komşumuzda vardı wp bnde ara sıra donma oluyor onda sıkıntı yok sıfr donma kasma

AssasBerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KEsinlikle wp almasın bnce bnde android komşumuzda vardı wp bnde ara sıra donma oluyor onda sıkıntı yok sıfr donma kasma
bir wp kullanıcısı olarak sana sormak istiyorum sence market kullanışsız mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
WP gibi tırt os kesinlikle uzak durulmalı GMDE o kadarda ideal değil...

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
bir wp kullanıcısı olarak sana sormak istiyorum sence market kullanışsız mı?
dostum androidi tabiri caizse pok götürüyor çok saçma salak uygulamalar var ben para biriktirip iosa geçecem sırf bu nedenden ve androidin şişmesi yüzünden elite kullanıcısıyım oyun performansı harika fakat yazılım geride kalıyor gerçekten berbat üstelik telefonun malzemesi de berbat benim ekran çatladı iyi düşün derim ben olsam senin yerinde illa android istiyorsan LG G2 bak derim ama android dediğim gibi stabil bir işletim sistemi değil çabuk şişiyor WP ve iOS stabil 512 mb ramde bile akıcı çalışabiliyor lakin 512lik android çok kasma yapar çok takılma yaşar yani diyeceğim o ki işletim sistemi de önemli faktör telefon alırken..

AssasBerk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum androidi tabiri caizse pok götürüyor çok saçma salak uygulamalar var ben para biriktirip iosa geçecem sırf bu nedenden ve androidin şişmesi yüzünden elite kullanıcısıyım oyun performansı harika fakat yazılım geride kalıyor gerçekten berbat üstelik telefonun malzemesi de berbat benim ekran çatladı iyi düşün derim ben olsam senin yerinde illa android istiyorsan LG G2 bak derim ama android dediğim gibi stabil bir işletim sistemi değil çabuk şişiyor WP ve iOS stabil 512 mb ramde bile akıcı çalışabiliyor lakin 512lik android çok kasma yapar çok takılma yaşar yani diyeceğim o ki işletim sistemi de önemli faktör telefon alırken..
Ben zaten androidten Vazgeçtim artık şu an lumia 1520 ile 930 arasında kaldım bu iki telefon arasında bi önerin var mı?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Ben zaten androidten Vazgeçtim artık şu an lumia 1520 ile 930 arasında kaldım bu iki telefon arasında bi önerin var mı?
Lumia 930 gerçekten harika olmuş Eğer büyük ekran seviyorsan 1520'yi normal orta boyut ekran seviyorsan 930 öneririm şahsen ben olsaydım 930 alırdım çünkü 1520 cebime zor sığardı ya da ekran büyüklüğünden telefon zarar görmeye meyillidir daha çabuk çizilir çatlar bu yüzden iki telefon arasında fazla donanım farkı yok sanırsam http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Nokia-Lumia-1520-vs-Nokia-Lumia-930

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Eğer android cephesine Dönersen Discovery fiyatına Teknosa'da Asus Zenfone 5 var. 2 GB Ram'i var. Yani 1200 lira bandında ki cihazlarla eşit durumda sanırım ama fiyatı 700 TL :)

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
nokia lumia 1320 almanız daha iyidir. Daha stabil daha güvenli windowsphone.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nokıa lumıa 1320 kullanıyorum telefonun ekranı beyaz oldu kapatamıyorum ne yapmam gerekıyo acılll,