LG G2 Optimus G3 [V1.4.1 Çıktı]!

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
'Sorunu nasıl çözdüğünüzü yazarsanız aynı sorunla karşılaşanlar için faydalı olur' diye düşünüyorum.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Aynı sorunla karşılaşan beni bulsun hallederiz çözüm baya uzun o gece önder kardesimin sorunu için baya uğraştık

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Yorumlar iyi xda da 39000 skor almis bencmarkt da biri

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Ben aksam yuklerim belki (tam telefonu sififlayip orjinale donuyorum rom yuklemicem diyorum en cok kullandigim romun guncellemesi cikiyor)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam bendeki quickwindow case yi bu romda denesem nolur çok mrk ediyomda ona göre yüklicem yani kılıfın kare ekranına g3 ün yuvarlak quickcircle ekranımı gelir ?

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Dün yükledim. quickwindow gayet uyumlu çalışıyor. antutu yaptım hemen cihaz 37000 puan aldı. ben gayet akıcı, stabil ve kullanışlı buldum. ayrıca Runtime 'ı ART yaptım. dalvikte 36000 almıştı cihaz ART de 37000 aldı. ama bence antutu henüz ART ye uyumlu değil. [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] konuyu güncellerse fena olmaz.

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
akıllı kılıfla kullanabilirmiyiz yani ? ve buna göre akıllı kılıf alsak ne g3 kılıfı oluyor nede g2 kılıfı oluyor...

g2 cihaza göre g3 kılıfı varmı acaba ?

ayrıca

neleri gelmiş neleri gitmiş eksikleriyle artıları neler başka yönlerindende bakabilirmisiniz rica etsem ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba forumda 2saat gezindim ama hiç bir şekilde sorunuma çözüm bulamadım telefonum lg g2 root lu ve optimus g3 1.1 yüklüydü. optümus 1.3.2 ye geceyim dedim rom u indirdim cihaza attım yedek almadım direk wipe dedim advantc wipe dedim herseyi sildim install e geldiğimde rom dosyasını bulamadım bu şekilde kaldı cihaz suan lg logosu ekranda hiç bir işlem yapamıyorum lütfen yardım eder misiniz?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
arkadaşlar merhaba forumda 2saat gezindim ama hiç bir şekilde sorunuma çözüm bulamadım telefonum lg g2 root lu ve optimus g3 1.1 yüklüydü. optümus 1.3.2 ye geceyim dedim rom u indirdim cihaza attım yedek almadım direk wipe dedim advantc wipe dedim herseyi sildim install e geldiğimde rom dosyasını bulamadım bu şekilde kaldı cihaz suan lg logosu ekranda hiç bir işlem yapamıyorum lütfen yardım eder misiniz?
Internal storage dahil wipe yaptıysanız telefonda hiçbir şey kalmaz.

2 yol var.

1. Download moddan orjinal ROM atmak.

2. OTG kablosu alın. Sonra USB belleğe ROM atın. Sonra OTG'ye USB belleği takıp OTG'yi de telefona takıp ve TWRP'yi açmanız lazım. Mount kısmına girip USB-OTG'ye tik atın ve sonra Install kısmına girip ROM'u flashlayın.

emre4554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.4.0 ü indireyim dedim megadan indi ama kötü amacli dosya dedi bir sorun olurmu? Böyle bir uyarı alan varmı daha doğrusu

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Sorun olmaz. Telefonla neden indirmiyorsunuz ki?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:clap::thumbup1:ellerinize sağlık kesinlikle lg g3 ü aratmıyan bi rom ama ben şunu anlamadım kk baseband ı yüklemeden direk romu flash ladım ve şu an telde hiç bir sorun yok nasıl oluyo :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Telefon android 4.4 teyken yuklediyseniz sorun ckmaz

jobless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar lg g2 alalı 2 ay oldu fakat bataryasından memnun değilim en fazla 5 saat ekran süresi alıyorum ve neredeyse hiç oyun oynamıyorum , ekran parlaklığı ise yüzde 50 veya 60 da oluyor çıktığı günden beri bataryası ile övünen bir telefon bu yüzden custom rom yüklemek istiyorum optimus g3 romu mu iyi yoksa cloudyg3 mi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim

therammsteiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar lg g2 alalı 2 ay oldu fakat bataryasından memnun değilim en fazla 5 saat ekran süresi alıyorum ve neredeyse hiç oyun oynamıyorum , ekran parlaklığı ise yüzde 50 veya 60 da oluyor çıktığı günden beri bataryası ile övünen bir telefon bu yüzden custom rom yüklemek istiyorum optimus g3 romu mu iyi yoksa cloudyg3 mi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim
5 saat ekran süresi o telefon için mükemmeldir... ekranın çözünürlüğünü arastırırsanız...

Paramedik54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Internal storage dahil wipe yaptıysanız telefonda hiçbir şey kalmaz.

2 yol var.

1. Download moddan orjinal ROM atmak.

2. OTG kablosu alın. Sonra USB belleğe ROM atın. Sonra OTG'ye USB belleği takıp OTG'yi de telefona takıp ve TWRP'yi açmanız lazım. Mount kısmına girip USB-OTG'ye tik atın ve sonra Install kısmına girip ROM'u flashlayın.

Hocam hayırlı akşamlar , cihazım lg logosunda kalıyor ve açılırken sürekli TWRP'ye atıyor. Pc support tools'tan stok romu yükleyemedim hata veriyor , otg ile aynı romu tekrar flashlamayı deniyorum sorunsuz flashlıyorum fakat hala LG logosunda kalıyor ben ne yapabilirim cihazı şuan çöpe atasım var hiçbirşey yapamıyorum kaldım böyle

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Hocam hayırlı akşamlar , cihazım lg logosunda kalıyor ve açılırken sürekli TWRP'ye atıyor. Pc support tools'tan stok romu yükleyemedim hata veriyor , otg ile aynı romu tekrar flashlamayı deniyorum sorunsuz flashlıyorum fakat hala LG logosunda kalıyor ben ne yapabilirim cihazı şuan çöpe atasım var hiçbirşey yapamıyorum kaldım böyle
Anakart zarar görmüş olabilir, bilemiyorum.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Cihaza kdz flashlamayı deneyeceğim ama olacağını sanmıyorum gerçekten cihazı parçalamak istiyorum telefonsuz kaldım resmen twrp menüsüne atıp duruyor açılmıyor telefon.
Uzaktan baglanarak yardimci olabilirim bilgilerinin yedegi var mi?

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Kdz inince haber ver ve team wiever indir uzaktan baglanayim.ama soyle bir.problem var cihazindaki bilgileri ancak custom rom.yukleyerek kurtarabilirsin cunku stock rom kurarsak cihaz hata verip durur kullanamazsin hard reset atmadan acilmaz hard reset sonrasi da hicbisey kalmaz.ancak yedek onemli degil cihaz acilsin yeter dersen ben yard.olmaya calisayim