teşekkür ederim sağolasın, atilla abi olmasa hayatta üstesinden geleceğim bir iş değildi epey uğraştık şimdi eskisinden daha iyi çalışıyoroo telefonu yapıldımı hayırlı olsun iyi atlattın
teşekkür ederim sağolasın, atilla abi olmasa hayatta üstesinden geleceğim bir iş değildi epey uğraştık şimdi eskisinden daha iyi çalışıyoroo telefonu yapıldımı hayırlı olsun iyi atlattın
Vikings abi nereye kaybolduysa ne zamandır forumda yok farkettim DVikings niye bakmiyorsun buraya
Internal storage dahil wipe yaptıysanız telefonda hiçbir şey kalmaz.arkadaşlar merhaba forumda 2saat gezindim ama hiç bir şekilde sorunuma çözüm bulamadım telefonum lg g2 root lu ve optimus g3 1.1 yüklüydü. optümus 1.3.2 ye geceyim dedim rom u indirdim cihaza attım yedek almadım direk wipe dedim advantc wipe dedim herseyi sildim install e geldiğimde rom dosyasını bulamadım bu şekilde kaldı cihaz suan lg logosu ekranda hiç bir işlem yapamıyorum lütfen yardım eder misiniz?
5 saat ekran süresi o telefon için mükemmeldir... ekranın çözünürlüğünü arastırırsanız...Merhaba arkadaşlar lg g2 alalı 2 ay oldu fakat bataryasından memnun değilim en fazla 5 saat ekran süresi alıyorum ve neredeyse hiç oyun oynamıyorum , ekran parlaklığı ise yüzde 50 veya 60 da oluyor çıktığı günden beri bataryası ile övünen bir telefon bu yüzden custom rom yüklemek istiyorum optimus g3 romu mu iyi yoksa cloudyg3 mi daha iyi yardımcı olursanız sevinirim
Internal storage dahil wipe yaptıysanız telefonda hiçbir şey kalmaz.
2 yol var.
1. Download moddan orjinal ROM atmak.
2. OTG kablosu alın. Sonra USB belleğe ROM atın. Sonra OTG'ye USB belleği takıp OTG'yi de telefona takıp ve TWRP'yi açmanız lazım. Mount kısmına girip USB-OTG'ye tik atın ve sonra Install kısmına girip ROM'u flashlayın.
Anakart zarar görmüş olabilir, bilemiyorum.Hocam hayırlı akşamlar , cihazım lg logosunda kalıyor ve açılırken sürekli TWRP'ye atıyor. Pc support tools'tan stok romu yükleyemedim hata veriyor , otg ile aynı romu tekrar flashlamayı deniyorum sorunsuz flashlıyorum fakat hala LG logosunda kalıyor ben ne yapabilirim cihazı şuan çöpe atasım var hiçbirşey yapamıyorum kaldım böyle
Anakart zarar görmüş olabilir, bilemiyorum.
Uzaktan baglanarak yardimci olabilirim bilgilerinin yedegi var mi?Cihaza kdz flashlamayı deneyeceğim ama olacağını sanmıyorum gerçekten cihazı parçalamak istiyorum telefonsuz kaldım resmen twrp menüsüne atıp duruyor açılmıyor telefon.
Uzaktan baglanarak yardimci olabilirim bilgilerinin yedegi var mi?