bakiberk028
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0

Ya telefon bayadır böyle kendi kendine durduğu yerde tl harcıyor 5 tl boş yere gitti ne yapmam lazım?
![]()
Ya telefon bayadır böyle kendi kendine durduğu yerde tl harcıyor 5 tl boş yere gitti ne yapmam lazım?
![]()
Yok ya yüklemiştim kk basebandı flaslamayı unutmuştum acaba ondan mı?
Zaten TL yükledikten sonra vergileri alıyorlar.Yok ya yüklemiştim kk basebandı flaslamayı unutmuştum acaba ondan mı?
5 tl gitti resmen somuruyolarZaten TL yükledikten sonra vergileri alıyorlar.
Dili ing. YAp yeniden baslat sonra turkce yap
Orjinal rom dışında herhangi bir rom kurdukmu lg pc suite telefonu görmüyor malesef.Merhabalar, G3 romu yüklemek için, onca yere baktım ama hep kopuk ve alakasız düzensiz anlatımlardan sonra, bu konuyu gördüm. Herşeye harfiyen yaptım ve ilk defa girdiğim bu root, rom işlerinden başarıyla çıktımÖncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Ama şöyle bir sorunum var, rehberimi ve uygulama ayarlarımı vs LG PC Suite ile yedeklemiştim. Ama program ile bağlantı kuramıyorum. Sorun nedir acaba rootlu cihazlarda PC Suite kullanılmıyor mu? Çözümü var mı? Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar, G3 romu yüklemek için, onca yere baktım ama hep kopuk ve alakasız düzensiz anlatımlardan sonra, bu konuyu gördüm. Herşeye harfiyen yaptım ve ilk defa girdiğim bu root, rom işlerinden başarıyla çıktımÖncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Ama şöyle bir sorunum var, rehberimi ve uygulama ayarlarımı vs LG PC Suite ile yedeklemiştim. Ama program ile bağlantı kuramıyorum. Sorun nedir acaba rootlu cihazlarda PC Suite kullanılmıyor mu? Çözümü var mı? Şimdiden teşekkürler.
Vikings sen stock mu kullanıyo?
Bisey soracam bu rom yüklü bende de ön kamera ile dokununca şak diye çekiyor ama arka kamera ile çekerken dokunduktan sonra bir süre bekliyor ön kamera gibi arka kameranın da şak diye çekmenin bir yolu var mıdır.Reklamdaki gibi olursa süper olur@Vikings konuya davet ediyorum
![]()
Cevap için teşekkür ediyorum.Sonradan düşündüm de odaklayarak çekmesi bu durumda daha iyi yoksa fotoğraf bozuk çıkabilirdiMerhaba,
Ön kameranın bildiğim kadarı ile odaklaması vs olmadığı için tak diye çekiyor ama arka kameranın odaklaması vs olduğu için ayarlamak için biraz bekletebiliyor G3'e göre, G3'ün arkada lazeri olduğundan tak diye çekebiliyor.
Hata ayiklama modunda bağlayın pc'yeMerhabalar, G3 romu yüklemek için, onca yere baktım ama hep kopuk ve alakasız düzensiz anlatımlardan sonra, bu konuyu gördüm. Herşeye harfiyen yaptım ve ilk defa girdiğim bu root, rom işlerinden başarıyla çıktımÖncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Hata ayiklama modunda bağlayın pc'ye
Telefonu ingilizce yaptığımda smart notice çalışıyor fakat türkçe olduğunda smart notice'e hoş geldiniz diyor başka bir şey yok napmam lazım?
Bana başka bildirimlerde geliyor telefonunuzu şarj edin,smart tips den geliyo,1 cevapsız çağrı var falan gibi geliyor banaMerhaba,
Bildiğim kadarı ile smart notice hava durumu ile beraber çalışıyor, wifi veya 3g açık olduğu zamanlarda hava durumunuza göre size bir şeyler söyleyecektir eğer 3g veya wifi açık değilse sanırım çalışmıyor.
Bana başka bildirimlerde geliyor telefonunuzu şarj edin,smart tips den geliyo,1 cevapsız çağrı var falan gibi geliyor bana![]()
Bana başka bildirimlerde geliyor telefonunuzu şarj edin,smart tips den geliyo,1 cevapsız çağrı var falan gibi geliyor bana![]()
Merhaba,
Bildiğim kadarı ile smart notice hava durumu ile beraber çalışıyor, wifi veya 3g açık olduğu zamanlarda hava durumunuza göre size bir şeyler söyleyecektir eğer 3g veya wifi açık değilse sanırım çalışmıyor.