LG G2 Optimus G3 [V1.4.1 Çıktı]!

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
y7anuhu5.jpg

Ya telefon bayadır böyle kendi kendine durduğu yerde tl harcıyor 5 tl boş yere gitti ne yapmam lazım?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
y7anuhu5.jpg

Ya telefon bayadır böyle kendi kendine durduğu yerde tl harcıyor 5 tl boş yere gitti ne yapmam lazım?

Merhaba,

Eğer uzun zaman kontör '' TL '' yüklemezseniz vergiler kenarda toplaşıyor, yükledikten sonrada vergilerin parasını kesiyor diye biliyorum faturalı hatta geçmeden önce benimde böyleydi.

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok ya yüklemiştim kk basebandı flaslamayı unutmuştum acaba ondan mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar, G3 romu yüklemek için, onca yere baktım ama hep kopuk ve alakasız düzensiz anlatımlardan sonra, bu konuyu gördüm. Herşeye harfiyen yaptım ve ilk defa girdiğim bu root, rom işlerinden başarıyla çıktım :) Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Ama şöyle bir sorunum var, rehberimi ve uygulama ayarlarımı vs LG PC Suite ile yedeklemiştim. Ama program ile bağlantı kuramıyorum. Sorun nedir acaba rootlu cihazlarda PC Suite kullanılmıyor mu? Çözümü var mı? Şimdiden teşekkürler.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Merhabalar, G3 romu yüklemek için, onca yere baktım ama hep kopuk ve alakasız düzensiz anlatımlardan sonra, bu konuyu gördüm. Herşeye harfiyen yaptım ve ilk defa girdiğim bu root, rom işlerinden başarıyla çıktım :) Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
Ama şöyle bir sorunum var, rehberimi ve uygulama ayarlarımı vs LG PC Suite ile yedeklemiştim. Ama program ile bağlantı kuramıyorum. Sorun nedir acaba rootlu cihazlarda PC Suite kullanılmıyor mu? Çözümü var mı? Şimdiden teşekkürler.
Orjinal rom dışında herhangi bir rom kurdukmu lg pc suite telefonu görmüyor malesef.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Merhaba,

Custom rom atılmış cihazları LG Pc Suite maalesef görmez, yedeğinizi orjinal romunuza yani Stock romunuza yükleyebilirsiniz sadece.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Vikings sen stock mu kullanıyo?

Şu anda Optimus V1.2 kullanıyorum.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bisey soracam bu rom yüklü bende de ön kamera ile dokununca şak diye çekiyor ama arka kamera ile çekerken dokunduktan sonra bir süre bekliyor ön kamera gibi arka kameranın da şak diye çekmenin bir yolu var mıdır.Reklamdaki gibi olursa süper olur :) [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] konuya davet ediyorum :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bisey soracam bu rom yüklü bende de ön kamera ile dokununca şak diye çekiyor ama arka kamera ile çekerken dokunduktan sonra bir süre bekliyor ön kamera gibi arka kameranın da şak diye çekmenin bir yolu var mıdır.Reklamdaki gibi olursa süper olur :) @Vikings konuya davet ediyorum :D

Merhaba,

Ön kameranın bildiğim kadarı ile odaklaması vs olmadığı için tak diye çekiyor ama arka kameranın odaklaması vs olduğu için ayarlamak için biraz bekletebiliyor G3'e göre, G3'ün arkada lazeri olduğundan tak diye çekebiliyor.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Merhaba,

Ön kameranın bildiğim kadarı ile odaklaması vs olmadığı için tak diye çekiyor ama arka kameranın odaklaması vs olduğu için ayarlamak için biraz bekletebiliyor G3'e göre, G3'ün arkada lazeri olduğundan tak diye çekebiliyor.
Cevap için teşekkür ediyorum.Sonradan düşündüm de odaklayarak çekmesi bu durumda daha iyi yoksa fotoğraf bozuk çıkabilirdi :) Zaten ses tuşlarıyla tak diye çekiyor sonradan keşfettim :D

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hata ayiklama modunda bağlayın pc'ye

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Pc ye bağlayın ve lg yazılımı seçin 2-3 dakika bekleyin sonra pc telefonu gorecektir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu ingilizce yaptığımda smart notice çalışıyor fakat türkçe olduğunda smart notice'e hoş geldiniz diyor başka bir şey yok napmam lazım?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Telefonu ingilizce yaptığımda smart notice çalışıyor fakat türkçe olduğunda smart notice'e hoş geldiniz diyor başka bir şey yok napmam lazım?

Merhaba,

Bildiğim kadarı ile smart notice hava durumu ile beraber çalışıyor, wifi veya 3g açık olduğu zamanlarda hava durumunuza göre size bir şeyler söyleyecektir eğer 3g veya wifi açık değilse sanırım çalışmıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
rom güzel, yağ gibi kayıyor,hızlı ama benim için 1. öncelik spam mesaj olayı. maalesef rom spam yaptıgınız mesajı engellemiyor. her türlü seçeneği işaretledim ama olmadı. engellemiyor

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Bildiğim kadarı ile smart notice hava durumu ile beraber çalışıyor, wifi veya 3g açık olduğu zamanlarda hava durumunuza göre size bir şeyler söyleyecektir eğer 3g veya wifi açık değilse sanırım çalışmıyor.
Bana başka bildirimlerde geliyor telefonunuzu şarj edin,smart tips den geliyo,1 cevapsız çağrı var falan gibi geliyor bana :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yokmu bi çare bilen dostlar, rom en iyi g3 romu ama spam sms ve rama engelleme olmaazsa olmuyor işte. var mı çaresini bilen birisi

seico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g3 e güncelleme gelmiş biz ne zaman faydalanabiliriz bu güncellemeden bi haber var mı acaba bununla iligili yeni bi rom v1.3le iligili.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bana başka bildirimlerde geliyor telefonunuzu şarj edin,smart tips den geliyo,1 cevapsız çağrı var falan gibi geliyor bana :)
Merhaba,

Telefon İngilizce olduğunda hava durumu bilgisi veriyor arada telefonun gizli yerlerini öğrenin şeylerinden atıyor. 3G ve Wi-Fi ile de denedim değişen bir şey yok Türkçe'de. İngilizce'de ise bir kere şarja takın gördüm gerisi hep hava durumu ve telefonun gizli yerlerini öğrenin şeyleri. Gelen çağrı mesaj vs bile gözükmüyor bende smart tips yerinde. Bir şekilde yardımlarınızı bekliyorum artık.