LG G2 Optimus G3 [V1.4.1 Çıktı]!

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Vikings, merhaba. OptimusG3 romun V1.2 sürümü çıkmış.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2788077

Telefonumda V1.1 sürümü yüklü. Bunu kurmak istesem, sadece rom dosyasını indirip kurmam yeterli mi?

Ayrıca otg ile yüklemek istesem ne yapmam lazım. Teşekkür şimdiden :)

Merhaba,

Yeni sürümler geldiğinde güncellemeyi telefon üzerinden yapamıyoruz, elle kurmamız gerekiyor.

Yeni sürümü indirip direk eski romun üzerine kurabilirsiniz, eğer sorun çıkartırsa Full wipe yapıp romu tekrar kurabilirsiniz '' sorun çıkartıcağını hiç sanmıyorum. ''

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bir şey soracağım. Ben de Optimus G3 v1.1 ROM'u yüklü. Optimus G3 v1.2 ROM'u yükleyeceğim. Sadece Cache Wipe yapacağım. Tekrardan KK Baseband flashlamam lazım mı?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Optimus V1.2 konuya eklenmiştir.

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Uygulama yöneticisi lg backup gibi uygulamalar gelmiş bazı uygulamaların ve widgetlerin simgesi değişmiş

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rom tekrar upload ediliyormuş. Bazı Force Close(FC) Hataları düzeltiliyormuş.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben yükledim bunu ama ram kullanımı çok fazla geldi bana bosta 350-450 arasi ram kaliyor bende tekrar cloudy döndüm

Tamamda ne kadar ram kullanırsa o kadar iyidir :) 450 500 mb boşta ram yeterde artar bile.

Naberla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben suan cloudy 1.2 romundayim.Yedeklemek istedim ama security error hatasi verdi nasil yedekleyecegim?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bana cok fazla geldi ya :D pek isinamadim cloudy de guzelde ram temizleme widgeti yok :D

300 de kalsa yeterli sonuçta 2 gb ramın çoğunu alıyor buda demek oluyor ki telefon cidden iş yapıyor :) Optimus Cloudy'e göre daha performanslı anlamına geliyor kısaca :)

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
300 de kalsa yeterli sonuçta 2 gb ramın çoğunu alıyor buda demek oluyor ki telefon cidden iş yapıyor :) Optimus Cloudy'e göre daha performanslı anlamına geliyor kısaca :)
Cloudy den memnunum şuan ilerde sorun felan cikarsa geçerim bu sefer optimusa :D

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@Vikings cem tel lg boot menüde kalıyor ve security error veriyor kapanıyor. Nasıl düzelteceğim :)

Tamamdır hard reset ile çözdüm sorunu :D

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] optimus 1.1'de ayniydi 1.2'de hala ayni. Ram temizleme widgetim yok. Hava durumu widgetinde ilk yukledigim zamanlar havanin nasil olacagini felan yazili metin ile bildiriyordu. Suan Smart noticeye hosgeldiniz yaziyor. Bu sorunlari nasil cozebilirim?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende şimdi Optimus G3 1.1 kurulu şimdi 1.2 ye geçmek için ye yapmam lazım arkadaşlar yardım lütfen

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] optimus 1.1'de ayniydi 1.2'de hala ayni. Ram temizleme widgetim yok. Hava durumu widgetinde ilk yukledigim zamanlar havanin nasil olacagini felan yazili metin ile bildiriyordu. Suan Smart noticeye hosgeldiniz yaziyor. Bu sorunlari nasil cozebilirim?
Smart notice düzeltmek için dili önce ingilizce united states yap sonra yeniden başlat dili türkçe yap smart notice olmuştur ram temizlemeye gelince ana ekranda boş bir alana basılı tut widget seç orada ram temizlemeyi bulursun.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Smart notice düzeltmek için dili önce ingilizce united states yap sonra yeniden başlat dili türkçe yap smart notice olmuştur ram temizlemeye gelince ana ekranda boş bir alana basılı tut widget seç orada ram temizlemeyi bulursun.

Ram temizleme widget'im yok.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Daha dun optimus v1.2 yukledim vardi ram temizleme widgeti

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Root yapamiyorum siyah ekranli programdan dediklerinizi yapiyorum telefon kapancak yazan yere kadar ama olmuyor

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bende şimdi Optimus G3 1.1 kurulu şimdi 1.2 ye geçmek için ye yapmam lazım arkadaşlar yardım lütfen
Rom dosyasını indir direk flashla
Yok bir zaman sonra bozuluyor. Ing. kullanirsan sorun yok
Ben de kullaniyorum var telefonu bi yeniden başlatın
Yok
Daha dun optimus v1.2 yukledim vardi ram temizleme widgeti
Sanırım kişiye özel bende de yok [emoji3]

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Rom dosyasını indir direk flashla

Yok bir zaman sonra bozuluyor. Ing. kullanirsan sorun yok

Yok

Sanırım kişiye özel bende de yok [emoji3]
Romu ilk kurarken bi ekran geliyordu yuklenmesini istediginiz programlar vardı ordan secmediysen ondan yoktur

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
keşke bir de bu romların inceleme videosunu çeksen ne güzel olur

Çekilicek bir yanı yok, internetten LG G3 inceleme yazın her hangi bir inceleme videosuna girin içi nasılsa aynısı G2 de oluyor sadece dış tasarımı G2 içi G3 :)