LG G2 Optimus G3 [V1.4.1 Çıktı]!

Gold_Eagle7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

alifuat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 mini için kk baseband dosyasını bulamadım ? Hangisini indirmeliyim ?

Electrowizard

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yaklaşık 15 gündür optimus g3 kullanıyorum. Ve 6 gündür de v1.1 sürümündeyim. Kamera performansı stockla aynı. 4k video konusunda telefonu ısındırıyor ki bu çok doğal buna rağmen hiç bir aksilik yok. Şarjı bana göre stock'tan az gidiyor. Antutu programlarını telefonuma hiç kurmadım kurmayı da önermiyorum. Sonuç olarak stock'tan bi kademe daha düşük diyebilirz şarj konusunda. Ama sonuçta g3 ün arayüzü ve tüm uygulamalarıyla g3 deneyimi yaşatıyo.
ısınması önemli değil zaten 4k fazla yer kaplıyo 1-2 dakikalık keyif videosu yeter

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben bu romu kurdum gayet stabil ve memnunum ama telefona fabrika ayarlarından reset atmam gerek. sakıncası olur mu?

henryerdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam bu rom g2 mini ile uyumlu değil sakın ola hata yapıp yüklemeye kalkmeyın. Brick yaparsınız telefonu allah korusun [MENTION=405641]alifuat[/MENTION]

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Stock HKG Yedeğimi aldım şuan rom dosyasını indiriyorum. Umarım bir sorun çıkartmadan kurmayı başarabilirim :)

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İndirdiğim rom dosyasını TWRP'de göremedim. Basebant'ı felan flashlamıstım halbuki. Rom dosyasını göremememin sebebi sonunda .zip' yazmamasından kaynaklanıyor sanırım. Şuan telefon boot loop'ta kaldı açılmıyor. Yükseltme hatalarını gider yaptım stock yazılımı tekrar kuruyorum. Daha sonra root , twrp ve rom'u kurmayı deneyeceğim. Önce rom'u kurup daha sonra Baseband'ı kuracagım. Aynı hata'ya dusmeyın arkadaslar dikkat edin.

seqapo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben hem cloudy hemde optimus u denedim
optimusun hem g2 hemde g3 kamera uygulaması mevcut
her iki romda da radyo var
ikisinde de Pop3 ve Imap düzgün çalışıyor ancak microsoft exchange kurulumu yapmak için telefon dilinin ingilizce olması gerekiyor (ingilizce olarak kurduktan sonra türkçe yaparsanız mail uygulaması açılmıyor :) bu sorun sadece microsoft exchange için geçerli)
birde baseband ı romdan sonra flashlamak gerekiyor
4 gündür optimus kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım

birde sorum olacak TWRP 4 gb yer kaplıyor kaldırsak rom da sorun olur mu?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İndirdiğim rom dosyasını TWRP'de göremedim. Basebant'ı felan flashlamıstım halbuki. Rom dosyasını göremememin sebebi sonunda .zip' yazmamasından kaynaklanıyor sanırım. Şuan telefon boot loop'ta kaldı açılmıyor. Yükseltme hatalarını gider yaptım stock yazılımı tekrar kuruyorum. Daha sonra root , twrp ve rom'u kurmayı deneyeceğim. Önce rom'u kurup daha sonra Baseband'ı kuracagım. Aynı hata'ya dusmeyın arkadaslar dikkat edin.

Merhaba,

Romu görmemesinin sebebi sizinde dedediğiniz gibi sonundaki .zip'i silmişseniz göremez. TWRP recoveryden yada diğer tüm custom recoverylerden dosya flashlarken dosyaların hepsi .zip olarak telefon atılmalı, klasör olarak değil.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhaba arkadaşlar ben hem cloudy hemde optimus u denedim
optimusun hem g2 hemde g3 kamera uygulaması mevcut
her iki romda da radyo var
ikisinde de Pop3 ve Imap düzgün çalışıyor ancak microsoft exchange kurulumu yapmak için telefon dilinin ingilizce olması gerekiyor (ingilizce olarak kurduktan sonra türkçe yaparsanız mail uygulaması açılmıyor :) bu sorun sadece microsoft exchange için geçerli)
birde baseband ı romdan sonra flashlamak gerekiyor
4 gündür optimus kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım

birde sorum olacak TWRP 4 gb yer kaplıyor kaldırsak rom da sorun olur mu?

Merhaba,

Yedek alıp romunuzu kurduktan sonra telefonu bilgisayara bağlayın, TWRP dosyasını bilgisayarınıza atın ve telefonunuzdan TWRP dosyasını silin.

Eğer aldığınız yedeğinize dönmek isterseniz, dosyayı tekrar atın ve twrp recovery, Restoreden yükleyin.

USB Hata ayıklama açık ise kapatıp TWRP dosyasını atın yoksa hata alabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lg g3 kullanıcısıyım 2gün önce teknosadan aldım bahsettiğiniz microsoft exchange hatası g3 telefonumda da mevcut
Pop3 ve Imap çalışıyor bilginize romlarda sorun yok bu konuyla ilgili

S

SDN Okuru

SDN Okuru
PEKİ quick window circle şeklinde mi yoksa g2 deki gibi mi hocam ?

seico

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg logosunda takılı kaldım dowland modada alamıyorum yardım edebilir misiniz. twp ye girebiliyorum.

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg logosunda takılı kaldım dowland modada alamıyorum yardım edebilir misiniz. twp ye girebiliyorum.
kardeşim twrp'ye girebiliyorsan wipela (internal storage tiki hariç) tüm tikler tamam işaretli şekilde sonra tekrar baseband ve romu flashla reboot et bu kadar inşallah halledersin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Ben De Kurdum Şimdi. Gayet İyi Görünüyor. Daha Yeni Kurmama Rağmen Herhangi Bir Problem Yaşamadım.
Ancak Wireless Mac Adresini Değiştirdiğini Fark Ettim. Yine de Gayet Başarılı.

FeLonieS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paylaşım için teşekkürler.
Sizce OptimusG3 mü daha iyi CloudyG3 mü?

dark3n

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim twrp'ye girebiliyorsan wipela (internal storage tiki hariç) tüm tikler tamam işaretli şekilde sonra tekrar baseband ve romu flashla reboot et bu kadar inşallah halledersin

LG logosunda takılı kaldı. Güç tuşuna 15-20 saniye basılı tutup kapatayım diyorum, kapanıyor ve yeniden başlıyor. TWRP moduna giremiyorum. Ne öneriyorsunuz ? Telefon resmen kısır döngüye girdi.

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG logosunda takılı kaldı. Güç tuşuna 15-20 saniye basılı tutup kapatayım diyorum, kapanıyor ve yeniden başlıyor. TWRP moduna giremiyorum. Ne öneriyorsunuz ? Telefon resmen kısır döngüye girdi.
Arkadaşım guc düğmesine bi 30 saniye kadar basılı tut telefon 2 defa açılıp kapanir daha da açılmaz kapandigindan emin olnca bırak sonra hard format kombinasyonu yaparak twrp menüye girebilirsin

Eminaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam merhaba. ben sımdı herseyi sorunsuz olarak kurdum ama tek bir hata ile karsılastım. WİFİ şifresini giriyorum bağlanıyorum ama telefonu aç-kapat yapınca wifi unutuyor.Tekrardan şifre vs yazmak sorunsa kalıyorum. Sebebi nedir acaba ? Nasıl düzeltebilirim ?

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam merhaba. ben sımdı herseyi sorunsuz olarak kurdum ama tek bir hata ile karsılastım. WİFİ şifresini giriyorum bağlanıyorum ama telefonu aç-kapat yapınca wifi unutuyor.Tekrardan şifre vs yazmak sorunsa kalıyorum. Sebebi nedir acaba ? Nasıl düzeltebilirim ?
İlginç ben öyle bir sorunla karşılaşmadım