LG G2 Optimus G3 [V1.4.1 Çıktı]!

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Emin miyiz abi ? :D Birde şey sorucam; Şimdi benim 16gb hafıza doldu yedekte alamıyorum 500mb yer kaldı :S
İşlem sırası:
+Rar dosyasını atıyorum
+Wipe Cache Dalvik
+Rar flashlıyorum..

doğru muyum ?

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Abicim full wipe yapmadim wipe dalvik cache yaptim ve Smart notification çalışmıyor ingilizcede calisiyor ama türkçede calismiyor yontemi de denedim.. Acaba full wipe yapmadığım icin mi ?

Edit: birde google play cmde yuklu uygulamalarimi otomatik yuklemedi[emoji36]

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Abicim full wipe yapmadim wipe dalvik cache yaptim ve Smart notification çalışmıyor ingilizcede calisiyor ama türkçede calismiyor yontemi de denedim.. Acaba full wipe yapmadığım icin mi ?

Knock On da çalışmıyor

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Full wipe yapmadığın için, sadece çöpleri silmişsin. Full wipe yapsaydın format atmış gibi ekran gelicekti hani türkçe dili seç wifiye bağlan, google hesabını gir falan gibi seçenekler çıkardı ve hesabına bağlandığında en üstteki tiki seçersen uygulamaları otomatik yüklerdi. Full wipe yapıp dene.

Not: Bu anlattığım google playdaki yüklü uygulamaları otomatik yükleme işi içindir.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Full wipe yapmadığın için, sadece çöpleri silmişsin. Full wipe yapsaydın format atmış gibi ekran gelicekti hani türkçe dili seç wifiye bağlan, google hesabını gir falan gibi seçenekler çıkardı ve hesabına bağlandığında en üstteki tiki seçersen uygulamaları otomatik yüklerdi. Full wipe yapıp dene.

Not: Bu anlattığım google playdaki yüklü uygulamaları otomatik yükleme işi içindir.
Full wipe yapip da yukledim yine olmadi (twrp yuklu)

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Google play hesabını girdikten sonra 3 tane tiklemeli seçenek gelicek, yanlış hatırlamıyosam geri yükle gibi bir seçenek olucak birinci seçenek galiba. Ona tıklarsan olur.

Sayısız kez böyle yaptım. Hatta bıkmıştım artık sürekli geri yüklüyordu. Tiki kaldırınca geri yüklemeyi kesti.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Baseband romların içinde olan birşeydir, eğer yoksa Wifi falan çekmez bluetooth sorunları olur vs.

Eğer baseband verilmişse yüklememiz gerekiyor sorunsuz bir kurulum için.
Şimdiye kadar hiç kurmadım ve hiç sıkıntı da yaşamadım

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Google play hesabını girdikten sonra 3 tane tiklemeli seçenek gelicek, yanlış hatırlamıyosam geri yükle gibi bir seçenek olucak birinci seçenek galiba. Ona tıklarsan olur.

Sayısız kez böyle yaptım. Hatta bıkmıştım artık sürekli geri yüklüyordu. Tiki kaldırınca geri yüklemeyi kesti.

eğer ilk öneri yaptıgında kabul etmezsen 2.de geriyükle seçeneği çıkmıyodu hatırladığım kadarıyla

cengawer42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu romda kablosuz depolama yok mu
yoksa ben mi bulamıyorum

cengawer42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eksilere yazılmalıydı bence
bende g2 ye has özelliklerin çalıştıgı bir rom sanarak yukledim ve ortada kaldım

bakiberk028

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bide şu akıllı kılıf olayı düzelse uymuyor o özellik aynı kalsa keşke

cengawer42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
maalesef backup almamıstım

ama güzel bir roma benziyor. bir süre bununla devam edeyim bari. belki yeni versiyonlarda olur.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba, bende kurdum romu ancak otomatik ekranı döndür olayı çalışmıyor yani sürekli ekran düzde kalıyor. sizde de var mı bu sorun?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
maalesef backup almamıstım

ama güzel bir roma benziyor. bir süre bununla devam edeyim bari. belki yeni versiyonlarda olur.

custom romların genelinde Kablosuz depolama özelliği yok. nedenini bilmiyorum. belki kodları lg tarafından açıkça yayınlanmamıştır. lg kodları saklı tutuyor olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
stoc roma geri dönüşü ofline rom yukleme yöntemi ile yapıyoruz değil mi
farklı bi yöntem var mı

cengawer42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
stock roma dönüşlerde baseband düznlemesine gerek yok değil mi. ben ofline şekilde stock rom flashladım ama telefon açıulmıyor. malesef com android phone işlemi durduruldu şeklinde uyarı veriyor. daha önce kullanmakta olduğum 20d alman romu yüklüyorum halbuki. bu sorunu nasıl aşabilirim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
stock roma dönüşlerde baseband düznlemesine gerek yok değil mi. ben ofline şekilde stock rom flashladım ama telefon açıulmıyor. malesef com android phone işlemi durduruldu şeklinde uyarı veriyor. daha önce kullanmakta olduğum 20d alman romu yüklüyorum halbuki. bu sorunu nasıl aşabilirim.

Bu tarz durduruldu hataları aldığınızda hard reset atarsanız %99 ihtimal düzeliyor.

cengawer42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malesef recoverye almaıyorum

seskısma+power logo çıkınca sesaçma+ power yapıyorum

eski kombinasyonuda deniyorum

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
malesef recoverye almaıyorum

seskısma+power logo çıkınca sesaçma+ power yapıyorum

eski kombinasyonuda deniyorum

Google Play Storeden QuickBoot uygulamasını indirin açın, recovery'i seçin '' telefonunuz recovery modda başlayacaktır ''.

cengawer42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum sorun şu simsiyah bi ekran ve android durdu uyarısı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

farklı bir rom indirdim ama bu seferde flastol uyarı veriyor. normal web upgrade dedigimde kırmızı bir şerit gidiyor ve rs toll
update uyarısı veriyor

bu sorunu hallettim rd test tol hata verimiyot

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
dostum sorun şu simsiyah bi ekran ve android durdu uyarısı

farklı bir rom indirdim ama bu seferde flastol uyarı veriyor. normal web upgrade dedigimde kırmızı bir şerit gidiyor ve rs toll
update uyarısı veriyor

bu sorunu hallettim rd test tol hata verimiyot

Android durdu gibi hatalar alıyorsanız hard reset atmalısınız.

Stock rom yüklerken hata alıyorsanız şu konuma göz atabilirsiniz; http://forum.shiftdelete.net/lg/375...rom-yuklerken-aldiginiz-hatalarin-cozumu.html

cengawer42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bu basaband yukledik ya bu rumu yuklerken onun bir zararı olur mu.
onla ilgili bi işlem yapmak gerekiyormuydu

download moddan recowery menu yukleyebiliyormuyuz
bide öyle deneyelim

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
peki bu basaband yukledik ya bu rumu yuklerken onun bir zararı olur mu.
onla ilgili bi işlem yapmak gerekiyormuydu

download moddan recowery menu yukleyebiliyormuyuz
bide öyle deneyelim

Merhaba,

Baseband'ın zararı yok faydası var. İlk baseband'ı sonra romu yükleyin yada ilk romu yükleyin size kalmış :)