Knock On da çalışmıyorAbicim full wipe yapmadim wipe dalvik cache yaptim ve Smart notification çalışmıyor ingilizcede calisiyor ama türkçede calismiyor yontemi de denedim.. Acaba full wipe yapmadığım icin mi ?
Edit: birde google play cmde yuklu uygulamalarimi otomatik yuklemedi[emoji36]
Abicim full wipe yapmadim wipe dalvik cache yaptim ve Smart notification çalışmıyor ingilizcede calisiyor ama türkçede calismiyor yontemi de denedim.. Acaba full wipe yapmadığım icin mi ?
Edit: birde google play cmde yuklu uygulamalarimi otomatik yuklemedi[emoji36]
Full wipe yapip da yukledim yine olmadi (twrp yuklu)Full wipe yapmadığın için, sadece çöpleri silmişsin. Full wipe yapsaydın format atmış gibi ekran gelicekti hani türkçe dili seç wifiye bağlan, google hesabını gir falan gibi seçenekler çıkardı ve hesabına bağlandığında en üstteki tiki seçersen uygulamaları otomatik yüklerdi. Full wipe yapıp dene.
Not: Bu anlattığım google playdaki yüklü uygulamaları otomatik yükleme işi içindir.
Full wipe yapip da yukledim yine olmadi (twrp yuklu)
Tabiki [emoji1]Format atmış gibi bir ekran geldi mi? Dili seçme wifi'ye bağlanma vs vs gibi?
Tabiki [emoji1]
Şimdiye kadar hiç kurmadım ve hiç sıkıntı da yaşamadımBaseband romların içinde olan birşeydir, eğer yoksa Wifi falan çekmez bluetooth sorunları olur vs.
Eğer baseband verilmişse yüklememiz gerekiyor sorunsuz bir kurulum için.
Google play hesabını girdikten sonra 3 tane tiklemeli seçenek gelicek, yanlış hatırlamıyosam geri yükle gibi bir seçenek olucak birinci seçenek galiba. Ona tıklarsan olur.
Sayısız kez böyle yaptım. Hatta bıkmıştım artık sürekli geri yüklüyordu. Tiki kaldırınca geri yüklemeyi kesti.
bu romda kablosuz depolama yok mu
yoksa ben mi bulamıyorum
Backup yaptıysan geri dön.eksilere yazılmalıydı bence
bende g2 ye has özelliklerin çalıştıgı bir rom sanarak yukledim ve ortada kaldım
Bildirim panelinden dondurmeyi isaretle.Arkadaşlar merhaba, bende kurdum romu ancak otomatik ekranı döndür olayı çalışmıyor yani sürekli ekran düzde kalıyor. sizde de var mı bu sorun?
maalesef backup almamıstım
ama güzel bir roma benziyor. bir süre bununla devam edeyim bari. belki yeni versiyonlarda olur.
stock roma dönüşlerde baseband düznlemesine gerek yok değil mi. ben ofline şekilde stock rom flashladım ama telefon açıulmıyor. malesef com android phone işlemi durduruldu şeklinde uyarı veriyor. daha önce kullanmakta olduğum 20d alman romu yüklüyorum halbuki. bu sorunu nasıl aşabilirim.
malesef recoverye almaıyorum
seskısma+power logo çıkınca sesaçma+ power yapıyorum
eski kombinasyonuda deniyorum
dostum sorun şu simsiyah bi ekran ve android durdu uyarısı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
farklı bir rom indirdim ama bu seferde flastol uyarı veriyor. normal web upgrade dedigimde kırmızı bir şerit gidiyor ve rs toll
update uyarısı veriyor
bu sorunu hallettim rd test tol hata verimiyot
peki bu basaband yukledik ya bu rumu yuklerken onun bir zararı olur mu.
onla ilgili bi işlem yapmak gerekiyormuydu
- - - Mesaj Güncellendi - - -
download moddan recowery menu yukleyebiliyormuyuz
bide öyle deneyelim