Ben dedim smart notice'i ama neyse problem yok.Hallettim. Saolun. Ve ayrıca [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] in dediği gibi smart tips olayını hallettim. V1.0'a göre bariz bi hızlanma gördüm cihazda açılma vsvs.
Ben dedim smart notice'i ama neyse problem yok.Hallettim. Saolun. Ve ayrıca [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] in dediği gibi smart tips olayını hallettim. V1.0'a göre bariz bi hızlanma gördüm cihazda açılma vsvs.
Ben dedim smart notice'i ama neyse problem yok.
onları silersen kökünden silinir her şey.System data falan var onlarıda silsin sistemi bir boşaltsınben öyle yapıyorum genelde.
onları silersen kökünden silinir her şey.
Kardes dedigim yontemi yapmadin mi optimus 1.1 de daha ne?neyse kimin soyledigi onemli degil onemli olan calismasi.Hayır dediğiniz gibi yapıyodum olmuyodu. v1.1 de düzeldi.
Sadece cache ve dalvik cache seçmeniz yeterli. gerisine dokunmayın. farklı bir roma geçerken ya da farklı bir sisteme geçerken full wipe yapabilirsiniz. ancak birbirinin benzeri ya da aynı romun güncellemesi olduğunda sadece cache yeterli olur.
Çünkü her türlü romdan gelip yükleyen var. full wipe yap da o zaman otur baştan yükle herşeyini.. full wipe gerekli değil. yapmayınca sorun da çıkarmaz. Full wipe her zaman gerekli değil. çok farkeder. gerekmediği yerde boşuna hamallık çekersin.Neden xda'da full wipe yapmamız söyleniyor? en sağlıklısı full wipe yapmak Tuna abi. Zaten eski roma dönmek için yedeğimizi yada stock romu flashlıyoruz, Full wipe veya yarım wipe fark etmeyecek![]()
Çünkü her türlü romdan gelip yükleyen var. full wipe yap da o zaman otur baştan yükle herşeyini.. full wipe gerekli değil. yapmayınca sorun da çıkarmaz. Full wipe her zaman gerekli değil. çok farkeder. gerekmediği yerde boşuna hamallık çekersin.
Sen bildiğin gibi takılFull wipe yapmasam G3 yüklesem sonra stock romuma dönmek istediğimde ne yapıcam? Stock flashlayacam yada yedeğimi geriye yükleyecem dimi? yada farklı birşeymi yapıcam anlamadım ben![]()
Sadece cache ve dalvik cache seçmeniz yeterli. gerisine dokunmayın. farklı bir roma geçerken ya da farklı bir sisteme geçerken full wipe yapabilirsiniz. ancak birbirinin benzeri ya da aynı romun güncellemesi olduğunda sadece cache yeterli olur.
evet full wipe yap. stocktan gelirken gerekir.Abi ben G3 ROM atmayı düşünüyorum, telefon tertemiz. Daha hiç root ROM falan atmadım. Full Wipe mı yapmam lazım?
Sen bildiğin gibi takıl![]()
Orjinal olmasına rağmen cihaz türkiyeye kayitliysa Almanya'yı yüklendiğinde garantiden çıkar.Almanya 20D LG nin Almanya için ürettiği Stock yani Orjinal romudur. G3 romu, stock yani orjinal olmayan romdur. İkisi farklı şeyler evet![]()
Sen kafanı yorma [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] gerektiği yerde yardım ediyo anlatıyor yani senin iphone ile g2yi anlatmandan daha iyi değil mi?Benim anlamadığım konu şu;
Full wipe yaptık veya yapmadık sonuç olarak eski stock romumuza dönerken ya r&d test tool ile flashlıyoruz ya yhgy yapıyoruz yada yedeğimizi geriye yüklüyoruz.
Full wipe yapmasakta aynı işlemleri uygulamıyormuyuz? eğer uyguluyorsak full wipe yapıp herşeyi temizlemek daha mantıklı![]()
Orjinal olmasına rağmen cihaz türkiyeye kayitliysa Almanya'yı yüklendiğinde garantiden çıkar.
Rom atmak daha basitken neden yükseltme hatalarını kullanıyorsun ki, orda gördüğüm üzere romu baştan yüklüyor heralde yani o kadar yasal kullanmadığım için bilmiyorum ama demek istediğim rom atmak daha kolaydır. İstediğiniz romu yükleyin snra elinizde bulunsun rom, lazım olduğunda tekrar yuklersinizYükseltme hatalarını geri yükleriz. Root'ta kalkar ROM'da. Garantinin dışına da çıkmaz böylelikle.
Rom atmak daha basitken neden yükseltme hatalarını kullanıyorsun ki, orda gördüğüm üzere romu baştan yüklüyor heralde yani o kadar yasal kullanmadığım için bilmiyorum ama demek istediğim rom atmak daha kolaydır. İstediğiniz romu yükleyin snra elinizde bulunsun rom, lazım olduğunda tekrar yuklersiniz
Yükseltme hataları yazılımı zaten baştan kurar sen sadece o programın romunu kendin veriyorsunYok abi, benim telefon daha tertemiz. Ne ROM attım ne root. Yarın atarım belki. O yüzden fazla bilgim yok bu konuda. G3 ROM'u atacağım. Atmak için de root atmak lazım değil mi? O yüzden ben ''Yükseltme hatalarını geri yükleriz, olur biter'' dedim. Ama bilgisayara ROM indirip de atabiliriz. Her zaman ROM'u baştan kurmasıyla uğraşmayız. Daha fazla bilgim yok bu işlerde.
telefon twrp ekranında kalıyor açılmıyor yardım
Twrp den rom flashlar gibi flashlaniyo ama ne işe yarıyor hiçbir fikrim yokayıptır sorması KK Baseband nedir nasıl flaşlanıyor![]()
Twrp den rom flashlar gibi flashlaniyo ama ne işe yarıyor hiçbir fikrim yok
Optimus G3 ROM'u için verilmiş mi peki? Verilmişse sana zahmet link atar mısın?Baseband romların içinde olan birşeydir, eğer yoksa Wifi falan çekmez bluetooth sorunları olur vs.
Eğer baseband verilmişse yüklememiz gerekiyor sorunsuz bir kurulum için.
Optimus G3 ROM'u için verilmiş mi peki? Verilmişse sana zahmet link atar mısın?
Zaten konuda mevcut yinede buraya yazıyım;
AME'yi Birleşik Arap Emirlikleri diye belirtmene rağmen "AME ne oluyor?" gibi bir durum oldu bu. Kusra bakma.![]()
Hiç sorma direkt geç. Bu mesajı okumayı bitirdiğinde indirmeye başla.Arkadaşlar uzun bi süredir CM 11 rom kurulu. Kamerasından şikayetçiyim biraz bulanık çekiyor gibi, ön kamera da baya kötü çekiyor Optimus g3 gözüme hoş geldi.. Sizce CM11'i bırakıp geçmeli miyim? Çok donma takılma yapıyor mu ? stabilitesi nasıl cm11 e göre?