Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 120
kılıfı takmıosan neden aldın ki![]()
ÇOK MU KALIN VE AĞIR YOKSA ALIŞILABİLİOMU
Evde takmiorm dostum dışarda tabiki takiom

kılıfı takmıosan neden aldın ki![]()
ÇOK MU KALIN VE AĞIR YOKSA ALIŞILABİLİOMU
hocam sımdı dedıgın gıbı orjınal roma donuyorumda yedekleme yapmam gerekır mı ?Orjinal roma dönmelisin atıyorum TR cihazı kullanıyorsan tr romu paralel ithalat kullanıyorsan ayarlar/genel/telefon hakkında/yazılım bilgilerine gir resimdeki 466 yazan yerde ne yazıyorsa mesela ame ise birleşik arap emirlikleridir ona uygun rom kurmalısın.Bir tek benimki gibi tayvan romunda böyle sayı yazıyor
![]()
Orjinal roma dönmenin en kolay yolu pc suite yükleyip yükseltme hatalarını geri yükle yapmaktır.
hocam sımdı dedıgın gıbı orjınal roma donuyorumda yedekleme yapmam gerekır mı ?
tamam hocam flash tool kullanmayacagım. Yardımların için teşekkür ederim vallahi yapamazdım kendimYükseltme hatalarını geri yükle yaparsan gerekmez ama flashtool ile flashlicaksan gerekir![]()
TWRP Recovery ekranına nasıl giriyorsun? telefonu kapat hard reset yap ve onay ver hard reset atmaz twrp recovery ekranına yollar seni ondan sonra istediğin dosyaları flashlamayı dene büyük ihtimal olması lazım, program ayrıcalığı ile recovery'e geçiş yaparsan arada sırada hatalar olabiliyor.
Custom rom olan bir cihazı lg pc suite görmez, ben şimdiye kadar g2'ye her romu attım hiç bir şekilde lg pc suite görmedi ve görüyor diyenlerde var 15 dakika beklettim bir şeyi gördüğü yok.
Rom yüklemek için kitkat yükleme konusuna bakın sabit kısmında.
tamam teşekkürler bende optimus 1.1 var 1.3.1 i kuriyimmi yani ısınma ve şarj sorunu giderildimi azda olsaEn iyisi stock ancak ben olsam ikisi arasndan g3 romu kurardm
tamam teşekkürler bende optimus 1.1 var 1.3.1 i kuriyimmi yani ısınma ve şarj sorunu giderildimi azda olsa
tamam teşekkür ederim indirmiştim zaten şimdi kurcamKur tabiki ısınma ve şarj durumu nasl bilmiyorum ama kullananlar memnun.
Ekran degistirirler ayni ilde oldugundan 10 gune falan gelir diye düşünüyorum istanbul garantililer 20 güne geliyorMeraba arkadaşlar, telefonun sağ üst köşede sararma oldu.LG Türkiye garantili Ankara daki servise versek kaç günde ekranı değiştirirler bilen varmı.başına gelen yada. .teşekkürler
Telefonu çok mu ısındırıyodunda sarardı yoksa normal kullanırken mi oldu sende ?Meraba arkadaşlar, telefonun sağ üst köşede sararma oldu.LG Türkiye garantili Ankara daki servise versek kaç günde ekranı değiştirirler bilen varmı.başına gelen yada. .teşekkürler
Soldaki mikrofon sagdaki hoparlor.Muzik dinlerken kulakliksiz bu alt hoporlenin biri bozuk benim heralde birisini kapatinca ses tamamen kesiliyo digerini kapatinca fark olmuyor sizinde oylemi ?
Onlardan biri mikrofon biri hoparlörMuzik dinlerken kulakliksiz bu alt hoporlenin biri bozuk benim heralde birisini kapatinca ses tamamen kesiliyo digerini kapatinca fark olmuyor sizinde oylemi ?
Soldaki mikrofon oluyo simetrik olmasi icimMuzik dinlerken kulakliksiz bu alt hoporlenin biri bozuk benim heralde birisini kapatinca ses tamamen kesiliyo digerini kapatinca fark olmuyor sizinde oylemi ?
Kesinlikle g2 nin tasarmnda tek sevmedigim yer arka tuslari aksine cok seviyorumAynen yapmışken stereo hoparlör koyacaktı mikrofona yer mi yok![]()
Telefonda mobil internet ve senkronize açık,oyun olarak clan savaşları var. Hiç kasmadi ama sarardı ekranTelefonu çok mu ısındırıyodunda sarardı yoksa normal kullanırken mi oldu sende ?
Telefonu çok mu ısındırıyodunda sarardı yoksa normal kullanırken mi oldu sende ?
Telefon 6 kez dustu takla filan attı ekranı yola surttu elimle cizik yok sadece yandan azck kırık var gözükmüo resmen ben metal sevmem maliyet yuksek ısınnca sogumuo z1 z2 deki gibi ve daha ağırHer şeyiyle tasarımı müthiş benim için tek kötü yanı sağlamlık ancak gülü seven dikenine katlanır spigenle sıkıntı olmuyor ama kılıfsız çok daha hoş telefon![]()
Telefon 6 kez dustu takla filan attı ekranı yola surttu elimle cizik yok sadece yandan azck kırık var gözükmüo resmen ben metal sevmem maliyet yuksek ısınnca sogumuo z1 z2 deki gibi ve daha ağır
Biliyorum telefonu almadan once baya dusundum 9 10 ay incelemeleride izledim gorilla glasslarn zayıf yanı bu 😃Çerçeveye dik düşsün bak noluyo (Denemee)
Biliyorum telefonu almadan once baya dusundum 9 10 ay incelemeleride izledim gorilla glasslarn zayıf yanı bu 😃
Bilmiyorum ben oyle duydum kesin birsey diyemem yanls olabilirmGorilla glassla alakası yok çerçeveler çok ince ve narin![]()