LG G2 Kullanıcıları Kulübü

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar LG G2 ALMAYI düşünüyorum 32Gb versiyonunu renk kararsızlığı yaşıyorumhangi rengi alim bilmiyorum yardımcı olun önerin bana hangisi daha iyiyse ve nedenlerinide söylerseniz sevinirim SAYGILAR... ACİL LAZIM

Beyaz iyidir. Bende siyah alacaktım, siyahıda beyazıda aldım elime, beyaz daha hos geldi ve pişman değilim..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende samsung smart tv var. G2 ile wireless üzerinden bağlamam mümkün mü? Ekranı ona göndermek gibi?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar bende samsung smart tv var. G2 ile wireless üzerinden bağlamam mümkün mü? Ekranı ona göndermek gibi?

LG telefonlarında lg televizyonları için bağlantı programı var anca onunla bağlantı yapılıyor diye biliyorum, yada slimport alıcaksınız.

berkentekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyaz iyidir. Bende siyah alacaktım, siyahıda beyazıda aldım elime, beyaz daha hos geldi ve pişman değilim..
Kardeş ben günlerdir aylardır siyah alacam diye kendimi endekslemiştim fakat beyaz konusunda bugunlerde hoşuma gitmeye başladı fakat eğer beyaz alırsam siyah almadğım için pişman olursam diye koruyorum :) :(

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Gencler tavsiyem siyah ya da kirmizi alin beyaz aldigim icin su yandaki siyah seritler konusunda hafif bir pismanligim var rahatsiz olmam saniyordum ama oluyorum :)

berkentekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gencler tavsiyem siyah ya da kirmizi alin beyaz aldigim icin su yandaki siyah seritler konusunda hafif bir pismanligim var rahatsiz olmam saniyordum ama oluyorum :)
Ya ben siyah alcam artık çünkü daha hoşuma gitmeye başladı. Ve beyaz oyuncak mışg gibi gözüküor birde siyah 32 GB telefona Siyah flip cover quıckwindow kılıfta alırsam çok hoş gözükmezmi sizce :)))

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler kolay gelsin bişey sorucam bende xdaebb kamerası vardı (optimus v1.2 g3 romunu kullanırken) indirip portlamıştım gayette güzel çalışmıştı ama bugün v1.3.1 romuna xdaebb kamerasını flashladım kamera ne yazık ki durdu hatası verdi bi daha herşeyi wipeladım (yedek almamıştım). Güzel bi kamera modu olan yada xdaebb kamerasının doğru versiyonunu bilen (her rom için farklılık gösteriyormuş sanırım) birisi yardımcı olabilir mi? Illa xdaebb olmasına gerek yok kamerada iyileştirme sağlayan başka kamerada olabilir ?

beyleeeeeerrrrr?

hiqhpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O kamera G2'nin stock romuna portlu bir kamera uygulamasıdır, kurunca 4K video çekme özelli vb özellikler ekleniyor.

Optimus romunda zaten 4K gibi özellikler var.

hayır onun farkındayım ama gece çekiminde ve odaklama da çok daha gözle görülür iyileştirmeler yapıyodu bu xdaebb v1.2de kuruluydu hatta farkı kendim biliyorum ama v1.3.1de yanlış dosyayı mı indirdim anlamadım kamera çalışmamaya başladı sen baya anlıyosun bi el at bee :)

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar...dün vatan computerden 1499 tl ye 32 gb g2 aldım, öncelikle bilen abilerimize sorıyım, kutudan %81 şarjla çıktı bu normalmi ? 2. olarak benim g2 alma sebeplerimden biri 3000 mAh lik piliydi fakat 50 dakikada %5 pilin gittigini gördüm, tahmini kalan kullanım süresi 15 saat 40 dk yazıyor...bu bana baya az geldi, wifi açık ve ekran parlaklık %40 civarlarında...bu benim şanssızlıgımmı sizce yoksa, sanırım 4.4.2 de pil çabuk bitiyor diye genel bir şikayet var onlamı ilgili ?
teşekkürler
81 sarj normal ve sen daha once baska bi akilli telefon kullandin mi? 50 dakikada sadece %5 sarj harcayan baska telefon zor bulursun..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar yardımcı olur musunuz telefonumda optimus g3 yüklü almanya 20d yüklemeye çalışıyom ama lg mobile support tool 'en son yazılım yüklü' diyo lütfen yardım eksik bir şey mi yaptım acaba? lg g2 türkiye kullanıcıları sayfasındakı almanya 20d yukleme vıdeosunda yazanları yaptım ama lg mobıle support tool en yüksek yazılım zaten yuklu dıyor lutfen yardım ılerde garantıye gonderırsem rootlu dıye almazlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler telefonun 4.2.2 kitkat yüklenince sorun oluyo filan dediler doğrumudur çokta anlamam telefon işlerinden şuan siz önerir misiniz telefonu bide fiyatı düşer mi şu aralar

nickmickzick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g2 alıcam ama nette 4.2.2kitkattan sonra yavaşladı filan denildi çokda anlamam telefondan sizce şuan alıyım mı telefonu

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Kardeş ben günlerdir aylardır siyah alacam diye kendimi endekslemiştim fakat beyaz konusunda bugunlerde hoşuma gitmeye başladı fakat eğer beyaz alırsam siyah almadğım için pişman olursam diye koruyorum :) :(

Renge cok takılıyorsun, al geç istedigin bir rengi.. Siyah Al begenmezsen beyaz kılıf takarsın, Beyaz al Siyah takarsın, sen yoksa alamazsın böyle telefon falan..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar yardımcı olur musunuz telefonumda optimus g3 yüklü almanya 20d yüklemeye çalışıyom ama lg mobile support tool 'en son yazılım yüklü' diyo lütfen yardım eksik bir şey mi yaptım acaba? lg g2 türkiye kullanıcıları sayfasındakı almanya 20d yukleme vıdeosunda yazanları yaptım ama lg mobıle support tool en yüksek yazılım zaten yuklu dıyor lutfen yardım ılerde garantıye gonderırsem rootlu dıye almazlar
yardımcı olurmusunuz ????

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Sıfır Nexus 5 bulabiliyorsan al, G2 önermiyorum ben.
Nexus 5 biraz daha hızlı sadece saf android kullanıyo G2 de daha fazla özellik var daha hoş ince çerçeve filan arkadaki tuşlar ekran kalitesi olarak bence G2 ve G2 de yavaşlama olmaz hiç takıldığını görmedim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu arada beyler doriman x kernel kullanıyorum optimus 1.3.1 ile birlikte fark görmedim ben ayarlamayı da şöyle yaptım sadece cpudan low freq 2.0 ghz yaptım yetiyo ve sesi 8 yaptım başka değiştirmemi önerdiğiniz bir yer varmı aslında almanya 20 d ye geçmek istiyorum ama bu sistem hoşuma gidiyo okul başlayınca arkadaşımın G2 siyle karşılaştırcam ciddi şekilde farklılık varsa 20 d ye geri dönebilirim

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ya bisey sorcam normalde knock kode kullanırken ekrani acmadan da giriliyor ve cift tiklama uyandirmiyor fakat bnm knock kode ekrano acmadn giremiyoruk cift tiklanimca uyaniyor o zaman o karenin icine girebiliyorum optimus romda boyle sey yoktu suan orjinal romdayim bi el atin :-)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ya bisey sorcam normalde knock kode kullanırken ekrani acmadan da giriliyor ve cift tiklama uyandirmiyor fakat bnm knock kode ekrano acmadn giremiyoruk cift tiklanimca uyaniyor o zaman o karenin icine girebiliyorum optimus romda boyle sey yoktu suan orjinal romdayim bi el atin :-)
Orijinaldede yoktuki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lütfen yardımcı olun telefon açılmıyor artık internal storage dahil wipe yaptım almanya 20d yüklücem ama lg mobile supportta hep retry çıkıyor ona basıyorum yine duruyor yükleme lütfen yardım edin lütfenn :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar lütfen yardım edın almanya 20d atmaya calısıyorum %2 de takılıyor lutfen bı yardımcı olun [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] senin videonu ızledım ama yapamadım lutfen yardım %2 de takılıyor ve uyarı verıyor retry butonu çıkıyor

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
beyaz daha zarif duruyor diye aldım, ama kılıflar siyahla daha uyumlu bence.şeffaf kılıf kullanmayacaksınız siyah daha güzel gibi.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kılıfı aliexpressden soyledim saglam da duruyor turkiyede 50 lira 8 dolara quickview özellikli hos da oluyor

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Yeni navbar programi indirdim cok guzel ancak ustteki bar inince filan sonuna kadar inio vs inmemesi icin ayar varmi
4ad76d68f29d599341a30e658a41c184.jpg

baro54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg g2 alıpda pişman olan varmı , varsa sıkıntısı ne ?