AneztesiPardusu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Kulübümüze Tüm LG G2 ve Fikri Olanları Bekleriz
Aslında görünüşte iyi ancak s4 de göre zayıf bir cihaz, tavsiye etmem.
Bataryası ve ekran ı bana zayıf geldi. Herkesin düşüncesi farklıdır tabiki.
Daha ne takılsın Laptop bataryası filan mı istiyorsun ki? En güçlü bataryalardan birisi bu
teşekkürler bu aradaKonuyu sabite aldım. bu telefonu bende kullanmak istiyorum ama bakalım hayırlısı
Laptop bataryası değil tabiki, orada o şekilde batarya yazıyor ama maalesef ki o güçlü performansı vermiyor.. yani yazıldığı gibi değil realde Lg.
s4 ten kesinlikle zayıf değil ekranı az önce test ettim ekranı büyüledi beni
haftaya yeni telefon alıcam
Htc one alıcaktım ama bu telefon aklımı çok karıştırıyor. One haftaya 1899 olucak teknosada lg g2 32 gb da 1799. karar vermek çok zor.
Nerden biliyorsun acaba gerçekten çok merak ettim,gerçekten kullandında mı konuşuyorsun ?
Bir kere Lg G2 şuan dünyadaki en iyi cihaz(akıllı telefon olarak).
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Lg G2 almanı tavsiye ederim.Htc One kolay ısınabilen ve şarjıda pekde dayanmayan bir telefon.Üstelik Lg G2 genel olarak herşeyiyle Htc One'dan daha iyi.Fiyat olarak bile.
Şu ankı En sevdiğim 2 cihaz biri note 3 ve G2... G2 nin en sevdiğim yanı misafir modu ve ses kalitesi. Ayrıca ekranı, dizaynı super
100 liralık bi fark dert değilde. Htc yi her elime aldığımda o platium duruşu hissettiriyo.
Tamam snapdragon 800 var telefon yağ gibi akıyor ekran felan komple çok üst bi telefon olmuş .
kamerası da çok iyi.
boomsound ve zoe de beni one da kendine çekiyor mesala.
Nereden biliyorsun LG kullanıcısı olarak biliyorum. He G2 Test ettim mi henüz değil.. Lakin yakında testini de yaparım
1: 3G YokKullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak;
- Hat şebekesi üzerinden(3G) "Görüntülü Konuşma" yapılıyor mu acaba? (Bu konuda çok spekülasyon oldu)
- FM Radyo mevcut mu?
- SD kart girişi olmadığını biliyoruz kendi hafızası haricinde, o yüzden 32 GB versiyonunu şuan satan var mı net üzerinde ben göremedimde.. Ayrıca 16 GB programlar ve oyunlar, müzik, video vs. için yeterli mi sizce?
G2 almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse çok memnun olurum...