eyvallah adamsın reisbir uygulamayı diğer uygulamanın üstüne götür ve klasör olusuyor otomatik
eyvallah adamsın reisbir uygulamayı diğer uygulamanın üstüne götür ve klasör olusuyor otomatik
s4 ten kesinlikle zayıf değil ekranı az önce test ettim ekranı büyüledi beni
haftaya yeni telefon alıcam
Htc one alıcaktım ama bu telefon aklımı çok karıştırıyor. One haftaya 1899 olucak teknosada lg g2 32 gb da 1799. karar vermek çok zor.
FM Radyo özelliği var sadece telefon içinde uygulaması yok. Store'dan fm radyo uygulaması indirip kurup radyo dinleyebilirsiniz. Bilmeden yorum yapmayalım lütfen...
FM Radyo özelliği var sadece telefon içinde uygulaması yok. Store'dan fm radyo uygulaması indirip kurup radyo dinleyebilirsiniz. Bilmeden yorum yapmayalım lütfen...
Merhabalar,
uygulamanın adı nedir? LG G2 satın aldım fakat stock olarak içinde fm uygulaması yok.
Üzerine basa basa söylüyorum FM Radyo yok,işkembeden sallamayınız. Tunein Radyo tarzı data kullanan programlar ile internet üzerinden dinleyebilirsiniz...
valla bende dün aldım 32gb ama daha çok erken memnun olup olmadığımı söylemek için. Genel olarak bi kasma yok. realracing, death trigger ve fifa 2014 oyunlarını denedim ve çok güzel. batarya performansını da gün sonunda yaptıklarımla beraber fırsatım olursa yazarım. kulaklığının ses kalitesini sevdim. Şarj kablosu biraz sert ama diğer telefonlara göre uzun. Tek sorun ekran kapalıyken bazen çift tıklatıp ekran açmayı görmüyor. Sebebini daha çözemedim. Belkide telefonun üzerinde olan ayrı bi sensörle alakalıdır(elimi filan koyduğum için çalışmıyordur filan) ama ekran açıkken hiç bir sorun olmuyor. Tek elle kullanım konusuna çok önem vermişler ve gerek tuların konumu, gerek klavyenin küçültülere sağa sola yaslanabilmesi güzel oluş. Yazılımın en sevdiğim özelliklerinden biri bazı uygulamaları bilgisayarımızdaki gibi istediğimiz pencere boyutunda açabiliyoruz. Bu ne demek oluyor; aynı ekranda hem maillerimize bakarken hem de internette gezebiliyoruz
arkadaslar bende araniza yeni katildim.05.10.2013 itibari ile lg g2 sahibiyim.Son derece memnunum telefonumdan,butun geceyi kurcalayarak gecirdim.Genel olarak fiyatina gore cok iyi bir telefon oldugunu dusunuyorum.Bana ters gelen sadece sarj etme zamani oldu.Tamamen bittigi zaman koydum sarja 3 saatte ancak %50'si doldu ama herkes yavas yavas dolmasi daha saglikli diyor.Onun haricinde kullanan arkadaslara bir sorum olucak.Ekranin fotografini nasil cekiyoruz.Iphonedan alisik oldugum 2 tusa ayni anda basma ozelligi yada s4'deki ekranin ustunden el gecirme hareketi g2 icin uygun degil.Bu isi deneyen,cozen varsa paylasirsa sevinirim.Herkese kolay gelsin.
Arkadaşlar büyük ihtimalle cevap verilmiştir ama 3sayfa okumaya gerçekten çok üşendim.
1. Kurbandan sonra almayı düşünüyorum Z1 yada G2. Ne dersiniz, görüşleriniz ne yönde?
2. Bazı yerlerde multitouch desteği yok diye duydum öyle birşey varmı. Olması çok mantıksız ama insan kullanmadan bilemez sormak istedim.
3. 1600 TL gibi bir bütçem var yer sıkıntısı yaşayacağımı düşünmüyorum ama yinede sorayım 16 GB çok mu yetersiz?
Şimdiden teşekkürler.
Evet bende 16gblık siyah modelini istanbul bilişimden sipariş verdim.İlk android telefonumu geçen yaz almıştım oda lgdi şimdi de lg o zaman da memnundum şimde de memnun kalacağıma eminim.Cihaz elime geçince deneyimlerimi paylarşırım bende.
Ben 1475e aldım 32lik olanı 1800 bütçem yetmiyor maalesef.16 gb pişmanlıktır hocam, demedi demeyin. Ben yıl sonu 32 sini alacağım.
Ben 1475e aldım 32lik olanı 1800 bütçem yetmiyor maalesef.
Çok video çeken biri değilim ama bu tip küçük sıkıntılar bence çıkacak olan sistem güncellemeleriyle çözülür diye düşünüyorum.O da doğru.
Bu arada video çekimlerinde sıkıntı var, frame değeri 30 fps tam vermiyor 1080p, bunu fark ettim. XDA da arkadaş fix bile paylaşmış da root ve custom recovery gerekiyor.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2471900
sizce ekran koruyucu yapıştırmalı mıyım?
G2'den şikayeti olan var mı beyler ? Memnunmusunuz cihazınızdan ?
Ben her yerde okuyorum, şikayet sadece kameradaymış. 1080p ve 720p çekimlerde kare atlamaları var. Mod ile düzeltmişler ama ne kadar düzeltmişler, orası meçhul.
Bi güncelleme şart o zaman.LG'de güncellemeyi pek sevmeyen bir marka
karar vermek kolay LG G2, ONE I TOKATLAR...