selam arkadaşlar. ben de yeni aldım.5 gündür kullanıyorum. teknosadan aldım. 32 gb 1800 liraya. Baska kullanan bir arkadas var mı birşey soracağım.Acil cevap verilirse sevinirim
telefonun kulaklıgının birinden daha az ses cıkıyor. ve alt hoporlörün biri daha az ses cıkartıyor. bu orjinalinde böylemi. hiç farketmemiştim alırken. dün farkettim. orjinalimi böyle yoksa arızalımıdır? acilen bilgi verirseniz cok sevinirim.
telefonun altında 2 tane hoparlör yeri var sarj girisinin sagında ve solunda. birinde cok az ses cıkıyor. digerinde cok. bu orjinalinde mi var. yani sagdaki hoparlörden mi sadece ses geliyor. siz demi g2 kullanıyorsunuz. eger kullanıyorsanız test edermisiniz. eğer arızası varsa beni telefondan cok sogutur ve canım suan bunun için sıkkın
şimdi rahatladım yani bir arızası yok. lg g2 kullanan arkadaslar kulaklıgınızı test eder misiniz? birinden daha az ses cıkıyor benim. neden acaba
buda bi ihtimalKulağının sorunsuz olduğuna emin misin?
10 milisaniyenin önemi yok hocam benim için tasarımı hoşuma gitse one ı düşünmücem bile ama s4 ten nefret eden bi insanım ve ona benzediği için soğuk bakıyorum
İnternetten ingilizce aratınca çıktı hemen karşıma,hallettim.Yeterince uzun basmıyormuşum.Teşekkür ederim cevabınız içinAşağı tuşu ile güç düğmesine aynı anda basmayı denedin mi..?
Aldığım gün (5 ekim) başvurdum doldurdum formu bekliyorz kardeşim.Ne bie onay maili ne bişey geldi.Yola çıkınca haber verecekler mi? nasıl haberimiz olacak bilmiyorum.Formu doldurup eline geçen var mı kılıf.Ben gönderirken 900 kusür tane vardı bu sabah baktım 500 küsur kalmış.Acaba hepsi bitince toplu mu göndereceklerQuick window kılıfı için başvuru yapan varmı ?
s4'e göre zayıf kalmış diyor, ulan arkadaş şu akıllı telefonlar çıkalı herkes teknoloji kurdu kesildi, sen günlük hayatında ne kadar hissediyorsun o farkı ? hadi onu geçtim elindeki telefonun özelliklerinin kaçta kaçını kullanıyorsun ? Cem yılmazın dediği gibi insanın kendi g.tünden ihtiyaç uydurup para harcama hevesi...
hiz olarak belki 10 belki 20 milisaniye fakat gpu yani oyun performansinda çok etkisi olur g2 nin....
o konuda haklısın kamera ve gpu evet çok güzel. çok oyun oynamadığım için karar veremedim bugun tekrar aldım 2 sini elime inceledim lg g2 kalın görünüyor ama elde ince nasıl bi tasarım varsa anlamadım bi türlü hala karar veremedim işte bigün gidicem çat diye alıp çıkıcam
he bide 32 gb g2 1500 e alma şansım var zorlarsam 1400 yoksa g2 kafamda yok benim
valla aynı kararsızlık konusu bende var bende s4 kullanıyorum g2 ye geçsemmi diye düşünüyorum ben oyun çok oynarım o yüzden gpu iyi diye g2 ye geçmeyi düşünüyorum.ayrıca 32 gb 1500 e nerden alcan bende alcam bi bakıyım ayrıca hangi ilde oturuyosun.
açma kapama tuşunun arkada olması telefonu her hangi bir zemine koyduğunuzda sorun oluyormu