Bende sizle ayni durumdayim g2 im sebeke sorunu yuzunden 600 tl cektiler bende yaptiramadimArkadaşlar merhabalar LG G2 kulanıcısı olarak telefonden gerçekten memnunum 1 kere servise gönderdim ekrandaki sararma sebebiyle şimdi ise samsung j7 prime almayı düşünüyorum kararsız kaldım açıkçası almalımyım acaba
GSM İLETİŞİM LTD. ŞTİ. LG G2 ekran değişiminde Türkiye rekoruna sahiptir. 2001 yılından günümüze kesintisiz bir şekilde verilmektedir.Ekran 1 kez değişmişti 1 kez daha değişmek doğru değil dediler hatta ekran masrafına g2 bulunabilir falan dediler o yüzden yanaşmadım.Z3 compact alırsam 1 yıl garantili alırım 1 yıl idare eder diye düşünüyorum tabi tam kararı da vermedim kafa karışıklığı var biraz
Ben size güvenmiyorum artık. Telefonuma önce çakma ekran taktınız, gönderin bakalım, orjinal takalım dediniz, gönderdim. Bu kez çakma dokunmatik cam takılmış paneli bile çakma olan 2. el, ahizesi kirli, kullanılmış ekran taktınız.. Ben bu telefonu size nasıl güvenip tekrar göndereceğim ki?GSM İLETİŞİM LTD. ŞTİ. LG G2 ekran değişiminde Türkiye rekoruna sahiptir. 2001 yılından günümüze kesintisiz bir şekilde verilmektedir.
bazı g2 müşterilerimiz 3 ve 4 cü defa ekranlarını kırıp tekrar bizde değişim yaptılar hiç biri sorun yaşamadı..
Hocam sadece dokunmatik panel değiştirme işi çok zor riskli o yüzden kimse risk almıyor ben deneyeyim derken lcd cortladı haberiniz olsun. O yüzden yüksek fiyat istiyolar. Uygun fiyata komple panel değiştirmeye bakın bence.ben de takasla LG G2 aldım, dokunmatiğinde (üstten yarım cm.lik kısmında şerit halinde dokunmati algılamıyor, merak edip servise sordum bana 450tl diyince onlara "bunun 2.el fiyatı nekadar biliyormusuz?" diye söylenip çıktım!!
telefonculara sordum (uyanıklar daha fazla almak için) "dokunmatik olarak değişmez, iç ekranıyla değişir oda 160tl tutar" dediklerinde "neden değişmesin gitti gidiyorda 20-30 tlye dokunmatik var youtube'da anlatlımış" dediğimde çark edip "değişir ama sağlam olmaz" diye kıvırttılar!!! şimdilik o haliyle duruyor, aslında günlük kullanıma çok da etkisi yok... olaki değiştirtmek istersem "gittigidiyor" dan alıpta deneyen varmı acaba?,
hatta aliexpress'te 19tlye bile var... sahibinden com dakiler ise uçmuş... 60-70tl fiyat çekiyorlar....
gm 4g sizi çağırıyor!2017 yılı şartlarına göre çok zayıf kalan bir telefon.Ön kamera başarısız. İşlemcisi çok yavaş. Al tavsiyesinde bulunamayacagım bir model.
G2 lgnin en iyi telefonu o telden daha iyisini henüz çıkaramadıBuralar öldü ama aleti hala kullanıyorum yav. Kameralar hariç performansı beni fazlasıyla tatmin ediyor. Tahrik eden modeller yok değil ancak telefona o kadar para veremem. Bozulursa Mi5 devam edeceğim inşallah.
Zamanına göre iyidi ama teknoloji ,firmalar ,rakipler güçlendi ve akıllandı o yüzden G2 deki başarıyı yakalayamadı. Yine de G6 ve özellikle V30 modeli hoşuma gidiyor sadece fiyatlar uçtu param olsa yine V30 alırım açıkçası. Şu sıra en beğendiğim telefondur kendisi ama değer mi? Değmez.G2 lgnin en iyi telefonu o telden daha iyisini henüz çıkaramadı
Vay be seni buralarda görmek güzel hocam askerden sonra ilk defa gördümZamanına göre iyidi ama teknoloji ,firmalar ,rakipler güçlendi ve akıllandı o yüzden G2 deki başarıyı yakalayamadı. Yine de G6 ve özellikle V30 modeli hoşuma gidiyor sadece fiyatlar uçtu param olsa yine V30 alırım açıkçası. Şu sıra en beğendiğim telefondur kendisi ama değer mi? Değmez.
Benim G2 de hala çalışıyor . 7.1.2 kurulu bende kameradan dolayı değiştim sadece .Valla benim telefonda ufak tefek olaylar yaşadı ama hala maşallahı var. Uzun zamandır aktif değilim forumda yine arasıra aklıma geliyor giriyorum.
İnsan bir garipsiyor sanki yazdıkları hiç eskimeyecekmiş gibi geliyor baksanıza ne kadar hızlı geçmiş zaman.Aslında görünüşte iyi ancak s4 de göre zayıf bir cihaz, tavsiye etmem.
Ben hala 5.0.1 xcam ile kullaniyorum en iyi performansı böyle alabildim.Benim G2 de hala çalışıyor . 7.1.2 kurulu bende kameradan dolayı değiştim sadece .
G5 Romu filan var onu yükleyebilrisin , LG arayüzünden sıkıldıysan ve özelliklerini çok sevmiyorsan çok güzel 7.1.2 romları var . cRDroid filan .Yine döndük dolaştık lg g2 ye geldik üzerinde 4.4.2 var lg suite ile lolipop yapayımmı bırakıp böyle mi kullanayım hem konu canlanmış olur
G2 kesinlikle tavsiye etmem. 6 ayda telefon haşat oldu. perte çıktı...s4 ten kesinlikle zayıf değil ekranı az önce test ettim ekranı büyüledi beni
haftaya yeni telefon alıcam
Htc one alıcaktım ama bu telefon aklımı çok karıştırıyor. One haftaya 1899 olucak teknosada lg g2 32 gb da 1799. karar vermek çok zor.
2013 yılının en iyi telefonlarından biri G2 yalnız , 2017 de bir zahmet kötü olsun , bu nasıl bir zihniyettir anlamadım , 2013 te cıkıpta şuan hala iyi olan bir telefon var mı ?G2 kesinlikle tavsiye etmem. 6 ayda telefon haşat oldu. perte çıktı...
Telefonla bir aydır arama yapamıyorum, çekmiyor. Hattan kaynaklı değil, başka telefonda çalışıyor. SMS gelmez, ararlar ulaşamazlar... şarjı fena dayanmıyor, ama sadece onun için değmez. Gerçekten lanet ettim... Bir G2 bir de Note4... ikisi de çok kötü, kesinlikle tavsiye etmiyorum şahsen. 6-7 ayda bozulan telefonlar...