- Konuyu başlatan
AneztesiPardusu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
beyaz' al daha güzel duruyor emin ol birde kılıf al tadından yenmez
öncelikle hepinize hayırlı olsun benim kafam iyice karıştı.. önceleri S3 kullanıyordum sonra iPhone 5'e geçtim. geçenlerde onu da sattım şimdi de NOTE 3'le LG G2 arasında kaldım.. son durum nedir? kullananlar G2'nin en beğendikleri özelliklerini ve eksilerini (şarj süresi, ısınma problemi, internet bağlantı hızı (3G ile) RAM kullanımı vs.) yazabilirler mi?
öncelikle telefonun kusru yok o kadar iyi yani arkadaşlar , baktıgınızda Z1 bugun 2199 TL'den satılıyor , aynı özellikleri G2'de veriyor su geçirme vs dısında yani 1600 TL bence artık devir LG devri yazılımda gelicek yakında 4.3 güncellenecek , hiç bir oyunda kasmadı , ram kullanımıda iyi 1 gb boş ram kalıyor size , net baglantı hızıda tatminkar eğer evde fiber net vede wifi a/b/n/g/c ise zaten sorun yok demektir
kısaca LG G2 almayan bir kez daha düşünsün
belki alışmadıgınızdandır yoksa yani kombinasyonu iyi , zaten arka tusa ihtiytac yok ekrana 2 tık kilidi aç , ses açma desen onuda müzik calardan yapabilirsindün telefonu inceledim daha öncede söylediğim gibi ekran güzel cihaz ele de güzel oturuyor ama arkadaki tuşlar tam bi rezalet kesinlikle olmamış o tuşlar.
Samsung son modellerde hile yapmaya başladı. S4 modelinde de ortaya çıkarılan "BenchmarkBooster" kodu Note 3 modelinde de var. Ars Technica sitesinin yaptığı araştırmada hız testi yapan uygulamalarında %20 gibi artıl olduğunu test bitiminde ise aynı düzeye geldiğini gözlemlemiş. Kısacası G2 benide çekiyor. Tek problemi kamera özelliklerinde ki kasma.
ayrıca siyah renk ve 32 GB türkiyeye 1 ay sonra giricektir
32 GB Beyaz Renk AL16 GB'ın sanırım 10 GB kadarını kullanmamıza izin veriyor. bu İphone 5 16 GB'ta yaklaşık 13,5 GB.. 10 GB'ın yetmemesi gibi bir durum söz konusu ve hafıza kartı desteği de yok. bu bi sıkıntı bence.. telefonu vodafone'dan kontratlı olarak alacağım ve sırf bu nedenle G2'den vazgeçip NOTE 3'e yönelme ihtimalim var.. her ne kadar içimden bir ses G2 al desede...
FM Radyo özelliği var sadece telefon içinde uygulaması yok. Store'dan fm radyo uygulaması indirip kurup radyo dinleyebilirsiniz. Bilmeden yorum yapmayalım lütfen...Fm Radyo yok,yanlış bilgilendiremeyelim lütfen..
arkadaslar bende araniza yeni katildim.05.10.2013 itibari ile lg g2 sahibiyim.Son derece memnunum telefonumdan,butun geceyi kurcalayarak gecirdim.Genel olarak fiyatina gore cok iyi bir telefon oldugunu dusunuyorum.Bana ters gelen sadece sarj etme zamani oldu.Tamamen bittigi zaman koydum sarja 3 saatte ancak %50'si doldu ama herkes yavas yavas dolmasi daha saglikli diyor.Onun haricinde kullanan arkadaslara bir sorum olucak.Ekranin fotografini nasil cekiyoruz.Iphonedan alisik oldugum 2 tusa ayni anda basma ozelligi yada s4'deki ekranin ustunden el gecirme hareketi g2 icin uygun degil.Bu isi deneyen,cozen varsa paylasirsa sevinirim.Herkese kolay gelsin.
o inceleme 5 para etmez. genel kullanımı filan, oyun performans testleri filan yetersiz. Bataryası ile ilgili de yeterli bilgi verilmiyor.
bir uygulamayı diğer uygulamanın üstüne götür ve klasör olusuyor otomatikSelamın aleyküm arkadaşlar bugün lg g2 aldım.Yeni klasör nasıl oluşturabilirim oyunları o klasöre atmak istiyorum bi türlü bulamadım