LG G2 Kullanıcıları Kulübü

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
spigen bari "slim armor" yazmasaymış, ince falan değil kalın. ama kalın olması dışında şık. ben başta aldığıma pişman oldum, ama sonra yenisini almaya üşendim :D ve alıştım.

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Orjinal roma dönmelisin atıyorum TR cihazı kullanıyorsan tr romu paralel ithalat kullanıyorsan ayarlar/genel/telefon hakkında/yazılım bilgilerine gir resimdeki 466 yazan yerde ne yazıyorsa mesela ame ise birleşik arap emirlikleridir ona uygun rom kurmalısın.Bir tek benimki gibi tayvan romunda böyle sayı yazıyor :)
5upymanu.jpg

Orjinal roma dönmenin en kolay yolu pc suite yükleyip yükseltme hatalarını geri yükle yapmaktır.
hocam sımdı dedıgın gıbı orjınal roma donuyorumda yedekleme yapmam gerekır mı ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G3 romlarımı daha iyi yoksa pardus hd rom ençokta şarj ve ısınma olarak

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
En iyisi stock ancak ben olsam ikisi arasndan g3 romu kurardm

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
TWRP Recovery ekranına nasıl giriyorsun? telefonu kapat hard reset yap ve onay ver hard reset atmaz twrp recovery ekranına yollar seni ondan sonra istediğin dosyaları flashlamayı dene büyük ihtimal olması lazım, program ayrıcalığı ile recovery'e geçiş yaparsan arada sırada hatalar olabiliyor.

Custom rom olan bir cihazı lg pc suite görmez, ben şimdiye kadar g2'ye her romu attım hiç bir şekilde lg pc suite görmedi ve görüyor diyenlerde var 15 dakika beklettim bir şeyi gördüğü yok.

Rom yüklemek için kitkat yükleme konusuna bakın sabit kısmında.

Program aracılığı ile geçmiyorum, normal şekilde TWRP'ye geçiyorum. Sadece sorduğum PC Suite idi, onun da cevabını aldım, teşekkürler.

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaşlar, telefonun sağ üst köşede sararma oldu.LG Türkiye garantili Ankara daki servise versek kaç günde ekranı değiştirirler bilen varmı.başına gelen yada. .teşekkürler

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Meraba arkadaşlar, telefonun sağ üst köşede sararma oldu.LG Türkiye garantili Ankara daki servise versek kaç günde ekranı değiştirirler bilen varmı.başına gelen yada. .teşekkürler
Ekran degistirirler ayni ilde oldugundan 10 gune falan gelir diye düşünüyorum istanbul garantililer 20 güne geliyor

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Telefonu çok mu ısındırıyodunda sarardı yoksa normal kullanırken mi oldu sende ?

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Muzik dinlerken kulakliksiz bu alt hoporlenin biri bozuk benim heralde birisini kapatinca ses tamamen kesiliyo digerini kapatinca fark olmuyor sizinde oylemi ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Aynen yapmışken stereo hoparlör koyacaktı mikrofona yer mi yok :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Her şeyiyle tasarımı müthiş benim için tek kötü yanı sağlamlık ancak gülü seven dikenine katlanır spigenle sıkıntı olmuyor ama kılıfsız çok daha hoş telefon :)

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Her şeyiyle tasarımı müthiş benim için tek kötü yanı sağlamlık ancak gülü seven dikenine katlanır spigenle sıkıntı olmuyor ama kılıfsız çok daha hoş telefon :)
Telefon 6 kez dustu takla filan attı ekranı yola surttu elimle cizik yok sadece yandan azck kırık var gözükmüo resmen ben metal sevmem maliyet yuksek ısınnca sogumuo z1 z2 deki gibi ve daha ağır

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Optimus g3 konusuna yazdm fakat cevap gelmedi cloudy g3 e klima kontrolu filan patchlenmis neden bunda yok g2 sisteminden buna gecince tek eksiklik cektigim taraf bu oldu uygulama varmı yada cloudy indiren biri sistem dosyalarndan bulup verebilirmi